Отговори
# 1 290
Здравейте, моля ви ако някой знае да ми каже дали ще признаят отговорът на детето? Написала е като отговор само Чавдар, вместо Чавдар Войвода, дали ще го признаят? Иначе има грешки и много се ядосва, Категорично не признава,че  баба Илийца иска помощ от игумена и това е Simple Smile

# 1 291
  • Варна
Моето каза, че в стаята някакво дете се е разплакало още по време на изпита. Горкото.
На 23 Б е написала само Чавдар, без войвода, дали ще и дадат пълните точки.
Тезата е пълна мъгла, така си и знаех. Едва ли за разказ на Вазов ще има и една точка.

# 1 292
  • София
МОН публикуваха отговорите и теста:

https://www.mon.bg/news/mon-publikuva-testa-i-vernite-otgovori-o … WR1bW15MTZieXRlcw

# 1 293
Моята девойка е объркала за тезата, всичко ок, но е писала за внучето. Чак сега й прещрака. Здраве да е, директно 6 точки по-малко
И моят така Sad

# 1 294
Тест  + отговори

Наборката отказа да проверяваме, било минало, чака резултати на 2.07.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:18 от merilen

# 1 295
Аз не смея вече нищо да питам Sweat Smile
И на мен това ми направи впечатление , че теста не е типичен
Merilen, много мъдро постъпва твоето дете

# 1 296
  • София
Моят е отговорил " сина от "Хайдути" " на въпроса с Чавдар. Дали ще му го зачетат?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:23 от jenap

# 1 297
  • Пловдив
Моят е отговорил сина от "Хайдути" на въпроса с Чавдар. Дали ще му го зачетат?

Трябва да го зачетат - в ключа с отговорите на МОН е точно така написано. Моята мисля, че също е написала само Чавдар, но не смея да питам

# 1 298
Моят е отговорил сина от "Хайдути" на въпроса с Чавдар. Дали ще му го зачетат?
Да, в отговорите на МОН е само Чавдар.

# 1 299
  • София
laurentin, милото дете. Прегърни я много силно. Тя със сигурност знае, че ще я обичате винаги, но никога не е излишно да се покаже отново и отново. Направо ми се напълниха очите със сълзи.

# 1 300
Прибра се, трудно и е било.
За 3 часа по устата са избили 4 херпеса. Ужас, чак кръв тече. И повтаря, нали ще ме обичате и с 10 точки.
Милото дете!

# 1 301
  • София
Моето каза, че в стаята някакво дете се е разплакало още по време на изпита. Горкото.
На 23 Б е написала само Чавдар, без войвода, дали ще и дадат пълните точки.

Да, в ключа е посочено само Чавдар.

# 1 302
Laurentin, милото дете. Да го гушнеш от всички нас. Ех, че ме е яд на този стрес.

# 1 303
Проверихме набързо, прилично, без свободните отговори, тезата и преразказа. Надявам се целта минимум да я достигне, ще чакаме крайния резултат на 2.07.

# 1 304
  • София
laurentin, дъщеря ми рева и след двата изпита. Изкара бал, с който влизаше във всяко училище на първо класиране, само в СМГ на второ. Избива им напрежението на децата. Нагушкай я и я успокой, че всичко ще е наред и това е незначителна част от живота.

Общи условия

Активация на акаунт