Отговори
# 1 470
Здравейте, някой дали има възможност да ни обясни 20та задача от споделената пробна на Междучасие.

Какво точно не ви е ясно и искате да ви се обясни?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1654954.msg48113965#msg48113965

Благодаря! Пропуснала съм 8632 поста от последните часове и не съм видяла  решението.

# 1 471
При нас е имало възможност да се преписва. Уж едно дете нещо си гледало и преписвало от пакета на мокрите кърпички. Те и децата малко преувеличават.
Нали някой питаше дали може мокри кърпи, явно може.

Сега важното е, че мина. Нищо не можеш да докажеш. А да рискуваш да преписваш на такъв изпит, то откъде си сигурен, че другия знае или да те дисквалифицират. При нас са били смесени, имало е един двама от класа му само. Така, че нищо не можем да променим.

Синът ми се бунтува за транспортир. Пращах му инструкциите. Те били пропуснали по погрешка. И не знам освен да си носи два триъгълника. Той твърди, че на модул 2 му искали точен чертеж.

Иначе във тикток видях профил да твърди, че продава отговорите вчера. Ама според мен това е детска работа. Сега видях коментарите сложил от някаква пробен изпит отговори.

# 1 472
Как ще им дадат листи без печат?
Допълвам се. Взели са черновите след първия модул и са им раздали други за втория. Това така ли трябва да е?

# 1 473
Аз само да допълня да не останете с грешно впечатление - моят е добре с граматиката, но на тезата и преразказа очаквам бисери. Обяснява ми тук какво писал по тезата, но аз хал на хабер си нямам специално от това. Надявам се на 3-4 точки за написаните изречения. На преразказа и той се оплака, че нямало как да избегне повторенията. Естетствено забравил и за "графичното" оформление - няма абзаци. Надявам се да му разчетат поне Smile Ако има 30 точки на преразказ - съм на хорото с петела.

# 1 474
Здравейте, на 24 въпрос от НВО по БЕЛ моят седмокласник е посочил освен името на героя и произведение от което е. Дали заради това няма да му дадат точки?

# 1 475
Здравейте, мили майки. На дъщеря ми ни й е стигнало мястото, което е дадено за тезата (задача 25) и е писала 3 реда след редовете, които са дадени в листа. Това нарушение ли е?
Не е нарушение. Дано да бъде сканирано добре, т.е. да се види какво е писало детето.

# 1 476
iskrataa, много Ви благодаря. Дано всичко да бъде наред.

# 1 477
Какво ще стане ако си носиш транспортир, най-много да те накарат да го прибереш?

# 1 478
Извинявайте, но аз нещо не разбрах. Защо не може да се носи транспортир?

# 1 479
Няма го в инструкциите. Не е изброен. И аз не знам защо. Синът ми твърди, че ще му трябва за точен чертеж.

# 1 480
Как ще им дадат листи без печат?
Допълвам се. Взели са черновите след първия модул и са им раздали други за втория. Това така ли трябва да е?
Поне в гимназията няма такова нещо. Даваме по два листа за чернова, но не ги събираме след първата част, а накрая. Ако искат допълнително , съответно даваме и вписваме в протокола.

# 1 481
Здравейте! Чух, че тази година на НВО се явяват по-малко деца. Има ли такава статистика и какво би променило това в баловете? Успех на всички Simple Smile

# 1 482
Местата са според броя завършващи. Всяко РУО обявява бройката седмокласници, които се явяват..Ни мисля, че баловете имат връзка с броя деца.

# 1 483
  • София
Несъществена е разликата в броя на седмокласниците и не мисля, че ще има някакво влияние.

# 1 484
Ще преговаряте ли утре и какво?
Рано е още, но да питам - какво вкл. медицинското за професионалните?
По какви кабинети се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт