Отговори
# 1 710
Google ми върна този ретро сайт.
https://priem.bg/school/ratings
Топ балове за прием от 2010

Мекси, много съжалявам за загубата ви ❤️

Всички болни утре с Нурофен и в кондиция.
Колко сме остарели (с Динчо примерно), децата ни (моето голямо конкретно) са точно тези с първото НВО. Аз 4 години по-късно повторих "изживяването" на  квадрат. Но както се вижда, оцелява се Simple Smile

Кой е остарял, бре? Моля те, дръж се прилично, млади сме още Joy
Като се сетя как тогава един ден се ядосвах за петица по БЕЛ в дипломата му и ми става смешно, но и без това не може.

# 1 711
А, прощавайте, ще може ли само да ме ориентирате къде в учебника беше това ДС, че да го научим. Много се притесни малкият, че не го знае...

# 1 712
  • София
Пожелавам на седмокласниците утре спокойствие, ясна мисъл и късмет Simple Smile

Ще се прави детокс от понеделник , ми се струва. С това бело,  нещата загрубяха.

Мексито, милата писана 😞

# 1 713
  • София
А, прощавайте, ще може ли само да ме ориентирате къде в учебника беше това ДС, че да го научим. Много се притесни малкият, че не го знае...
В учебник трудно ще намериш общовалидно обяснение. Примерно въвежда, че х е скоростта на  моториста в км/ч. Записва, че х>0.

В задача за работа примерно х е времето в часове, в които работи първият. Вторият се включва 4 часа по-късно и времето му е  съответно х-4. Затова х >4.

В задача за общо моделиране пък нека  х са годините, изминали от минал момент до сегашния . Със сигурност са  положително число. Но ако сега Павел е на 12, то преди х години е бил на  12-х. Затова  0<х<12

И т.н.

ПП Динчо, поправям се, ок, млади сме. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 22:25 от пенсионирана русалка

# 1 714
Значи, с 300 зора довършвам и аз една Корона. Нямам вече сили да пия, ама полят изпит... За следващите ще ви помоля да помагате на смени, че още 4 ни чакат.

Успех на всички деца утре! Много се готвиха и учиха системно, заслужават пълен успех!
Моето не е сред много залягалите, дано изкара максимума, на който е способна.

Мексито, гуш за котето. Добре сте решили да не казвате днес.

# 1 715
  • София
Мартеа, аз, аз ще помагам!!!! Че вече няма да има какво да поливам и ще си е чист алкохолизъм....

# 1 716
Мартеа, аз, аз ще помагам!!!! Че вече няма да има какво да поливам и ще си е чист алкохолизъм....

Стискаме си ръцете Wink

# 1 717
  • София

Стискаме си ръцете Wink

Имаме сделка!

И гледайте как утре едната задача ще е я с бира, а с вино, я ще смятат проценти алкохол или след колко чаши Ети ще падне под масата....

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 23:00 от etomira

# 1 718
В учебник трудно ще намериш общовалидно обяснение. Примерно въвежда, че х е скоростта на  моториста в км/ч. Записва, че х>0.

В задача за работа примерно х е времето в часове, в които работи първият. Вторият се включва 4 часа по-късно и времето му е  съответно х-4. Затова х >4.

В задача за общо моделиране пък нека  х са годините, изминали от минал момент до сегашния . Със сигурност са  положително число. Но ако сега Павел е на 12, то преди х години е бил на  12-х. Затова  0<х<12

И т.н.

ПП Динчо, поправям се, ок, млади сме. Simple Smile

Много Ви лагодаря!
Спокойна вечер и бистър ум желая на всички!

# 1 719
Здравейте! Чета ви, но рядко пиша Simple Smile Цикля на вчерашния изпит. Чудя се за зад.22, не е ли малко неточен отговора? Значи баба Илийца  получава отказ от калугера за помощ(и то никъде го няма директно)... или само за мен е объркващо? 😄

# 1 720
Наздраве, момичета, тъкмо приключих чашата с розе! ММ е на купон и аз седя, слушам it's alright и следващите на момчетата, и ми е рахат. Наборката се къпе, трябвало да е красива и утре,а днес най- накрая разказа кои са й грешките. Но е много накефена, че е посочила Чавдар, което цяла София или сбъркали, Откъде таз инфо не знам.
Днес я натиснах да порешава нещо, че спа до обяд, после подавахме докумнти за 1ва ЛК, и тъй, никак не е напрегната, което мега ме кефи, Аз преди изпити бях трагична, напрегната, учеща до последно, нито ям, коремът ми не приемаше нищо от напрежението. То затова сега си хапвам каквото ми се иска, имам да наваксам за 2 бремености   с повръщане и сума-ти изпити.

Копирах и й пратих разни нещица от съветите, които давате тук!

Мексито, ох, много тъжно, не успя да се оправи милото. Преди 3 години изгубих едно зайче, и ми беше мега зле цял ден. Никога не съм предполагала, че ще рева за заек. А за коте.... Ох, съболезнования, наистина сте железни. Дано детето да го приеме някак и да му вземете ново другарче. Ние сме с куче и заек, и не искам да го изживявам пак това....

Успех на всички деца/на болните да са пушка до утре/ и дано утре е техния ден, а задачите тези, които знаят/ моля се да няма движение отново!/!

# 1 721
Благодаря момичета! Децата да бъдат уверени , че могат утре и да покажат максимално наученото! Хайде и ние да спим.

# 1 722
  • София
Здравейте! Чета ви, но рядко пиша Simple Smile Цикля на вчерашния изпит. Чудя се за зад.22, не е ли малко неточен отговора? Значи баба Илийца  получава отказ от калугера за помощ(и то никъде го няма директно)... или само за мен е объркващо? 😄
Нищо объркващо няма. Става въпрос за игумена, а не за калугера. Баба Илийца решава да разкаже на игумена за бунтовника и се надява той да помогне, защото е добър човек. Но когато отива в манастира, него го няма. По-напред беше цитирана и съответната част от текста на произведението.

# 1 723
Здравейте! Чета ви, но рядко пиша Simple Smile Цикля на вчерашния изпит. Чудя се за зад.22, не е ли малко неточен отговора? Значи баба Илийца  получава отказ от калугера за помощ(и то никъде го няма директно)... или само за мен е объркващо? 😄
Ето тук отказва калугерът, но то имаше ли такъв въпрос? 🫤😁
И забелязвате ли колко сме по - тихи преди Математиката. Притръпнахме. 😂

— Чакай, дядо Евтиме... — каза селянката с нерешителен вид. Той се извърна.
        — Какво има още?
        Тя понижи глас и продума:
        — Има едно нещо да ти обадя... Нали сме христиени...
        Калугерът се разсърди.
        — Какво ще обаждаш и какви христиени? Хай върви да спиш, да не свети свещ, че може да видят отгоре някои и да ни дойдат на гости...
        Под „някои“ калугерът разбираше „бунтовници“, и селянката разбра тъй. Лицето ѝ се угрижи и гласът ѝ затрепера:
        — Не се плаши, няма никой да дойде...
        И тя доби още по-тайнствен вид:
        - Като идех от село, там в нашата гора...
        Страх и гняв се изобразиха по лицето на намръщения монах. Той разбра, че тая жена иска да му говори нещо опасно, и извика:
        — Не искам нищо да чувам, ни да ми обаждаш. Каквото знаеш, за себе си го знай. Или си дошла тук да запалиш манастира?

# 1 724
  • у дома

Стискаме си ръцете Wink

Имаме сделка!

И гледайте как утре едната задача ще е я с бира, а с вино, я ще смятат проценти алкохол или след колко чаши Ети ще падне под масата....
По-скоро с колко процента бързата поръчка на лична карта е повече от обикновенста Mask

Общи условия

Активация на акаунт