Отговори
# 1 350
Знаете ли какво ме гложди откакто публикувахте теста?
Това с документите за самоличност (текста за четене с разбиране), 16, 17 и 24 задача са ми познати. За 24 задача може би пробен тест пак я имаше тази грешка на Серафим с Моканина.
Имам Дежа вю, но този тест или поне частично някои задачи са ми минавали веднъж през очите.

# 1 351
  • София
Е, това мина. На 2ри ше видим резултатите. Важното е, че тя е спокойна. Каза, че е била притеснена, но концентрирана.
Не е било много топло, защото прозорците са били  отворени, а щорите пуснати. В петък ще е в северна стая. Направи ми впечатление, че и нейните приятелки на едната дата са на юг, а другата - на север. Браво на ръководството на училището за това.
Сега по една-две бутилки вино и ще мине и математиката.

# 1 352
  • София
И Чавдар, и Чавдар войвода става. Само бунтовникът от На прощаване не става. Joy
A Пенка и Пенка от "По жътва" става ли? Simple Smile
Дааа, моят също е писал Пенка от "По жътва", защото имало и друга героиня Пенка.
Точно ! Учителката каза, че е о.к.
Моята се е проверила. Исках да й го спестя, но уви. Сестра й каза, че плаче.
Мисля изобщо да не подхващам темата като се прибера.

# 1 353
Любопитно ми стана и се пробвах и аз - 49 точки на 1-ви модул, на преразказа ще съм поне за 30 си мисля Laughing
A девойката звучеше доволна по телефона. Отидоха на обяд след като са приключили, явно са видяли отговорите и са проверявали  - сметнала си е 57т на 1-ви модул, което за мен е страхотно. Но ще видим като се върне, може пак да ги сравним по-детайлно, след като така или иначе ги е гледала. Мина при нас трудното, в петък ще ѝ е (уж) по-лесния изпит, дано няма много препъни-камъчета там.

# 1 354
А моето не е изпадало в подробности, Пенка само е писало, да се сещат те коя е Пенка
А за зацапването и при моят син винаги има зацапване , защото пише и с лявата ръка и все нещо има замазано, ама не вярвам това да е проблем
Моето и то е смятало някакви точки, ама да не му излязат сметките без кръчмар

# 1 355
  • София
Ох, Биби... Unamused Гушни я като се прибереш.

# 1 356
  • София
аз съм още в офиса и не сме се видели, чухме се набързо, ама и аз уж няма да проверявам довечера
Бел не й е сила, ако се е изложила може да се притесни за математиката...

ама като чета тук отзиви от майките , то всеки втори с 90 точки, Flushed ( с по една  две грешки само на 1ва част)

# 1 357
  • София
Ох, не знам за децата, ама аз за пореден път днес се разплаквам. За всяко детенце, което плаче днес.
Биби, купи й нещо сладичко да я зарадваш.

# 1 358
  • София
Cabo San Lucas 40, както Мартеа написа, споменават се само с високите резултати. Ще видиш, че като излязат официалните такива и статистиката, положението хич няма да е розово. Много е рано да плачем или да празнуваме. А и никой няма да умре. Нито светът ще свърши.

Гушнете плачещите от мен!

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 18:39 от etomira

# 1 359
  • София
Тези дни по 10 пъти на ден повтарях: Внимавай при пренасянето на отговорите в бланката, да не объркаш нещо. Ми, майчински инстинкт, какво да кажа. Започнал да попълва бланката от третия отговор надолу. Добре, че се е усетил още на втория попълнен и само два отговора се е наложило да коригира. Но се препотих три пъти, докато ми го разказваше, а той се хили като тиква. Smirk Много е разсеян завалията... Дано не направи нещо такова и по математика, и да не се усети. Rolling Eyes

# 1 360
bibi Hug
Да я нагушкаш.
Моето изобщо не се тревожи въпреки нещата, които не е написал. Не помни колко грешки е открил.
Надявам се на преразказа да се е постарал...
Изобщо това нещо преразказ не е неговото.
Чака си математиката.

# 1 361

ама като чета тук отзиви от майките , то всеки втори с 90 точки, Flushed ( с по една  две грешки само на 1ва част)

Споко, тук винаги е така. То си и нормално де. Реалният живот е различен.

# 1 362
Прегръщам всички разстроени деца. Аз чаках моя юнак пред училището. Излизаха децата - едни казваха "елементарно" други - "много гадно"!
Моя каза, че тезата е била ужасна. Текста за преразказ най-тъпият!
И, че ако всичко, за което се съмнява му е грешно ще има "-17" на 1вия модул!
Ето така се стопяват 91 точки по физика с БЕЛ!
Незнам дали ще проверява, когато се прибере.
"Надеждата умира последна" С/У "надежда всяка тука оставете" е положението при нас.
Пукнах от жега! Сипах си една бира в офиса - вдгнах краката на един стол и гледам монитора, като теле в железница.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:15 от sisill

# 1 363
Сега прочетох за детенцето на Laurentin Sad Още повече се ядосвам на цялата ни образователна система. Още ми е пред очите и това притеснено момченце от днес сутринта. Аз за грешките не съм му казала на моя. Доволен е той от себе си и това ми е важно. Дано се успокоят всички деца и да минават бързо утре и  петък и да запразняват заслужено и децата, и родителите Grinning. Аз почвам от днес да поливам, че явно вчера съм се изложила.
Оф sisill може да е  самокритичен младежът! Не ги мисли толкова! Дано да се изненадаме всички приятно на 2.07!

# 1 364
  • Варна
И моята дъщеря си е сметнала 50 точки за 1 част, като залага на тезата 4. За преразказа си слага 30.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:49 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт