Отговори
# 1 170
И според мен е труден.
Аз до сега търсих грешките в 16ти въпрос и ми се подкосиха краката след второто изречение.

# 1 171
Никой няма полза от лесен изпит - баловете ще са космически и ще се цепи стотната на две. Кахър отвсякъде...

# 1 172
  • Sofia
И на мен не ми се струва много лесен тестът. Ще видим какви ги е сътворила.

# 1 173
  • София
Не се излишно самонавивайте, трудно ще е за едни, лесно за други.
Каквото е късмет това е , ако масово не са се справили, значи бала тая година ще е по нисък за приема и все тая , пак някои ще спечелят, други не толкова, но по важното е , децата да са ни живи и здрави, ние спокойни, училища бол в цяла София и всеки с късмета си.
Напрегнах се докато чета за излязла информация, и да е излязла все тая нали .
Късмет на всички.

# 1 174
С две думи - окахърихме се и ние като Баба Илийца

# 1 175
Направо се отчайвам, в БЕЛ ни беше на нас надеждата.

И на нас, за езиковата гимназия, взима се х3...направо ще припадна.
[/quot]
И ние залагахме на БЕЛ*3, поне 50 точки й трябват, че математика е 20-25 точки максимумът й

# 1 176
Една мама от класа ни го прати в групата....
файл няма как мисля
Може ли да го качите тук?
[video][/video]

# 1 177
  • Пловдив
И според мен е труден.
Аз до сега търсих грешките в 16ти въпрос и ми се подкосиха краката след второто изречение.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 11:50 от budiko

# 1 178
Въобще не ми изглеждат и на мен лесни нещата, а очакванията май бяха такива. Да видим отзивите какви ще са...

Майките на 7-моклсниците от нашия клас, казаха, че въобще не е лесен теста, както всички предполагахе.

# 1 179
Малко офф от темата. Доста подкрепям въвеждането на такива текстове с разбиране, като част от изпити.

Сега хората не четат и не разбират ама базови неща. И аз съм така сканирам информацията по диагонал. Ама някои дори като я прочетат пак не разбират. Говоря за интелигентни хора със солидна професия. Дори смляна информация не разбират.

# 1 180
Да ви кажа, добре че е групата, то иначе щях да откача

# 1 181
И според мен е труден.
откри ли ги всички?
Дайте го тук, дружно ще го разнищим

# 1 182
  • Варна
Аз пък много се съмнявам моето да е успял да преразкаже това стихотворение на Кристин Димитрова.
Трудно е ..пууу

# 1 183
  • в морето до колене
Моята поправка на грешките от 17. въпрос (ако на някой му е интересно)

# 1 184
Аз пък много се съмнявам моето да е успял да преразкаже това стихотворение на Кристин Димитрова.
Трудно е ..пууу
Не е това стихотворението.
Спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт