Термин февруари 2025

• 41 651
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
При мен е между 02 и 10, общо взето всеки път го дава различно, в зависимост от размера на бебето, но е около тези дати Simple Smile

# 361
8ми февруари

# 362
19 февруари Simple Smile

# 363
9ти февруари

# 364
  • София
И моят е 8ми февруари

# 365
Моят е 10ти февруари, но това е по последна менструация, може би на следващия преглед вече ще гледат според размера на бебето, нямам представа

# 366
  • Варна
6 ти февруари

# 367
21 февруари

# 368
Между 01 и 13ти хаха, началото на месеца съм на БХС и там вече се надявам да се фиксира нещо по-точно.

# 369
6 февруари 🙂 Момичета има ли някоя от вас със задух ? Появи ми се от вчера и се опитвам да съм спокойна за да мине ако е нещо временно, но не минава Sad

# 370
Момичета, групата създадена във фейсбук е страхотна, но не разбирам защо там не се задават въпроси и не се отговаря както тук?! Възможно ли е да се изпитва известна притеснителност все пак там се застава с реално лице😏

# 371
  • Варна
6 февруари 🙂 Момичета има ли някоя от вас със задух ? Появи ми се от вчера и се опитвам да съм спокойна за да мине ако е нещо временно, но не минава Sad
аз съм със задух от самото начало. Много е гадно.

# 372
Аз бих се радвала да продължи да се дискутира и тук в тази група, тъй като не използвам фейсбук. Иначе се записвам с термин 07.02 Hug

# 373
Здравейте,
Пожелавам прекрасна бременност на всички Heart Аз попринцип съм за мартенската тема, но май май все още няма такава и си чета вас. Съвсем в началото съм (4г.с. +4 дни), в края на тази седмица ще съм на първи преглед и чак тогава малко ще се успокоя, че всичко е наред. Исках да ви питам, тъй като вие най-скоро сте минали през всички симптоми на ранна бременност -  при вас напрежението  / болките в гърдите постоянни ли бяха? Имахте ли моменти в които не ви болят и не усещате нищо? При мен бяха много по-напрегнати и мноог ме боляха, а сега все едно по-малко, като че ли има и моменти в които не ме болят, после пак и се притеснявам това нормално ли е?

# 374
Здравейте,
Пожелавам прекрасна бременност на всички Heart Аз попринцип съм за мартенската тема, но май май все още няма такава и си чета вас. Съвсем в началото съм (4г.с. +4 дни), в края на тази седмица ще съм на първи преглед и чак тогава малко ще се успокоя, че всичко е наред. Исках да ви питам, тъй като вие най-скоро сте минали през всички симптоми на ранна бременност -  при вас напрежението  / болките в гърдите постоянни ли бяха? Имахте ли моменти в които не ви болят и не усещате нищо? При мен бяха много по-напрегнати и мноог ме боляха, а сега все едно по-малко, като че ли има и моменти в които не ме болят, после пак и се притеснявам това нормално ли е?

Нормално е. Някой жени пък въобще не ги болят. Аз познавам такива. Мен ме боляха в началото после спряха да ме болят.

Общи условия

Активация на акаунт