Отговори
# 1 020
# 1 021
Една Българка е тезата

Сигурно ли е?

# 1 022
  • София
Една Българка е тезата

Интересен ми е преразказът на мен. Там в последните години се падат интересни и спорни съвременни автори.

# 1 023
  • Пловдив
Една Българка е тезата
Наистина ли?

# 1 024
Интересно. Потребител с 8 мнения ни казва тезата

# 1 025
Вече привършват първата част...

# 1 026
Интересно. Потребител с 8 мнения ни казва тезата
Дано не е вярната Hands PrayHands PrayHands Pray

# 1 027
Вече привършват първата част...
Да, дано между двете части да излезе информация за тезата.

# 1 028
  • София
Смях се на глас, момичетаааа! Живи и здрави да сте! Сутринта от двора се чу подканяне на висок глас, вероятно от учителката по БЕЛ и децата изригнаха дружно във викове, все едно на бал бяха тръгнали Joy
пенсионирана русалка, много яки чорапи! Ще изтичам следобед за по чифт

# 1 029
Наборката е с униформа, официално писаха от училище. Сутринта ги посрещна най-лъчезарната и подкрепяща госпожа с късметлийската чаша за кафе и вдъхновяващи думи.
Нагуши и нацелува порядъчно котан, бил ѝ на късмет, лиснах ѝ вода и приключихме с ритуалите.

Положението скоро ще е така Simple Smile
Снимката  от FB

Скрит текст:

# 1 030
То ясно, че винаги има изтичане на инфо. Но ако това е тезата, искам награда. Снощи тя ми беше номер 1.
Пък сега да ви кажа какво се случи на моя мъж преди малко. Вчера получили оборудване за хиляди лв. Разопаковали и изхвърлили опаковки. Тази сутрин ги отмята по списък и хоп част за 8000лв липсва. Та търсене навсякъде, накрая влязъл в контейнера за боклук, добре че не е изпразван. Намерил търсеното нещо, те са дребни неща. Само не разбрах дали са го снимали .

# 1 031
  • София
toplomliako, това е любима шега на ММ. Като каже, че ще плати в карта добавя - вале купа, та затова ми е все в ума. Но като спомена сега моята си е паднала по едно вале купа Wink

# 1 032
  • София
Аааа, ако е Една българка и аз съм познала. Bowtie

# 1 033
  • София
пенсионирана русалка, много яки чорапи! Ще изтичам следобед за по чифт
В петък форумните деца ще се разпознават по чорапите Grinning
Успех и късмет на всички! Всеки да успее да достигне максимума си!

# 1 034
Момичета, за лайковете - при преминат определен брой лайкове за определено време, временно се блокира тази опция. И моите са блокирани.

Лори, много кофти, но добре, че не е бил изхвърлен контейнера Laughing И аз съм била в същата ситуация, та знам какво е. Е, не беше толкова скъпо, но все пак си беше цифра, успях да го спася. С на детето едни малки аксесоари не успях обаче. Докато разбера, че съм ги хвърлила с кашончето, камиона беше минал Laughing

Общи условия

Активация на акаунт