Отговори
# 1 230
  • София
Четох текста ,
както и си мислех, драмата цял ден тук беше излишна.
Според мен текста е лесен за разказване, има диалог, приятелство и избор накрая.
Свързан е и с новото начало, ново училище, което предстои на повечето деца.
Изобщо не е сложен и изобщо не беше като оново стихотворение публикувано по-рано дето ми разхлопа сърцето.

# 1 231
Аз като видях текста и ми се стъжни. Първо трудно ще убедят детето да прочете толкова дълъг текст. Второ - за 15 минути няма да успее два пъти да го прочете, дълъг е за нея и да го запомни и накрая - твърде много пряка реч, което ще я затрудни. Каквото и да си говорим, в училище са имали минимума на минимума часове за писане на текст до сега, а от край време превръщането на пряка в непряка реч си иска отработване. Няма да остане без точки, но не очаквам и добър резултат. Дано ме опровергае, де.

# 1 232
Не очаквам и аз висок резултат, все пак реши да провери, два въпроса видяхме, два сбъркани и то неща, които като прочете веднага се сети за отговорите. Та се отказахме . Ядосвам се, защото положи много труд, стара се, а на такива изпити винаги прави елементарни грешки

# 1 233
  • София
И моята се обади и веднага попита за два въпроса. Сгрешила ги е. Иначе каза, че е било ок.

# 1 234
Здравейте, а на 23 въпрос отговорът не е ли Г, вместо В.
Логиката на детето е, че Странджата не е войвода, а е Знаменосец на чета.
Благодаря предварително!

# 1 235
Труден й е бил тестът на дъщеря ми, но от преразказа е доволна. Веднага си видя няколко грешки. Изречението го е объркала, че е сложно съставно, подвела се е от ,,няма да се различават''

# 1 236
Благодаря предварително!

Моята е писала Г на въпрос 23.

# 1 237
  • при моите любими
И моето се обади. Всичко решил, лесно му било, така като ми каже и ми изправя косата. Открил си една грешка. Със сигурност не е само една, но не съм сигурна, че искам да проверяваме преди другия изпит. Отиват да се черпят в мола. Половината мина. Каквото такова.

# 1 238
  • София
Наборът каза, че е дал всичко от себе си. Мисля да не проверяваме после с ключа, за да остане спокоен за петък. Вече е свършено, както и да се е представил.

# 1 239
Наборът каза, че е дал всичко от себе си. Мисля да не проверяваме после с ключа, за да остане спокоен за петък. Вече е свършено, както и да се е представил.
И аз така й казах. И да провери, нищо не може да промени. Да почива и да се отпусне малко за петък.

# 1 240
И моята каза, че е доволна. Може да е сгрешила наречието, защото се е колебаела между два отговора. Важното е, че е по- спокойна и мина едната матура. Дано в петък тръгне с друга нагласа. Видя, че не е супер сложно. Първата част я направила за 35мин, а там им дадоха допълнително време тази година

# 1 241
И на мен ми се струват подвеждащи някои въпроси от литературата...Обади се девойката - около нея глъчка от превъзбудени деца, и тя в хора. Не ми се стори доволна, по-скоро облекчена,че е минало. Естествено, не си спомня какво е писала. Не ми харесва това, но я оставям на мира, няма да я натискам.

# 1 242
  • Варна
Благодаря предварително!

Моята е писала Г на въпрос 23.
И моята, но каза че било грешно.

# 1 243
Моята даже не се и обажда, явно не е доволна Frowning1
Няма да й звъня.
И със сигурност не искам да проверяваме отговорите, каквото - такова.

# 1 244
  • Бургас
Благодаря предварително!

Да, това е грешно твърдение. Право е детето.

Общи условия

Активация на акаунт