Добър психиатър в Пловдив или София

• 775
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте сазалавам за лошото ми пишане аз имам аултизим и страдам от голяма агресия и тревожност например ако някой ми удари самар аз без проблем мога смачкани от бой и да го убия но не искам да лежа в затвора нямам приятели естествено но много бих искал да имам с тази агресия съм опасен за всички много кратно съм пребивал хора зверски особено в училище неморално да се владея нервите за мен се грижи баба ми без нея не мога с нея по спокоен но кога дори отиде в магазина изпадат силна тревезнож иначе имам много хобита най много обичам да рисувам след това да спортуват зимата тренирам бокс а лятото плуване иначе съм много добре само да не бяха нервите от малък съм така цалато ми детсво не ми на в егри а в насилие сега съм на връжас вече време ми за семейсво но знам че това е нещо не възможно просто незням тези нерви ми разбраха живота ако изопсто това може да се нарече живот а не ад защото и така ви мола вие да ми препоръчате добър психиатър в Пловдив или София

# 1
  • София/Севлиево
Като дете не си ли ходил на психиатър?Имам син аутист на 16 години, който в момента е в тежък пубертет и също проявява агресия понякога,но от 5- годишен го следи детски психиатър+ през няколко години посещава и детската психиатрия Св.Никола към Александровска болница в София,и пие лекарства, които са му предписани.За психиатър за възрастни обаче все още не мога да дам мнение.Хубаво е,че осъзнаваш че имаш проблем и търсиш помощ.Пожелавам ти да намериш.

# 2
В моя град имаше само един детска психиатър беше една докторка която само викаше защо водите това дете и не искаше се да занимава с мен

# 3
В Пловдив д-р Котатаров,има частен кабинет в Пловдив доколкото знам че има специалност детска психиатрия.

# 4
  • София/Севлиево
В моя град имаше само един детска психиатър беше една докторка която само викаше защо водите това дете и не искаше се да занимава с мен
Това е недопустимо.Тя е лекар и е там,за да помага.Надявам се да намерите нужният специалист.

Общи условия

Активация на акаунт