Отговори
# 1 320
Едва ли. Кой знае още колко деца са с петна по листата. И ние накупихме няколко вида, но едва ли всичко е чисто.

# 1 321
  • Sofia
Мами, много ви благодаря за милите думи!
Купихме плюшена играчка, това пожела след изпита.

Revolving Hearts И наборката се радва на плюшки.

Тя пък си направи устата за куче след НВО Trollface

# 1 322
  • при моите любими
Здравейте, аз се притесних ужасно. Докато е писала дъщеря ми на няколко места и са се получили петна от химикала - основно при тезата. Дали може да доведе до анулиране? Купих  й 10 химикала и я помолих да пише с най-хубавите дето не пускат, но тя твърди, че от потта. Място не мога да си намеря Sad Дали такива петна се считат за знаци Sad Къде мога да прочета? Благодаря!
Няма да я анулират. Успокойте се и вие и детето.

# 1 323
Ем, Plami80, не издребнявай и ти. Стоял до когато преценил, че има нужда Simple Smile

# 1 324
  • София
И наборът е свършил с преразказа доста бързо. 2 стр. и половина бил писал. Допълнил е едно изречение със звездичка, защото така му била казала квесторката. Rolling Eyes Нищо, че учителката им е казала с цифра. Все тая и дъщеря ми навремето беше допълнила със звездичка.

# 1 325
Ох, дано, дано. Подкосиха ми се краката, като ми каза Sad

# 1 326
Прегледах сега теста - ами, трудничък ми се видя... Леко се стресирах Cold Sweat

# 1 327
  • София
Моят син спомена, че е сложил някаква стрелка на преразказа. И хукна с колелото. Ще се побъркам! Ако го приемат за знак - финито

# 1 328
  • София
Всяка година тестовете се виждат трудни не толкова на децата, колкото на родителите им.А се оказва,че децата в масовия случай не са паднали в  заложените им капанчета и имат после високи резултати.И при вашите ще е така Simple Smile

# 1 329
  • София
Бебчо, няма да го приемат за знак, спокойно.

# 1 330
  • Пловдив
laurentin, направо ме разплака това - дано се е успокоила!
Много голям стрес е това за децата - щерката излезе последна от цялото училище - поне 20-25 мин. след повечето ученици и ми мина какво ли не през ума...
Дано за петък претръпне детето

# 1 331
И моето се прибра преди около 20 минути. Доволна е от себе си, казва, че било добре, не било много трудно.
И една молба, ако може да предадете на децата си за петък - ако минават за тоалетна край стая с дете с удължено време и консултант, което е на отворена врата, да не му махат или да му се смеят, че е с консултант. Не е приятно, детето чува и се срамува и разсейва.
Надявам се го казваш теоретично, а не от опит. Sad
` ич ми не дреме колко точки има, ако не съм успяла да възпитам съпричастност, чувство за такт и емпатия.
Разревах се ...м@мк@ му!!!
Е стига де…. защо все другите деца са проблемни.
Помахали….какво толкова ужасно са направили?
Ми консултанта да е затворил вратата.

Ру желая късмет и успех на детето ти, но никой не му е нон стоп виновен.
Научи го да се приема и го обичай такова каквото е! И имай повече доверие в него.

# 1 332
Аз забелязвам друга класика - трудните въпроси са верни, не всички, но повечето, а грешките са на по-лесните, но каквото - такова.

# 1 333
# 1 334
  • София
Цял ден се вълнувам с вас... не, не е никак маловажен този момент за децата. Моят син се провали миналата година (а е отличник и продължава да бъде първенец в класа си), сега е в нежелано училище тип техникум и чак тръгна на психолог- не се адаптира, не приема съучениците си, средата, нивото... Драмата ни е голяма, а местене не е опция като нямаме връзки. Така че успех и нека всички дечица си намерят правилното място.
В никакъв случай не се отчайвайте. Става и без връзки. Следете страниците на желаните училища. Случват се и чудеса..

Общи условия

Активация на акаунт