Отговори
# 1 365
И аз да питам вместо 14 грешки младежа намерил 15 защо не знам, но грешните е намерил. Сега въпросът е ще му вземат ли точка за тази дума която от вярна я направил грешна.

# 1 366
Не би трябвало да отнемат.

# 1 367
  • София
Наборът след като приключи, ми звънна да ми каже, че отива да обядва с приятели. На въпросите ми отговори - "Писал съм" - каквото и да значи това.

# 1 368
Моето настояваше да види отговорите. Намерихме 3 грешки т.е. -6т. Но беше тъжен заради преразказа. Смята, че не се е справил добре на него.
Самоуспокои се, че не се е издънил и сега е по-спокоен за математиката.

# 1 369
  • В Страната на чудесата
Квесторите са накарали децата да препишат от дъската заглавието на разказа и условието на дидактическата задача. А тук четох, че не би трябвало. Rolling Eyes  Но... те си знаят. Grin Мен най-много ме притеснява в момента 16 задача, от миналите години съм останала с впечатлението, че именно там режат точки за абсурдни неща и за несъществени отклонения от монския шаблон. Дребният буквално е преписал като отговор цялото изречение от текста, касаещо този въпрос.

# 1 370
  • София
Текстът за МВР може би изглежда познат, защото преди дни излезе по медиите новината, че от понеделник започват да издават новия образец на лична карта. В новината имаше писано и за чиповете, за проекта с немците и т.н. https://dariknews.bg/novini/bylgariia/zapochva-izdavaneto-na-nov … hni-karti-2386216

# 1 371
  • София
Квесторите са накарали децата да препишат от дъската заглавието на разказа и условието на дидактическата задача. А тук четох, че не би трябвало. Rolling Eyes  Но... те си знаят. Grin Мен най-много ме притеснява в момента 16 задача, от миналите години съм останала с впечатлението, че именно там режат точки за абсурдни неща и за несъществени отклонения от монския шаблон. Дребният буквално е преписал като отговор цялото изречение от текста, касаещо този въпрос.
Моят е направил абсолютно същото. Да не са от една майка? Joy Питах аз учителката по бел, смята, че няма да им отнемат точки за това, след като отговорът всъщност е верен.

# 1 372
  • Варна
На предната матура на Вектор дъщеря ми изкара 92 точки, тук, както казах - не повече от 82 по груби нейни сметки. Не знам какво да кажа.

# 1 373
  • Варна
Само искам да изтъкна, че още на 23 януари в тема №5 съм пророкувала тезата. Досега рових да търся къде беше, е после през месеците съм си сменила мнението, но първото се смята.
Да си знаете, втори модул МАТ задача от движение.

# 1 374
  • София
И аз мисля, че ще е от движение. На младежът му било все тая.

# 1 375
И аз да питам вместо 14 грешки младежа намерил 15 защо не знам, но грешните е намерил. Сега въпросът е ще му вземат ли точка за тази дума която от вярна я направил грешна.
На моето дете и в училище, и на уроците са казали, че за 15 няма санкция, но от 16тата започват да вадят точки.
Дотук е доволна, но да видим преразказа.

# 1 376
И аз се надявам да сме приятни изненадани около 2.07, защото моята е много разочарована и сама твърди, че въобще не е успяла да се концентрира.

# 1 377
Laurentin, прегърни детето  и от мен Hug
Аз продължавам да твърдя, че това е най-трудната теза, давана последните години. Като видях в отговорите опорките на МОН, съвсем се стъписах. Явно не знам какво е преносно значение...
Моят син е пропуснал да види една излишна запетая на текста за редактиране. Официално това му е грешката, но аз бих му взела една точка, защото е отговорил, че момчето трябва да отиде с родител/попечител/настойник, но е пропуснал да спомене, че те са необходими, за да подпишат заявлението. На тезата реалистично не му давам повече от три точки, та прогнозата ми е 61 на първи модул. При прилично направен преразказ ще сме доволни от резултата
Мисля, че с преразказа има две уловки - в кое време да се предаде миналия момент и да се преразкажат много подробно детайлите, защото текстът е кратък...на мен ми харесва разказа, не го намирам за труден

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:44 от Amelin

# 1 378
  • София
И за 20 грешки няма санкция. Дава се по 1т. за всяка открита грешка, не се вадят.

Опорките на МОН за тезата и мен ме изненадаха. Да се надяваме, че проверителите ще гледат по-интелигентно на тезата.

# 1 379
Когато излязат резултатите как ще разберем кое с колко точки е оценено? Само чрез виждане на работата ли?

Общи условия

Активация на акаунт