Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 9-та тема

• 18 851
  • 434
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Ние правим последен опит да минем без вадене, но имам чувството, че ще се наложи. Страшно добри отзиви чух от познати за проф. Цветков от ВМА. Бяхме и на Кюлев в Токуда, но ще запазя час и при този професор. Ако се стигне до махане на третата/всички сливици и в нашия случай поставяне на макарички, предпочитам да е при проф. Цветков. Знам, че всички казват, че Кюлев е добър специалист, и не се съмнявам, че е такъв, но абсолютната липса на емпатия и човешко отношение при преглед на дете за мен беше супер отблъскващо. Не знам дали не е бил “на кеф”, когато ние бяхме там, или си е такъв по принцип.
Аз съм била на преглед при Кюлев и съм доволна от отношението му. Наши приятели, детето им бе оперирано от него, 3та сливица и те бяха доволни. Възможно да е бил уморен или друго нещо. За този професор Цветков нищо не съм чувала. Важно е всеки да намери правилния лекаря за неговия проблем.

# 61
Здравейте, може ли положителни мнения за лекари, от които сте доволни за махане на третата/всички сливици? Ако може за района на Благоевград или София. На нас ни предложиха в болница Европа, но се доплащат към 2000 лв. Не знам нормално ли е, защото на мен ми се стори доста… Понеже обикаляме и търсим, ще се радвам да споделите конкретен лекар и болница.

# 62
Д-р Кюлев, Токуда, към есента на миналата година - 500 лв. Сега може да е по-скъпо, но поне няма да е 2000 лв. На мен ми се струва безумно скъпо това Rolling Eyes

# 63
Ще повторя поста си, но ще помоля за мнение ако някой е махал трета сливица при д-р Давидов във Варна, болница Св. Марина.

# 64
Д-р Кюлев, Токуда, към есента на миналата година - 500 лв. Сега може да е по-скъпо, но поне няма да е 2000 лв. На мен ми се струва безумно скъпо това Rolling Eyes
А как стана планирането на операцията? На нас миналия месец ни каза, че сме за операция според него и да си помислим. После ни прати на кръвни изследвания и не ни даде нито номер, на който да звъннем евентуално ако се решим, нито някакви други обяснения…

# 65
Не сме махали сливицата ние все още, наесен във ВМА ще я махнем. Инфото за Кюлев ми е от познати. Доколкото знам, трябва да се обадите на регистратурата и да кажете да ви дадат час за операция. Може да питате и за цена. Лятото не знам дали оперира, най-вероятно ще ви дадат час за септември/октомври.

# 66
Не сме махали сливицата ние все още, наесен във ВМА ще я махнем. Инфото за Кюлев ми е от познати. Доколкото знам, трябва да се обадите на регистратурата и да кажете да ви дадат час за операция. Може да питате и за цена. Лятото не знам дали оперира, най-вероятно ще ви дадат час за септември/октомври.
С при кого във ВМА ще е операцията? И там как става плануването?

# 67
При д-р Кукушев. Имаме дата за операция след консултация при него. Ходи се един ден преди операцията за изследвания. На следващия ден е самата операция и се остава една нощ там. Ако всичко е наред, на следващия ден е изписването.

# 68
Здравейте момичета!Радвам се ,че ви открих защото вече повече от седмица съм ужаасно притеснена.Извадихме трета сливица на 12.07 но от тогава сина ми(7год.)продължава да говори носово и да фъфли.Трудно му се разбира а е 9 ден днес.Дали има вероятност да е засегнато нещо по време на операцията и да си остане така?На контролния уж всичко било наред но като цяло съм ужасно  разочарована от лекаря който го оперира.Така че, не мога да съм спокойна.Вторник сме на преглед при друг лекар за второ мнение но все пак.. до колко дни е нормално да говори така?До вторник съвсем ще се побъркам

# 69
При моя син беше съшото положение доста време след операцията и аз се чувствах по същия начин!Оказа се че просто трябвало време , за да се възстанови и тн.. Все пак потърсете и второ мнение ако се притеснявате Simple Smile

# 70
При моята дъщеря беше същото. Говореше носово ,бръмчеше чак. Обадих се на доктора който я следеше, каза ми,че било нормално.

# 71
Благодаря ви!Доста ме успокойхте!Имате ли спомен колко време ,горе-долу продължи този период?

# 72
И при моето дете беше около седмица-10 дена. От тогава гласът му стана меден, звънлив 😆 така никога не сме го чували Simple Smile ще мине, нормално е. Рана е там.. може да хърка като спи известно време - и това е нормално.

# 73
И при моето дете беше около седмица-10 дена. От тогава гласът му стана меден, звънлив 😆 така никога не сме го чували Simple Smile ще мине, нормално е. Рана е там.. може да хърка като спи известно време - и това е нормално.
И аз така си мислех но доста време мина вече пък и през носа вдишва и издишва спокойно,което значи че вече няма оток там.Знам ли..?Пък говора не се оправя!

# 74
Здравейте момичета!Радвам се ,че ви открих защото вече повече от седмица съм ужаасно притеснена.Извадихме трета сливица на 12.07 но от тогава сина ми(7год.)продължава да говори носово и да фъфли.Трудно му се разбира а е 9 ден днес.Дали има вероятност да е засегнато нещо по време на операцията и да си остане така?На контролния уж всичко било наред но като цяло съм ужасно  разочарована от лекаря който го оперира.Така че, не мога да съм спокойна.Вторник сме на преглед при друг лекар за второ мнение но все пак.. до колко дни е нормално да говори така?До вторник съвсем ще се побъркам
Здравейте! Надявам се детенцето бързо да възстанови гласа си, а и като цяло да се постигне търсеният от операцията ефект.
Понеже аз все още търся специалист, може ли да споделите от кой лекар не сте доволна и към кого сте се насочила?

Общи условия

Активация на акаунт