Отговори
# 1 215
Обади се. Забавили ги повече от половин час, защото на някакво дете му било объркано ЕГНто. Иначе - не било трудно, но било трудно. В един разговор от 30 секунди това. Ама аз си го знам моето Близначе.
На изпита на голямата също се бяха забавили, защото една нейна съученичка си беше сбъркала името. Притеснението какво ли не прави.

# 1 216
  • при моите любими
Моето каза, че и да не му се ходи до тоалетна, ще отиде да си измие ръцете и лицето. Той много обича да се полива с вода, като е под напрежение. Така че сигурно всички излизат по една или друга причина. Още не ми се е обадил и телефона не му е включен, че му писах по Вайбър и бе го получава. Чакам си аз. Не съм работила грам днес, не че нямам 100 задачи, но ще почакат.

# 1 217
Харесва ми текстът за преразказ. Дано и на детето да е харесал.
Тръпна вече да се обади....Омммм

# 1 218
Аз за тия подписи на информационните бележки днес разбрах. Значи винаги може да стане гаф, с каквото и да е. Пффф

# 1 219
Децата са се готвили цяла година. На мен ми се струва, че драмата идва основно от напрежение и психическата устойчивост. То и това си е житейски опит.

Текстът за преразказ и на мен ми се вижда добре - има диалог, някаква проследима история, не само описания и прилагателни. На мен на времето ми се падна преразказ по Елин Пелин, голям зор видяхме.

# 1 220
Преразказът и тезата са по-момичешки според мен. Дано и момчетата са се справили. На мен ми хареса текста, има детайли, ама е достъпен за разбиране.

# 1 221
  • София
И моето ми се обади току що, че е приключило.
Много и харесал текста за преразказ.

Ох, поне половината мина.
Не мисля да проверяваме днес БЕЛ, нека мине в петък и математиката

# 1 222
Дребната излезе доволна. Аз супер стресирана, а тя изобщо. Да се надяваме на добър резултат.

# 1 223
  • София
Моята девойка е объркала за тезата, всичко ок, но е писала за внучето. Чак сега й прещрака. Здраве да е, директно 6 точки по-малко

# 1 224
Децата са се готвили цяла година. На мен ми се струва, че драмата идва основно от напрежение и психическата устойчивост. То и това си е житейски опит.

Текстът за преразказ и на мен ми се вижда добре - има диалог, някаква проследима история, не само описания и прилагателни. На мен на времето ми се падна преразказ по Елин Пелин, голям зор видяхме.

Аз също мисля, че и това напрежение е житейски опит. А и сега родителите много помагат. Моите родители бяха грижливи, но не са ми баяли на преразказа, ако ме разбирате 😂

# 1 225
Моята девойка е объркала за тезата, всичко ок, но е писала за внучето. Чак сега й прещрака. Здраве да е, директно 6 точки по-малко
beb4o, не му отписвай точки на човечето така директно.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 11:15 от zlatenceto

# 1 226
Точно ! Не е чак толкова сложен теста, просто не всяко умее да се събере, да се съсредоточи и да даде най- доброто от себе си . Моето е точно от тези ,които не умеят. За пореден път се убеждавам, че освен знанията има и много други важни неща . Батко му , например , си беше съвсем посредствен ученик. Що нерви съм изхабила с него, но пък е много съобразителен, находчив, устойчив психически , във важни моменти умее да даде максимума, концентрира се и се справя

# 1 227
И моята е направила същата грешка. Иначе писала за грижовност и нещо още си.

# 1 228
  • Пловдив
И моите се обадиха. Доволни са и превъзбудени. Определиха изпита като лесен. Сверяват отговори сега.

# 1 229
При нас на резултатите за 4ти клас НВО ме изненадаха деца на родители с големи очаквания, имаха по-малко точки след ходене на школи и тн. Умни деца са и подготвени предполагам. Вярно е, че са те са малки, ама стресът има значение. А имаше от математиците с по-високи резултати по БЕЛ.

Аз в една кандидат студентска кампания с едни и същи знания имах различни резултати с градация нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт