Термин февруари 2025

• 41 643
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, кажете какво са ви изпивали за повръщане и гадене, днес ме и много зле! 🤯

# 376
Момичета, кажете какво са ви изпивали за повръщане и гадене, днес ме и много зле! 🤯

Най- добре пишете на АГ.

# 377
6 февруари 🙂 Момичета има ли някоя от вас със задух ? Появи ми се от вчера и се опитвам да съм спокойна за да мине ако е нещо временно, но не минава Sad
От поне 2 седмици.

# 378
Минавам си през гаденето всеки ден, не мисля че нещо изписват! Ако нещо съм пропуснала, то нека друг сподели!😩

# 379
Аз да се похваля, нещо нещата са маааалко по-добре, не ходя през 5 минути до тоалетна и се намали гаденето. Спрях и да спя всеки ден следобед. По-жива съм, но и пия вече витамини за бременни, не само фолиева. Подобряването на състоянието ми съвпада с покупката на витамините.
Само още ме приболява корема, преди да отида по голяма нужда, никога не е било преди това така.

Нещата са по-добре, но като цяло коремът ми се поду, пречи ми, подпира ме като седя, не знам как ще е като напредна Grinning

# 380
Момичета, сега отворих лаптопа и сравнявам пренаталните тестове
Със първото ми детенце правих Vision+ и сме много доволни,теста не е променил цената си към момента и е 1580 лв- Включва следното:
Синдром на Даун
Синдром на Едуард
Синдром на Патау
Тризомия 9
Тризомия 16
Полови хромозоми
Микроделеции

Така..една приятелка си прави тест наскоро в терапия Варна и гледам,че най-скъпия пакет е 830лв.
Описанието в сайта му е следното:
Бройни нарушения по всички хромозоми+структурни дисбаланси по-големи от 7мб+ отклонение на половите хормони.

Цената в държавната болница е много по-ниска защото няма посредници. Пак така получи резултата си по мейл+ пола на бебето. Това което аз обаче не разбирам е ..има ли реално разлика в изследването и на двата теста ли се изследват едни и същи болести. Не е целта да се спестят пари разбира се,но ми е странно защо този тест е на половина. Има ли някой запознат?
Теста от терапията се изпраща за Франция.

# 381
На мен ми изписаха "Вомитусхил" по 10-12 капки. Може и да си въобразявам, но когато се закучи много положението ги пия и ми поминава.

Минавам си през гаденето всеки ден, не мисля че нещо изписват! Ако нещо съм пропуснала, то нека друг сподели!😩

# 382
Деган 2х1 на мен ми помаха много не повръщам а само ми се гади от всичко.

# 383
Бъдещи мамита и настоящи такива, имам един може би неудобен въпрос, но и такъв, който смятам касае всяка от нас. Относно воденето на полов живот (при тези, при които няма противопоказания), казват, че няма никакъв проблем да се води такъв по време на бременност. Обаче как стои въпросът с получаването на оргазъм? Дали е “безвредно”, тъй като все пак се получава контрахиране на матката, дори и за кратко време. За тези, които вече са достигали до такъв в първото тримесечие, имахте ли някакъв проблем след това?

# 384
  • Варна
Denyyy ти от Варна ли си?
Аз също се чудех дали в сеll genetic както ми препоръча АГ-то или в терапията. Малко се обърках и аз. Едната ни докторка си прави в АГ и каза, че е същото, другото е даване на излишни пари.
Мислих како да правя и реших да се доверя на АГ. Макар и да са в схема и да взема бонус, каза ми не се подлъгвай в терапията там е статистика, а тук е ясно има или не. В крайна сметка обаче излиза същото, защото той и на двете им казва БХС, а то е различно от генетичния. Та така… ще дам повече и ще направя това, което той ми каза.

# 385
6 февруари 🙂 Момичета има ли някоя от вас със задух ? Появи ми се от вчера и се опитвам да съм спокойна за да мине ако е нещо временно, но не минава Sad
аз съм със задух от самото начало. Много е гадно.
Много да и няма какво да се пие реално за да мине ,лекарката ми каза чай от липа само ,но аз съм с алергия към нея от малка ,дори и да е минала в някакъв момент ,не ми се рискува да я пия ! Ти пиеш ли нещо ?

# 386
Daisy_D, даа от Варна съм.
https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146
 на този линк е пълната информация за теста в терапията, също е кръвен и се изследват болести,просто не е чрез посредници и цената е съвсем друга. Аз сега съм бременна за втори път,и предния път правих тест във Vision ,останах много доволна и наистина с точност изследват всичко. Това е обаче,че не мога да разбера този тест в терапията какво точно включва освен трите най-чести болести и много се чудех. Иначе не е просто изчисления,теста там е достоверен,изпраща се кръвта във Франция. Моя близка си го прави наскоро,просто във тези фирми е доста добре обяснено какво включва изследването,какви болести и отклонения,докато в терапия теста не се презентира , малко хора знаят за него,по-евтин е и съответно зле написан.

# 387
  • София
Бъдещи мамита и настоящи такива, имам един може би неудобен въпрос, но и такъв, който смятам касае всяка от нас. Относно воденето на полов живот (при тези, при които няма противопоказания), казват, че няма никакъв проблем да се води такъв по време на бременност. Обаче как стои въпросът с получаването на оргазъм? Дали е “безвредно”, тъй като все пак се получава контрахиране на матката, дори и за кратко време. За тези, които вече са достигали до такъв в първото тримесечие, имахте ли някакъв проблем след това?

Нямам проблеми преди или след оргазъм, да ти кажа честно. Внимаваме повече, гледаме да сме спокойни и да не прекаляваме, някакъв баланс за всеки случай. Щом нямаш противопоказания за секс, действайте си, пък ако стане нещо ще знаете и ще спрете...

# 388
Daisy_D, даа от Варна съм.
https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146
 на този линк е пълната информация за теста в терапията, също е кръвен и се изследват болести,просто не е чрез посредници и цената е съвсем друга. Аз сега съм бременна за втори път,и предния път правих тест във Vision ,останах много доволна и наистина с точност изследват всичко. Това е обаче,че не мога да разбера този тест в терапията какво точно включва освен трите най-чести болести и много се чудех. Иначе не е просто изчисления,теста там е достоверен,изпраща се кръвта във Франция. Моя близка си го прави наскоро,просто във тези фирми е доста добре обяснено какво включва изследването,какви болести и отклонения,докато в терапия теста не се презентира , малко хора знаят за него,по-евтин е и съответно зле написан.
Да не би резултатите да идват като 1:100000, а не изрично да/не. В Синево тестът е 700 лева, но резулатите не са директни, а процентно съотношение, което за мен не е успокоение.

# 389
  • Варна
Denyyy обади се в терапията, много са отзивчиви аз звънях миналата седмица, ще ти обяснят всичко това което виждаш на сайта и за разликите в 3 те варианта. Но да и аз не успях да разбера дали наистина е същото или зле написано и недописано детайлно. Според приятелката ми е същото на двете места. Но в терапията само във Франция пращат, а в cell genetics се пращат в САЩ и Германия.

Pifiella според доктора ми е така, статистика, а не да или не. Според приятелката ми, която миналото лято прави не е така, но не можа да ми покаже мейла с резултата, че не бил в нея, заради пола и бейби ревюъл партито.

Общи условия

Активация на акаунт