Отговори
# 1 515
Не знам позволен ли е или не транспортир, но аз веднъж не съм я видяла през годината да ползва такъв Simple Smile

# 1 516
Аз пак да попитам...вземат ли се точки за повече изречения в тезата?
Естествено че не.

# 1 517
Извинявайте, но аз нещо не разбрах. Защо не може да се носи транспортир?
Е как. Нали има задачи за изчисляване на ъгъл? Та вместо да решава задачата, някой просто ще го измери.
Чертежите в 1 част не са точни,а ориентировъчни-преди го пишеше в указанията,сега като липсеа транспонтира сигурно не.
Да, но вие изхождате от умни деца. За съжаление, не всички са. На някои деца им е трудно и ще измерят. Не става въпрос само за тарикатите.  И на моето между другото геометрията му е трудна. И понеже не може, някой ученик ще реши, я пък да видя, не е точен чертежа, но горе-долу, може пък и да уцеля отговора.

# 1 518
Дами, резултатите на сайта на РУО ли се обявяват?

# 1 519
  • Варна
Не, на infopriem.mon Където и се редят желанията после. Влиза се с данните от бележката, с която се явяват на НВО.

# 1 520
  • София
Добро утро!
Още един ден и вече нищо няма да зависи от нас.

Съгласна съм, че правилата са всички и трябва да се спазват. Чертежите не са точни. И един транспортир както може да помогне, така може и да навреди. Наистина е смешно, че изобщо водим такава дискусия.

Beauty queen, излизат в профила на детето на сайта за прием на МОН. На сайта на РУО обявяват статистиката. Обикновено на следващия ден, след резултатите.

Моето дете днес ще почива. Ако иска, може да прегледа формули и основни задачи, но няма да решава тестове.

# 1 521
Добро утро, изписали сте света Simple Smile
Резултатите се проверяват в електронна система за прием. На служебната бележка за НВО-тата има входящ номер на ученика, има адрес на сайт и код за достъп до профила на ученика. Отново  в тази система след това се редят желанията и се вижда класирането - https://infopriem.mon.bg/home

# 1 522
И аз докато не видя точките на нищо не се надявам, защото като чета явно за МОН формата е пред съдържанието .
Ама нищо не съм му казала , за да не се разочарова , поне със самочувствие да иде на математика.
Ядосва си се той на двете грешки на литературата, защото ги знае, но каза просто тогава не се сетих . Напрежението е  голям фактор. Още като ги погледна като излезе и се сети за отговорите, ама след дъжд качулка

# 1 523
  • ВАРНА
Аз пак да попитам...вземат ли се точки за повече изречения в тезата?
Не, не се притеснявайте

# 1 524
Здравейте, синът ми първо ще решават задачи в училище, после за последно е на урок по математика. Изцяло е по негово желание, понеже математиката му е по-силния предмет. Но аз не съм му предлагала да отсъства от училище тези дни. За него според мен не би било полезно.
Хайде да минава и утре, че много стана Simple Smile

# 1 525
Моите деца, като се явиха на НВО седми клас носиха триъгълник с вграден в него транспортир, не са им правили проблеми, обаче изобщо не им се е наложило да ползват транспортир или пергел. Няма смисъл

# 1 526
Много ви благодаря!

# 1 527
Аз също мисля, че на моето специално, ни пергел ще му е нужен, ни транспортир, един триъгълник ще носи и това ще е .
Не планувах и аз да отсъства тези дни, но пък като вдигна температура в неделя, се наложи. А днес половината му клас няма да ходи, а и виждам , че е изморен

# 1 528
  • София
*Еlle*, наясно съм с миналогодишните безумия, затова съм и притеснена. Тази година, за разлика от миналата, в ключа е записано "Например...", т.е. даден е само един от многото възможни варианти за свободен отговор. Затова не ни остава друго, освен да стискаме палци за повече здрав разум у проверяващите.
Това е добра новина, защото имам още едно дете, за което се надявам, всичко да е малко по обмислено. Тези, реално погледнато 8т. от бала, можеха да бъдат решаващи детето да не влезе в желаното училище. Той очакваше около 90т., но не предполагахме, че няма да му зачетат изцяло отговора.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 10:10 от *Elle*

# 1 529
На мен ще ми е криво за детето, ако не го приемат на първо желание, но от друга страна, ако не му стига балът, значи това е положението. Съдбата ще реши, както се казва. Рядко го съм го виждала притеснен. Нещо сега се е панирал, много искал точно това училище и т.н. Казах му, че щом толкова иска - ще стане Simple Smile Почва да ми се вярва и на мен, че ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт