Отговори
# 1 275
Моят предаде, че е било по-лесно от пробните на Регалия. Да видим Simple Smile

# 1 276
  • София
А защо децата с удължено време и консултант са на отворена врата? Не им стига другият стрес, ами и шумове излишни да слушат, а другото даже не ми се коментира, че се ядосах.

# 1 277
  • Варна
Прибра се и  моето Simple Smile
Било доста по-лесно от пробните изпити.Текста за преразказ бил "елеменарен" ,написал 2 страници и половина.На теста се е затруднил по някой въпроси и не помни какво е написал за тезата Rolling Eyes

Не гледам засега отговорите ,че не искам да си развалям моето и негово настроение.
 Играе на playstation -а  с другарчето си..

# 1 278
Изречението със сигурност е просто. Има само едно сказуемо.
Но има подчинителна връзка - няма да.

Няма да + глагол= отрицателна форма на бъдеще време- 1 просто сказуемо
Нямам да + глагол= две прости сказуеми, свързани подчинително със съюза да
Изречението в задача 8 категорично е просто, но за децата е объркващо.

# 1 279
  • В Страната на чудесата
3 грешки, би трябвало за общо 5т. Всичките са на литературните въпроси. Можеше да е само една, ако беше послушал майка си да си преговори Хайдути, ама не. Smirk Доволен е от тезата и преразказа. Тестът му се е сторил по-труден от миналите години. На мен също, специално частта литература. /Къде ги забиха на тези Хайдути? Rolling Eyes / Каквото-такова, важното е, че по-трудният за него изпит мина.

Сейм стори. Даже бас ловя, че са сгрешили едни и същи въпроси. Брутално гадни литературни въпроси.

# 1 280
Прибра се и  моето Simple Smile
Било доста по-лесно от пробните изпити.Текста за преразказ бил "елеменарен" ,написал 2 страници и половина.На теста се е затруднил по някой въпроси и не помни какво е написал за тезата Rolling Eyes

Не гледам засега отговорите ,че не искам да си развалям моето и негово настроение.
 Играе на playstation -а  с другарчето си..
А те къде са? Аз поне никъде не видях да ги има пуснати.

# 1 281
Абе , мина .. Кой писал, кой не писал- поне половината е зад гърба ни  .
Опитвам се да не се ядосвам, дето е направил грешки на въпроси, които знае, не ми се получава особено Smile
След математиката пък ще започне зора с чакането на резултатите, после класирането .. Ами че то като свърши цялата тази драма, на мен чак ще ми  е скучно Sweat Smile

# 1 282
Нищо няма да гледаме - нито аз, нито тя. Каквото такова. От това, което видях, всичкото го знае, но подозирам, че ще има грешки. Някои от въпросите са объркващи.

# 1 283
Прибра се, трудно и е било.
За 3 часа по устата са избили 4 херпеса. Ужас, чак кръв тече. И повтаря, нали ще ме обичате и с 10 точки.

# 1 284
Не са излезнали отговорите на МОН

# 1 285
За 3 часа по устата са избили 4 херпеса. Ужас, чак кръв тече. И повтаря, нали ще ме обичате и с 10 точки.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:49 от i_nenova

# 1 286
😳😳 Милото дете! Само като те прочетох... Нагушкай си я много!

# 1 287
  • София
Душица миличка! Излезте някъде довечера, да се разсее, да не ги мисли тия изпити! Аз вчера няколко пъти повторих, че няма значение колко точки ще изкара и че най-важно ми е да е спокоен и здрав.

# 1 288
  • Бистрица
Готово:

# 1 289
Как ви се вижда на вас като преподавател нивото на теста?
Според мен за масовия ученик тестът ще е труден. По-труден от миналата година. Тук ще се отсеят отличниците и концентрираните деца. Текстът не е от типичните, давани по сборниците за упражнения, въпросът за вида на изречението ще подведе доста деца, защото те забравят, че "няма да" е отрицателна форма за бъд.вр. Във въпросите по литература два пъти се появява "Хайдути", децата често не го преговарят. На 12.въпр. думата "искане" може да заблуди, защото вече не учат отглаголно съществително в 6. и 7. кл. На 23. някои деца няма да направят разлика между войвода и знаменосец, ако не им е била обяснена разликата и структурата на хайдушките дружини, пък и те забравят такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт