Отговори
# 1 245
Няма я моята, явно се е постарала повечко, което е добре, а и явно квесторите и консултантът не са я препирали. Малкият се разсърди, че не го пускам да излезе с приятел, но е много тежко при нас. Колкото и да ни е близо паркът, предпочитам да си остане у дома до 4-5. Наборката е без телефон, надявам се, че няма къде и с кого да ходи, пари няма.

# 1 246
Хем съм познала за тезата и я написах тук в темата, хем вчера вкъщи четох и коментирахме информацията от сайта на МВР за новите документи за самоличност. Simple Smile
За задачите, в случай, че ме питате, залагам на задача от работа.

# 1 247
Бихте ли ме ориентирали около коя страница сте дали  теста, да го намеря по-бързо и по-лесно, че съм все в движение?Blue Heart

# 1 248
  • Варна
Бихте ли ме ориентирали около коя страница сте дали  теста, да го намеря по-бързо и по-лесно, че съм все в движение?Blue Heart
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18215093

# 1 249
Съгласна съм и аз с решенията на теста от преди няколко страници. Само на 23 задача наистина Г е вярно. Защтото във В Странджата е назован войвода, а той е бил знаменосец. Но тънка е границата. Според мен този тест днес е доста труден спрямо последните няколко години.

# 1 250
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18215093
Ето го. Simple Smile
Моето също още го няма, дали още пише нещо или е фукнал нанякъде, не се знае. Той е с удължено време.

# 1 251
Отговорите гарантирано ли са верни?

# 1 252
  • Варна
И дъщеря ми каза, че спрямо предходните години теста е бил доста труден.

# 1 253
  • София
Гарантирано верните отговори следобяд на страницата на МОН.

# 1 254
Отговорите гарантирано ли са верни?
Аз съм преподавател по БЕЛ, реших теста малко набързо пред един лекарски кабинет, но сравнявайки с другите отговори, написани на стр.80, бих заложила 99% верни и 1% изненада от МОН или много разсеяна Аз.

# 1 255
23.   Кое твърдение е вярно за съответната творба, изучена в VII клас?  

А) В „По жицата“ дълбоката скръб на майката се разкрива в трогателния ѝ разказ пред Моканина.
Б) В „По жътва“ песента на Пенка е любовно послание към Никола, което радва неговия баща и майката на девойката.
В) В „Немили-недраги“ миналото на Странджата като войвода на чета е вдъхновение за хъшовете в Браила.
Г) В „Една българка“ баба Илийца се надява да получи подкрепа от игумена, за да помогне на бунтовника.

Отговорът е Г - в края на втори епизод тя наистина се надява, че игуменът ще помогне!
Задачите по литература тази година изискват детайлно познаване на фактите от произведенията и това ще доведе до много грешки.

# 1 256
  • Варна
Как ви се вижда на вас като преподавател нивото на теста?

# 1 257
Какво е по състав изречението?

# 1 258
  • София
Отива към Мола. Само това разбрах от разговора след изпита Joy

Няма да проверявам, така съм решила. Ако много се скапе, ще рухне за Математиката...
Събота, неделя, има време и за двете НВО -та

# 1 259
  • Бургас
С поправките, които се направиха на 23/г/, на 24. въпрос /Б) Чавдар/.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 13:33 от did78

Общи условия

Активация на акаунт