Отговори
# 1 050
Сега ще ме карате да ходя за чорапи. Точно този десен няма - викам си няма да му трябват за лятото Satisfied Моят е със син къс панталон. Дано да му е на късмет.
Мама Ру, чорапита на Русалка са русенски Grinning Имат фирмен магазин по спомен в уличката до съда, близо до сладкарница Ружана (дано не се лъжа в името).
Аз сега погледнах вайбър - абонирана съм за някакъв МОНски канал - в 7:53 има съобщение с изтегления вариант 1.
Значи утре ще обикалям около съда да ги издиря.

# 1 051

Това е групата във фейса.
Започнаха да пускат преразказа...

# 1 052
Ако е вярно за тезата за пета част за "Една българка", благодатна е за писане.
Вчера коментирахме тези от пробни изпити:
"- Как къде? Ами у дома!"
"И тя пое и пушката в дясна ръка, а с лява го хвана под мишница."
"... да имаше крила, щеше да го вземе и да хвръкне с него. "

# 1 053
Етомира, вида ли като си стиснем ръцете, какво става?

# 1 054
ves+, задача за движение според мен - я колоездачи, я лодки по вода Simple Smile да видим.

merilen, и аз чета подобни примерни тези в сборника.

# 1 055
НА кой текст и автор е преразказът?

# 1 056
Аз заложих, че няма да има нищо революционно, предвид политическите страсти напоследък. Птички, тревички - това очаквам. Чакам с нетърпение да видя дали ще позная.
И аз мисля така.

# 1 057
# 1 058
  • София
Явно съм пропуснала някакъв ритуал. Страхувах се едно конкретно дете да не е в нейната стая и се оказа там, най-много не искахме Една българка и се падна тя. Уф. Ще ходя за чорапи за математиката явно

# 1 059
Искам в петък на първа част да има средно аритметично, нещо с диаграми, че моята ги решава тях. Горе долу и за процентите се справя, ако не забрави да направи последната сметка.
Диаграми със средно аритметично и процент да има, ама да не са течности.
Относно тезата, "Една българка" не е лош вариант, въпросът е какво конкретно са измъдрили да дадат за теза. Да видим за преразказа текста. Вие сте едни гърди напред, моето има още време да пише първа част, дано си го използва рационално и максимално.

# 1 060
ves+, задача за движение според мен - я колоездачи, я лодки по вода Simple Smile да видим.
Футбола трябва да намесят ми се струва.

# 1 061
  • Варна
Децата пишат теза върху 5. част на "Една българка"!
И аз така чух, но от къде е тази информация?
Еха ,точно вчера ги четохме всичките с моя младеж ,а дано му е по-лесно! Hands Pray

# 1 062
  • София
Етомира, вида ли като си стиснем ръцете, какво става?

Взе ми думите от клавиатурата!

# 1 063
  • София
Значи и трите ми деца са писали тези върху Вазов. Голямата - "Немили-недраги", малката - "Опълченците на Шипка" и сега наборът - "Една българка".

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:53 от sanaka

# 1 064
  • София
etomira и мартеа, стискайте ръцете и за задачи от втори модул на математиката и споделете с изтерзаните си систъри по съдба Heart

мартеа, минА ли дипломирането, как беше?

Общи условия

Активация на акаунт