Отговори
# 1 425
Аз реших теста, ако на някого му е интересно. Simple Smile
На 17. последните 2 грешки са разместени, че ги добавих после.
ПОПРАВКА: 24. Б - Чавдар

На въпрос 23 мисля, че отговора е Г, защото Странджата е знаменосец, а не войвода и баба Илийца се надява на игумена

# 1 426
  • София
Нищо не е пропуснато умишлено, транспортир не се внася.  Ако е в  "вграден" в  триъгълника, може и да мине, не знам.

# 1 427
Момичета, 
в предните теми беше спомената фейсбук група, където децата се запознават преди училище. Тоест пишат къде са приети. Та може ли име.

Благодаря!

# 1 428
Момичета, 
в предните теми беше спомената фейсбук група, където децата се запознават преди училище. Тоест пишат къде са приети. Та може ли име.

Благодаря!

Те ще си се намерят много бързо.
Дали е ФБ тази група? Моите все ми обясняват, че ФБ е за стари.

# 1 429
Преписването е факт. Обикновено от отговорите на детето пред теб, при по-заспали квестори и директно си се питат.
Аз пак да попитам въпроса си от сутринта, че може да се изгубил в многото постове. Умишлено ли според вас в указанията не е упоменато, че може да се носи ъгломер/транспортир, или е недоглеждане? Вие ще сложите ли на децата си?
И още един въпрос имам Simple Smile. Всички учители, с които говорих бяха единодушни, че задачи от капитал няма да се дават. Вие преговаряте ли такива?

Не е разрешен транспортир нарочно. Аз не бих дала и триъгълник с вграден, за да не остане без триъгълник изобщо.
Тренирайте как горе-долу изглеждат най-разпростанените ъгли.

# 1 430
Моя се прибра с кариран лист, чернова та, на който написал отговорите на теста, да ги проверим. Другия лист чернова ги събирали на обща купчинка. Няма печат листа.
Квесторите блеели, ставало за преписване от съседче по чин.
Прозорците били затворени, вратата отворена. Няма климатици, а слънцето като се отрази в прозореца, пречело на камерата.
Другата матура да е в затвора предлагам. Хем хладно, хем камери има, вместо на квестори на надзирател ите там си им тече заплатата.
Чакаме 60 - 70 точки в добрия случай.
На математика сме зеро.

# 1 431
Да му се не видят заспалите директори. Квесторите са от други училища, а организацията е от училището на децата. Нарушения една камара като ви чета.
Какво значи съседче по чин, като са през един и по един на чин? Как ще им дадат листи без печат? Как ще изнасят листи от изпита? Отблясъци, които пречат на камерите? Всичко се тества и наглася предварително. Това е отговорност на училището. После тръгват приказките как няма нужда да се учи, как се преписва, как се подсказва ... Ние сами си режем клона, на който седим.

# 1 432
Как ще преписват един от друг? Квесторите къде са????? А и каква е гаранцията, че този от когото преписват е посочил верен отговор? Да нямат по 50-60 точки накрая у да се чудят какво да ги правят

# 1 433
Според моето дете по математика ще има много геометрия😲. Няма да има задачи за движение, за сплави и за работа. Това са неговите прогнози, а аз питам освен геометрия какво остана 🤔
Само да вметна, че той се разбира с математиката сравнително добре, но....
Петък ще покаже.
Котката какво ще каже? Имаше назад снимка с прогнозирани "Хайдути".
Живо се интересувам от седмото чувство на животинката.!

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 19:43 от Aleksandropulis

# 1 434
  • София
В нета излизат много съвети за приблизително измерване на ъгли, например
Скрит текст:

# 1 435
Децата, които преписват обикновено не се борят за максимума. Реално искат да имат положителна оценка, без много зор. Лошото е , че понякога толкова много им подсказват, че изкарват еднакви точки с деца които са положили големи усилия.
Разбрах за транспортира, благодаря!

# 1 436
Няма да пращам транспортир, то и пергел не му е нужен според мен , той няма да се сети и да трябва построение някакво
О, по селата масово се преписва и квесторите подсказват ,днес с ушите си чух деца да се хвалят

# 1 437
И после се чудим защо в село Труд се раждат математици, които за поредна година имат чудесни резултати в 4 клас
Защо няма наказани се пита в задачата?!

# 1 438
  • ВАРНА
Момичета, 

Благодаря!

Те ще си се намерят много бързо.
Дали е ФБ тази група? Моите все ми обясняват, че ФБ е за стари.
В инстаграм се вихри купонът  Simple Smile
Като излезе 1 класиране и се започва. Давам пример при дъщеря ми как се случи  - първо имаше група на всички приети в мг; след това "се разбиха" по класове.

# 1 439
  • при моите любими
Моето дете ми поръча да купя 2 триъгълника, че неговите все се губят. Единият равнобедрен, правоъгълен, а другият е правоъгълен 30 на 60 градуса. Двата правят вариантите на всички ъгли и не е нужен транспортир.

Аз днес доста се бях напрегнала, но определено вече съм спокойна, че мина. Определно ще го полея и аз днешния ден съвсем да отпусна душата.

Общи условия

Активация на акаунт