Отговори
# 1 545
А кои ще са датите за гледане на работите?
Не ги намирам е графика.

# 1 546
  • Пловдив
Не, не през чин, а през един, т.е всички по един на чин в ляво и в дясно
Аха. Значи аз съм била разбрала погрешно.

И аз съм останала с грешно впечатление от четеното тук. Помня от каката, че си бяха по един начин, ама викам може да са променили правилата. А то... аз не разбрала.  Simple Smile

Днес имат съобщение от класната всички утре да са с елемент от униформата. Вчера моята не беше, хич не ми е хрумнало да я пращам с униформа на НВО, ама утре ще е с нея.

# 1 547
  • София
Не ги намирам е графика.
Не са в графика, обявяват ги след излизане на резултатите. Обикновено са в следващите 3 дни.

# 1 548
Не ги намирам е графика.
Още няма информация на сайта на МОН.

# 1 549
  • при моите любими
Датите ще се обявят след излизане на резултатите, по мой спомен от преди 2 години.
И моят син днес няма да е на училище, мислеше да отиде за математиката, но се отказа, заради жегата. Трябва да пътува по 30 Мин в посока за един час и му се отщя.
Седнал е да решава някакви задачи, май от движение.
Дано не го обземе и утре паниката, че на мен не ми се отразява добре.

# 1 550
От нашето училище също искат да са с униформи. Мислех, че е само наша приумица.

# 1 551
Мама Ру, лесна беше математиката, докато на хоризонта не се появи геометрията. Не разбира и не разбира, а това че не разбира допълнително влияе. Като прибавиш и грешките от проблемите с вниманието.
Преди малко и тя на църква иска да ходим. Ще ходим.

# 1 552
  • София
От нашето училище също искат да са с униформи. Мислех, че е само наша приумица.
И ако някое дете е без, няма да го допуснат до изпит ли? Защо е необходимо да се създава допълнителен стрес за подобни глупости? Нашата директорка е вманиачена на тема униформи, но, слава богу, поне за изпитите не е тормозила децата.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 11:32 от annie13

# 1 553
Мама Ру, лесна беше математиката, докато на хоризонта не се появи геометрията. Не разбира и не разбира, а това че не разбира допълнително влияе. Като прибавиш и грешките от проблемите с вниманието.
Преди малко и тя на църква иска да ходим. Ще ходим.
И ние сме точно така, геометрията е неговият кошмар, не че толкова не знае, ама все си мисли, че нямало да е правилно, иначе ако му кажа- да, така е , решава я ..а алгебрата, знае, но от невнимание много грешки допуска, пише 5, пренася 7 ... Да не казвам, че смята на ум, че не изписва всичкото , ами скобите на ум ги разкрива, какво да кажа и аз не знам . По математика ако изкара 50 точки ще съм много доволна

# 1 554
Дали някои вече има теста по АЕ?

# 1 555
Ще обявят веднага след резултатите.

На 4ти клас излезнаха на 6ти резултатите, а по график беше до 7ми, дати за гледане бяха 10-12ти.

# 1 556
Някой може ли кратко да обясни или да ми даде линк за задачите за движение или метод за решаването им да пробваме?

Понеже в Уча.се са много добре обяснени, но няма как да споделя видео, направих скрийншотове с решени различни типове задачи, ще ги прикача тук, дано са ви полезни:

Задачи от движение в срещуположни посоки:
Скрит текст:

Скрит текст:

Задачи от движение една посока:
Скрит текст:

Скрит текст:

Задачи от движение по вода и въздух:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз, като доста от вас, смятам, че ще се падне такава задача. Но според дъщеря ми нямало шанс да е от движение по въздух или вода, защото в пробните не е срещала. Детска логика Laughing

# 1 557
Тези дати за гледане много ме бъркат объркват. Не знам той дали ще иска да ги гледа и какви планове да правя - да го пращам ли извън града, да го пращам и връщам ли, да чака ли.

# 1 558
За униформите или елемент от тях съм “за”, и синът ми има униформа, няма изискване за НВО да са с нея.
Смятам, че ги искат за допълнителна идентификация при влизане.
Ще разкажа и случай отпреди няколко години в училище в града ни, в което учениците ходят с униформа.
В училищния двор група деца се сбиват. Едните деца са от въпросното училище, но без униформи, друга част от групата побойници не са от училището. Охраната изобщо не ги е разтървала, решили, че са деца, случайни минувачи.
Затова винаги разказвам случая на сина ми защо трябва да ходи поне с блуза с емблема на училище.

# 1 559
А според мен пък е трябвало охраната да се намеси, какво значение има, че е помислил, че не са деца от училище, нали все пак са нечии деца Shocked

Общи условия

Активация на акаунт