Отговори
# 1 695
meksito И аз много съжалявам. Как се сдържате пред нея направо сте железни!
И утре е ден - то вече си е заминало котето.
Много трудно но пазим самообладание! Ние сме от Перник -железни сме!

# 1 696
  • София
Ние маса нямаме запазена, но чакам с нетърпение да запалим моторите и цяла вечер да обикаляме близките околности. Толкова ми липсва....

Жужка, и нашата май се успокои, че матурата не хапе и аз много се напрегнах да не се е успокоила прекалено.

Мексито, много съжалявам за писаната.

# 1 697
  • у дома
Привет и успех утре на децата!
Миналата година със седмокласника вечерта преди изпита му припомних за прости числа и мащаб от пети клас бяха и то взеха , че се паднаха. Та му спасих 3-4 точки от първи модул.
Той после вика , малее добре че ми ги каза в последния момент да преговоря. Има едни дреболии , които се забравят. Беше решил без грешка първия модул де😁
Късмет🍀🍀🍀
Добавям координатна система и симетрични точки от 6 клас.
Късмет и успех на всички утре!
Допълвам,че 0 не е ест число.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 20:58 от svetlaem

# 1 698
  • София, в момента в любимото ми село Железница
etomira елате ни на гости.

# 1 699
  • София
etomira елате ни на гости.
С удоволствие, но не с мотор. Много е гаден и хлъзгав пътя там и го избягвам. На този път един младеж с колело ме задмина и никога повече не го видях.Joy

# 1 700
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Сега не е хлъзгав, но вие си знаете!
Успех на малкото утре  Flowers Four Leaf Clover

# 1 701
Привет!
Първо да пожелая успех на всички седмокласници утре! Те всички много учиха тази година - ще се справят.
Искам да отправя едно бързо въпросче: на втори модул трябва ли да пишат допустими стойности? Моят много се притесни, че някак повдигнахме въпроса и се оказа, че запоследно е писал ДС в 5. клас и изобщо не помни какво е това.

# 1 702
Google ми върна този ретро сайт.
https://priem.bg/school/ratings
Топ балове за прием от 2010

Мекси, много съжалявам за загубата ви ❤️

Всички болни утре с Нурофен и в кондиция.

# 1 703
Според мен, което дете се сети, е редно да напише ДС

# 1 704
  • у дома
Привет!
Първо да пожелая успех на всички седмокласници утре! Те всички много учиха тази година - ще се справят.
Искам да отправя едно бързо въпросче: на втори модул трябва ли да пишат допустими стойности? Моят много се притесни, че някак повдигнахме въпроса и се оказа, че запоследно е писал ДС в 5. клас и изобщо не помни какво е това.

По принцип трябва,но напр миналата год не даваха точки за ДС.

# 1 705
Toplomliako, тогава с макс.бал 36 за мен беше много по-лесно набързо да пресметна, сега с тия точки ми е странно, като била и по другата система:-)

# 1 706
  • София
Google ми върна този ретро сайт.
https://priem.bg/school/ratings
Топ балове за прием от 2010

Мекси, много съжалявам за загубата ви ❤️

Всички болни утре с Нурофен и в кондиция.
Колко сме остарели (с Динчо примерно), децата ни (моето голямо конкретно) са точно тези с първото НВО. Аз 4 години по-късно повторих "изживяването" на  квадрат. Но както се вижда, оцелява се Simple Smile

# 1 707
Наборката определя ДС. Според мен е добре да се определят, най-малкото за проверка на някоя грешна сметка - като получи отрицателно разстояние или време или дробно число за брой, да се усети детето.

Сравняването на балове на училища с различно балообразуване пък въобще не ми се коментира, ама всяка година всички училища са в обща класация.

# 1 708
Колко сме остарели (с Динчо примерно), децата ни (моето голямо конкретно) са точно тези с първото НВО. Аз 4 години по-късно повторих "изживяването" на  квадрат. Но както се вижда, оцелява се Simple Smile
И аз се пекох тогава, с твоите близначки беше и моя голям..

# 1 709
  • София
Наборката определя ДС. Според мен е добре да се определят, най-малкото за проверка на някоя грешна сметка - като получи отрицателно разстояние или време или дробно число за брой, да се усети детето.

Сравняването на балове на училища с различно балообразуване пък въобще не ми се коментира, ама всяка година всички училища са в обща класация.
Че то в задачите за разписване със сигурност трябва. Веднага се сещам за пресен пример с онази задача от мат. темата с ръкуванията. Заложеното за неизвестно х е  брой хора и при моделирането на кв. уравнение най-прецизната обосновка за махането на отрицателния корен си е чрез  ДС. Така съм го набивала явно на моите  някога, че наскоро голямата , тази с НВО 2010,  си беше тук за 3 дни и на едно кафе с приятели,  седмокласник и майка му, реши на последния една задача за работа и му наби на детето леко  канчето, че само х> 0 в случая не стигало...

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 21:54 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт