Термин февруари 2025

• 40 018
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
KPP аз съм с термин 6.02. (8.1мм) вече влязох в 8г.с.

Анонимна е права- и на мен доктора ми каза, че има да настига още някакви размери.

От симптомите в началото не спях добре, събуждах се супер рано, нетипично за мен, а аз съм поспалива. Сега спя по- добре и по- до късно.
За първи път ми светна лампата една неделя, като се прибрах пеш от работа, бях супер изморена и си легнах веднага. Викам си какво става, нямахме работа, а и пътя и друг път съм го вървяла. Чак така не съм била. Пак нетипично за мен.
Задъхвам се като говоря. Кожата на лицето ми изсъхна, иска постоянно хидратация.
Не съм повръщала, от време на време ми се гади, но не е нещо кой знае какво. С обонянието по принцип съм добре, сега не е по - различно. Имам киселини почти от всичко което ям 🫣. И корема ми почва да се вижда, но аз никога не съм била плоска и успявам да се прикрия все още 😄.

# 61
Daisy, абсолютно същото е при мен с ранното събуждане. Все още ми е така, което ме изненадва и аз съм поспалива😀 от няколко дни спрях да пия и кафе, нещо започна да не ми харесва на вкус. Сутрин ми е кофти на стомаха и затова хапвам нещо насила, въпреки че не ми се яде. Относно задъхването, сега се замислих, че абсолютно важи и за мен, но и доста се понатоварвам на работа

# 62
  • София
А има ли други, която се борят с инсомния? Confused Вечер не мога да заспя до 1, после все ми е зле сънят, дълбокият е под 20% даже. През деня заспивам следобед, сякаш ме дърпат от щепсела - но не знам дали умората през деня не е заради нощното фиаско 😀

# 63
  • Варна
Аз винаги съм лягала след 00:00ч, до скоро не можех да изтрая до толкова, към 22:30ч вече трябваше да лягам. Сега съм добре, по -жива съм от началото. Смятам и се надявам да карам лека бременност. Чувствам се добре, нямам кой знае какви неудобства. Кафе не пия от няколко години, миризмата на айкос и цигари ме убива в момента.
Като знам приятелките ми коя се скъсала от повръщане, коя лежа за задържане и избяга от болницата за да дойде на рождения ми ден. Да чукам на дърво, дано не усещам тази палитра и всичко да е наред.
Вие имате ли усещания за пола и как се усеща това? Чувала съм че майките усещат какво ще е бебето, преди да знаят пола.
Аз винаги съм искала момиче, но сега усещанията ми са за момче и аз не мога да го обясня защо се промени това в главата ми, или е страх. Абе ще изчакам за пола естествено ама си имам едно наум.

# 64
Здравейте и от мен момичета! Влизам плахо в темата, защото това ми е четвърти инвитро опит! Имам дъщеря на 12г. Която заченах нормално, но тогава бях млада на 23, а сега съм на 35 с намален АМХ. В момента съм 6г.+4 видяхме ембрион с пулсации, пак ще ходя на преглед на 25 в Турция! Желая успех на всички борещи се момичета тръгнали по не лекия път!Успех🍀

# 65
  • София
Аз винаги съм лягала след 00:00ч, до скоро не можех да изтрая до толкова, към 22:30ч вече трябваше да лягам. Сега съм добре, по -жива съм от началото. Смятам и се надявам да карам лека бременност. Чувствам се добре, нямам кой знае какви неудобства. Кафе не пия от няколко години, миризмата на айкос и цигари ме убива в момента.
Като знам приятелките ми коя се скъсала от повръщане, коя лежа за задържане и избяга от болницата за да дойде на рождения ми ден. Да чукам на дърво, дано не усещам тази палитра и всичко да е наред.
Вие имате ли усещания за пола и как се усеща това? Чувала съм че майките усещат какво ще е бебето, преди да знаят пола.
Аз винаги съм искала момиче, но сега усещанията ми са за момче и аз не мога да го обясня защо се промени това в главата ми, или е страх. Абе ще изчакам за пола естествено ама си имам едно наум.
Никак не се усеща 😀 Първият път бях сигурна, че ще е момиче, бях се пренавила, че и след ФМ продължавах да смятам, че са се объркали. Сега си мисля, че пак ще имам момче - нито ми се гади от храна, нито повръщам, обикновено при момичешките майки е по-така 😀

# 66
  • София
Daisy, абсолютно същото е при мен с ранното събуждане. Все още ми е така, което ме изненадва и аз съм поспалива😀 от няколко дни спрях да пия и кафе, нещо започна да не ми харесва на вкус. Сутрин ми е кофти на стомаха и затова хапвам нещо насила, въпреки че не ми се яде. Относно задъхването, сега се замислих, че абсолютно важи и за мен, но и доста се понатоварвам на работа

Същата работа е при мен. Обожавам да пия кафе, а напоследък дори това едно, което си позволявам за деня, не успявам да го допия - гадно е на вкус, а според мъжа ми си е супер и не намира разлика с кафето от преди месец Grinning
И сутрин гледам да хапна насила заради витамините, пише да се пият след хранене. Иначе ако зависи от мен, ще ям по обяд. Ама си наваксвам вечер, де, отваря ми се огромен апетит след обяд до вечерта Grinning

# 67
О, да и аз съм поспалива, а сега в 6:30 като по часовник всеки ден се ококорвам. Има вечери, в които спя добре, други, в които всичко ми убива и пречи. Кафето толкова ме е яд за кафето, аз обожавах кафе, а сега ми се гади от него Disappointed Relieved

Аз реално се водя от утре 7 г.с., но размерите ги взехме вчера, като бях 6 г.с. и 5 дни, а то расте с часове, така че сигурно вече е по-голямо Grin

На мен това пишкане ме убива също. През 10 минути и като се нахранят повече, явно червото ми притиска матката, от там и пикочния мехур и става страшно.
Иначе и аз се задъхвам, мислех, че си въобразявам Grin
Не знам дали си въобразявам, обаче в долната част на слабините, вече от сутрин до вечер си ми е подут коремът. Но може и да е от задържане на вода и т.нар bloating. Коремът кога започва да личи. Моя приятелка е в 4 месец и вече е с огромен корем, който започва от под гърдите. Тя и в края  на 2 месец вече имаше корем и личеше.

Момичета, препоръчвам ви приложението - What to expect. Има много детайлна информация, видеа и снимки ца всяка седмица Simple Smile

# 68
Присъединявам се към ставащите рано! Обаче и синът ми се присъединява към нас ( а не е чак толкова ранобуден по принцип), та може да и заради жегите. Wink

За пола - аз усещане нямам, а и предният път беше грешно, така че май не ставам за тия работи Grinning

Кога започва да личи е супер индивидуално, на мен при предишната бременност започна да ми личи чак в 5-ти месец, преди това имаше само подуване, което само аз си виждах Grinning
Този път ще видим как ще е - казват, че.с второ по-бързо стават нещата, а и стартирам от повече килограми.

# 69
О аз за усещане, имах много интересни сънища. Всъщност, баба ми - майка на мама, която е починала, когато аз съм била на 4 г. ми се яви два пъти насън. Първият път бяха разни семейни и родови въпроси, но генерално ми каза, че е време да тръгна по новия път и да продължа рода. Това беше по Великден. После с ММ бяхме средата на май на почивка. Една седмица след почивката баба ми пак ми се яви и ми каза - Айде, моето момиче, бременна си вече. И седмица и половина след това много неочаквано за мен се появиха две черти. Бях си взела тест, защото исках да си правя криолиполиза преди лятото, но винаги преди процедура си правя и тест,за всеки случай. Винаги е негативен и сега очаквах да е такъв, но от отговорност - нали не се пазим. И - две ясни черти. Grin

А баба никога преди това не съм я сънувала. Тези два пъти за пръв път. Така че - Ива си задгробен живот, в това се убедих. Та, баба ми каза и че ще имам момиче и момче. Даже ми каза и имената, с които искат да се казват. Първо май ще е момчето. Ще разберем още малко дали ще е той Simple Smile Но усещам, че май ще е момчето, защото съм имала и други сънища с него (че ме чака и ми казва - хайде, най-накрая дойде. Видях го и как изглежда и ако наистина така изглежда като порасне, вече няма да имам никакви съмнения за живота, извън материалния свят хаха)

# 70
Момичета, днес бях на преглед за пръв път. Има сърдечна дейност, 3.5 мм, като 6 г.с.+1 ден го изчисли ехографа по размери, а по приложението на телефона излиза 5г.с.+5 дни по ПРМ.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 13:34 от ThroughMyWindow

# 71
Здравейте момичета,пристигам и аз в темичката. Първа бременност,термин  2ри февруари. ♥️ Утре влизам в 8 г.с вече чухме и сърдечния пулс.

# 72
Момичета,а колко време след това ви викат пак. При мен казаха 2-3 седмици. Аз искам всеки ден да го виждам Grin
Аз днес влязох в 7 г.с.

# 73
Мен ме викат всяка седмица по веднъж, но може би защото съм рискова.

Момичета,а колко време след това ви викат пак. При мен казаха 2-3 седмици. Аз искам всеки ден да го виждам Grin
Аз днес влязох в 7 г.с.

# 74
И на мен ми казаха след две-три седмици, до тогава направо не знам дали няма да лудна😀 иначе имам още 2 дни до 7г.с

Общи условия

Активация на акаунт