Отговори
# 1 305
Мами, много ви благодаря за милите думи!
Купихме плюшена играчка, това пожела след изпита.

# 1 306
laurentian, насълзиха ми се очите. Милото дете. Направо му кажи, че целият форум изпраща любов Heart

# 1 307
  • София
И в нашата стая е имало разплакани деца. laurentin  и на мен ми стана много мъчно за момичето ти. Дано се успокои. Heartpulse
Прекалено много напрежение се вкарва в тези изпити. А от тях не зависи нито живота им, нито бъдещата им реализация в него. Накрая всичко се подрежда по най-добрия начин за всички.
Но аз си се ядосвам, въпреки това, откъде му е хрумнало да пише "сина в Хайдути", като си има име този син и той много добре го знае. Grin
На него не казвам. Даже и няма да проверяваме. Само аз ще си се мъча тихо.

# 1 308
Цял ден се вълнувам с вас... не, не е никак маловажен този момент за децата. Моят син се провали миналата година (а е отличник и продължава да бъде първенец в класа си), сега е в нежелано училище тип техникум и чак тръгна на психолог- не се адаптира, не приема съучениците си, средата, нивото... Драмата ни е голяма, а местене не е опция като нямаме връзки. Така че успех и нека всички дечица си намерят правилното място.

# 1 309
Доволен се прибра моят - по-лесно било от очакваното. И тезата, и преразказът били лесни. Спомняше си всички отговори и ми ги каза. -4т на първа част виждам за сега, но няма да му казвам. Дано да се е справил добре на тезата и преразказа. Отвратителен е този текст. Голямо популяризиране на МВР .... и по националните телевизии, сега и от МОН в НВО. Не им дадат някой близък текст до тях, ще ми дават тези простотии. (грешките му не са на четенето с разбиране Grinning )  Текстът за преразказ не искам и да го чета. Имам чувството, че са някакви малоумници тези от МОН. Похвали квесторите - много добре обяснявали всичко. Било излишно дето съм го карала да гледа видеото с пликовете вчера.
Много благодаря на дамите, които пускаха информация! Моят беше в шок, че имам вече теста, като той току що е излязъл. Каза, че сме майки мафиотки Satisfied

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:35 от jsed

# 1 310
Разпитах моето помни ли какво е писала на тезата. Хъката-мъката каза, че била писала, че баба Илийца била състрадателна и добра, искала да помогне на бунтовника....сега въпрос е как го е оформила, колко изречения е натъкмила. Но ще е хубаво поне 1 точка да й дадат за тезата, ей тъй - за самочувствие. Ако изскочи и нещо от свободните отговори. На 16 задача каза, че е отговорила, че не може да получи документите, защото е непълнолетен. По същество е така, затова му трябва родител или настойник, който да разпише, но нейния отговор не съвпада с посочения от министерството. Дали ще го зачетат за поне частично верен?
Накрая каза, че искала пак да се яви, защото знаела повече 🤣. Ти да видиш, цяла година спорим да седне и да се готви, че си трябва и тренировка, за да си покаже знанията и повече увереност в себе си.

# 1 311
Mama Ru, според мен ще има точки. Най-малкото е предала основната емоция на цитата.

Изобщо не отписвайте така точки на децата от тезата и преразказа. Да изчакаме до 2 юли. Според мен ще има приятно изненадани. Тезата е лесна за интерпретация, можеше и далеч по-кофти тема. Както и за преразказа... в школата са правили упражнения на безумни текстове. Този е приятен.

# 1 312
Проверихме отговорите. Частта с български език тотално я отписваме.
Около 30т докарва в 1  част. Сутринта беше пред припадък. После се прибра с рев. Пусти изпити, пусти класирания. Вече е убедена, че никъде няма да я приемат, защото нейните "приятелки" са и казали така.

Колкото толкова.

# 1 313
  • София
laurentian ще се оправи, боец е, няма как , това ги чака. 50% е минало,  от НВОтата де
Не ви ли се струва че текста за преразказ е кратичък? Щерката каза че имала бол време за втората част и проверявала и пак и т.н.

lalla^oopsi то тези 30т на първата част си е среден резултат за цяла Б-я, или горе долу толкова са... та да се успокои
Има теза, има преразказ, нека изчака преди да реве

# 1 314
Моята провери няколко въпроса каза така са и заспа другите не ги помнела! Както сме се активизирали с писането до петък ще минем 100 страници.

# 1 315
Моят син е убеден, че ще е с малко точки. Хубавото е, че не е разстроен. Simple Smile Реалист е. Само повтаря, че няма да влезе в първото желано училище. Аз му казвам, че като е писано - ще стане - и толкова. Не гоним най-висок бал, и с добър ще има шанс. Е, предстои математиката.

# 1 316
Наборката вчера ме беше предупредила, че днес ще ми каже само тезата и да не я питам за друго.
Като я взех, обаче, беше толкова развълнувана, че почна да цитира Моканина, Пенка, Чавдар….
Сега нямаше търпение и си ги провери сама. Добре се е справила, съобразила е Знаменосеца и простото изречение.
Надявам се това да й даде самочувствие и увереност за петък 🤞

# 1 317
Здравейте, аз се притесних ужасно. Докато е писала дъщеря ми на няколко места и са се получили петна от химикала - основно при тезата. Дали може да доведе до анулиране? Купих  й 10 химикала и я помолих да пише с най-хубавите дето не пускат, но тя твърди, че от потта. Място не мога да си намеря Sad Дали такива петна се считат за знаци Sad Къде мога да прочета? Благодаря!

# 1 318
Happiness, и аз на това разчитам, защото по мат й е по-трудно. Сега обаче я питах "Олекна ли ти малко?!"  И тя ми казва "Не" 🫣😂😂 Не мога повече 🔫🔫

Тефлон, не ми се вярва, не се филмирай! В тази жега и хората се топят, какво остава за мастилото.

# 1 319
Моят пък , като му направих забележка що не е стоял до края, да гледа, да си проверява, ми каза- еее, нали на първия модул стоях до края SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт