Термин февруари 2025

• 41 616
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Бъдещи мамита и настоящи такива, имам един може би неудобен въпрос, но и такъв, който смятам касае всяка от нас. Относно воденето на полов живот (при тези, при които няма противопоказания), казват, че няма никакъв проблем да се води такъв по време на бременност. Обаче как стои въпросът с получаването на оргазъм? Дали е “безвредно”, тъй като все пак се получава контрахиране на матката, дори и за кратко време. За тези, които вече са достигали до такъв в първото тримесечие, имахте ли някакъв проблем след това?

Здравей!

Когато бях при АГ, тя ми каза, че не забранява секс по време на бременност, но видя че имам, освен бременноста и 4см киста на жълтото тяло.  Посъветва ме да не правим нищо.

# 391
Аз лично имах много силни болки след оргазъм около 15 мин, явно контракции и от тогава не съм пробвала. Това се случи някъде 6-7 седмица.
Бъдещи мамита и настоящи такива, имам един може би неудобен въпрос, но и такъв, който смятам касае всяка от нас. Относно воденето на полов живот (при тези, при които няма противопоказания), казват, че няма никакъв проблем да се води такъв по време на бременност. Обаче как стои въпросът с получаването на оргазъм? Дали е “безвредно”, тъй като все пак се получава контрахиране на матката, дори и за кратко време. За тези, които вече са достигали до такъв в първото тримесечие, имахте ли някакъв проблем след това?

# 392
На мен ми каза до 12та седмица за по-сигурно - по-добре не. После може. Киста на жълтото тяло каза първата АГ, при която бях. После моя ми каза, че тя е нормална при бременност.

# 393
Аз лично имах много силни болки след оргазъм около 15 мин, явно контракции и от тогава не съм пробвала. Това се случи някъде 6-7 седмица.

Момичета като ви слушам, ние от три месеца не сме правили секс, чакам да мине третия месец и ще питам. Много ме е страх мен

# 394

Момичета като ви слушам, ние от три месеца не сме правили секс, чакам да мине третия месец и ще питам. Много ме е страх мен
И ние така от както излезе положителен теста не сме правили нищо. Предната ми бременност беше рискова и през цялото време не трябваше да рискуваме. Сега се чувствам добре но не смея.

# 395
Ние откакто разбрахме сме правили 1 път и честно казано бях толкова притеснена, че някак не успях да се отпусна и да усетя каквото и да е удоволствие. Но реших да попитам все пак как стоят нещата, в случай, че реша да се отпусна тези дни😀. Аз съм в 10 седмица, нямам забрана за секс, не съм имала зацапвания или нещо подобно, та не се водя рискова уж. Просто съм чувала от приятелки, че не са спирали да си правят секс и то както е било преди забременяването, та реших, че нещо аз прекалено го мисля

# 396
  • Варна
Мен също ме е страх. Откакто съм разбрала не сме правили нищо. В 12 г.с. съм . За мен честно казано не е никакъв проблем в момента това . Въобще не ми е до секс. Sunglasses Мъжа ми да се оправя . Joy

# 397
Правим си и за сега нямаме проблем. Разбира се по-лекичко, но след оргазъм не съм имала проблем или болки.

# 398
Мен също ме е страх. Откакто съм разбрала не сме правили нищо. В 12 г.с. съм . За мен честно казано не е никакъв проблем в момента това . Въобще не ми е до секс. Sunglasses Мъжа ми да се оправя . Joy

И за мен не е ама мъжете си искат ха ха

# 399
Ние също не правим от началото, но аз съм все я с болки, а със зацапвания. Аз, като отида на преглед и след интравагиналния ехограф съм с болки, пък какво остава за секс...
А така да си искам мъжа, даже сънувам и разни сънища хахах Той каза, че в момента не ме възприема като сексуален обект, цащото го е страх да не направи нещо на бебето. Но все пак, искам си близост с мъжа и определено, ако и след 3 месец не можем, ще минем на друг вид секс, то не може без близост.

# 400
  • София
Сексът и аз само го мириша 😀 От края на април не сме правили - то пункция, трансфер, кървене през седмица, няма край. Не мисля, че скоро ще ми разрешат 😀

# 401

И при нас не е имало проблем. Първия месец доктора ни беше забранил, тъй като сме с инвитро и яйчниците ми бяха още подути на прегледа в 6та седмица, но вече е ок. Просто малко по-леко, без разни резки движения и обръщания, казала съм на таткото да е по-нежен ииии така. Не съм имала оплаквания последните 3-4 седмици , нито кървене, нито болки, всичко си беше супер, да не говорим, че повишава тонуса и настроението и действа много добре на самочувствието. Така че действайте и се наслаждавайте 😊

# 402
Нямам търпение. Наистина ще е много полезно за самочувствието, особено сега, когато растем все повече Grin

# 403
И аз да попитам нещо. По време на секс партньорите ви свършват ли вътре? Някъде бях чела, че не трябва по време ба бременност и сега не му давам.

# 404
  • София
И аз да попитам нещо. По време на секс партньорите ви свършват ли вътре? Някъде бях чела, че не трябва по време ба бременност и сега не му давам.

Абсолютно вътре, да Simple Smile За всичко можеш да откриеш статии и мнения, посочващи коренно противоположни твърдения като верни. Прави каквото усещаш, че е редно. Още повече когато става въпрос за нормална, не рискова бременност.

Общи условия

Активация на акаунт