Отговори
# 1 335
Здравейте, моля ви ако някой знае да ми каже дали ще признаят отговорът на детето? Написала е като отговор само Чавдар, вместо Чавдар Войвода, дали ще го признаят? Иначе има грешки и много се ядосва, Категорично не признава,че  баба Илийца иска помощ от игумена и това е Simple Smile

100% коректен отговор е и само "Чавдар".

# 1 336
Не издържах, проверихме отговорите.
Грешен въпрос 13 - трябва да открият сказуемото, знае го много добре, ама не знам защо прочела, че се търси подлог и си е написала подлог... непълнолетните...това са -2 точки.
На 24 въпрос в отговорите е само Чавдар, писала е Чавдар войвода...
И тезата не знам как ще я оценят...но ми стана смешно като ми каза какво е писала за баба Илийца - в учебника ни пише , че е провидение за бунтовника, тя вместо провидение писала просветление...каза, че не знае какво означава нито едната, нито другата дума.
За преразказа - колкото има, няма да проверяваме.
Доволна съм от нея, честно аз го правих теста и се справих по - зле от нея ...

# 1 337
Има ли го публикуван текстът на преразказа някъде,че не го откривам,само заглавието и авторката ми излизат.

# 1 338
  • София
И Чавдар, и Чавдар войвода става. Само бунтовникът от На прощаване не става. Joy

# 1 339
  • София
Като чета повечето деца са се справили мн добре , то ще станат доста високи резултатите, така изглежда отсега

# 1 340
  • Варна
Проверил си е сам резултатите. Аз не исках да му казвам, че има такава възможност. И ми съобщи, че има 55-56 точки, като тезата сам си я оценил с 2т. Каквото такова.

# 1 341
И моето се прибра преди около 20 минути. Доволна е от себе си, казва, че било добре, не било много трудно.
И една молба, ако може да предадете на децата си за петък - ако минават за тоалетна край стая с дете с удължено време и консултант, което е на отворена врата, да не му махат или да му се смеят, че е с консултант. Не е приятно, детето чува и се срамува и разсейва.
Надявам се го казваш теоретично, а не от опит. Sad
` ич ми не дреме колко точки има, ако не съм успяла да възпитам съпричастност, чувство за такт и емпатия.
Разревах се ...м@мк@ му!!!
Е стига де…. защо все другите деца са проблемни.
Помахали….какво толкова ужасно са направили?
Ми консултанта да е затворил вратата.

Ру желая късмет и успех на детето ти, но никой не му е нон стоп виновен.
Научи го да се приема и го обичай такова каквото е! И имай повече доверие в него.
Хоуп, на детето ми никой не му е виновен, да. Забрави. Подмини.
Справила се е според възможностите си. Постарала се е, мислила е, работила е и е използвала предоставеното й време. Чакаме окончателния резултат на 2.07.

# 1 342
Не бързайте със заключенията, тук не е представителна извадка. Първо, пишат много ангажирани с процеса майки, съответно деца, второ - обикновено се пишат високите оценки и преценки. Аз например съм сигурна,че няма смисъл да я питам, няма да си помни отговорите. И затова и не пиша плюс-минус точки.

# 1 343
  • София
Mama Ru, егати квесторите, честно. ... Дете, което има нужда от повече време и повече уединение, ти го "оперваш" да прави НВО то едва ли не в коридора и всеки да зяпа и го подкача... ами какви са тия квестори и за какво са там?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 15:37 от Cabo San Lucas 40

# 1 344
  • София
Аз няма да проверявам с него или без. Очаквам грешки от недоглеждане. Все дудна - Внимавай, чети до края на въпроса и все има Ааа.., това не го видях. Между ушите му не коридор, магистрала има - каквото влезе, моментално излиза. Та ще чакам 02.07.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:29 от sali

# 1 345
Аз няма да проверявам с него или без. Очкавам грешки от недоглеждане. Все дудна - Внимавай, чети до края на въпроса и все има Ааа.., това не го видях. Между ушите му не коридор, магистрала има - каквото влезе, моментално излиза. Та ще чакам 02.07.

Както и моята, къде сказуемото, къде подлога все едно и също, явно стреса си е казал думата.
Моята също беше с консултант, но анормално време и също е била на отворена врата...ама не и е направило впечатление, чакала е междучасието и се разхождала в коридора при другите деца.

# 1 346
  • Пловдив
И Чавдар, и Чавдар войвода става. Само бунтовникът от На прощаване не става. Joy
А като е написано Чавдар Войвода - войвода с главна буква: ще вземат ли точка?

# 1 347
Кабо, топло е, те нямат климатици в стаите и затова са стояли на отворени врати. Всъщност за другите стаи не знам, предполагам. Квесторите не са съобразили да затворят след първите 75 минути за малко вратата. Минало заминало. Детето ми го сподели в коментар към това как е минал изпитът.

# 1 348
  • София
A Пенка и Пенка от "По жътва" става ли? Simple Smile

# 1 349
  • София
A Пенка и Пенка от "По жътва" става ли? Simple Smile
Дааа, моят също е писал Пенка от "По жътва", защото имало и друга героиня Пенка.

Общи условия

Активация на акаунт