Отговори
# 1 725
100% от 0

Безплатно е и за 1,3 и 30 дни

# 1 726
  • София
Успех на всички деца утре , да са спокойни и уверени и да покажат какво могат.
Да имат късмет най - вече да им се паднат задачи, които знаят.

# 1 727
За втори модул залагам на:
21.  Не много леко неравенство + определяне дали числото А (степени от рода на 2^2024) е решение на неравенството.
22. Движение по река от рода на: плувал си Петко срещу теченито и след 15 минути видял, че му няма шапката. Колко тежи личната карта на Петко, ако количеството изместена вода от нея е .... (последното да се чете с чувство за хумор)
23. Квадрат пресечен с две прави, които сключват прав ъгъл. Доказване на еднакви триъгълници, определяне на ъгъл и лице на четириъгълник.

Ако позная, ще си пусна тото.
Успех на всички деца!

# 1 728
# 1 729
  • Пловдив
Успех на всички деца!
На геометричната задача от 2 модул, трябва ли да се пише дадено и търси се?

# 1 730
Добро утро! Късмет на всички деца! Да са спокойни и съсредоточени.

# 1 731
Добро утро!
Късмет на децата 🍀

Тани, и аз залагам на водна задача за движение + квадратът мисля, че ще е триъгълник Simple Smile

# 1 732
Късмет на всички деца! 🍀🍀🍀
За нас чакането започва...

# 1 733
Отново започвам да се притеснявам . Хайде да минава ,че вече не се издържа. Горките деца  Sad

# 1 734
Добро утро!
Спокойствие и трезва мисъл Flowers Four Leaf Clover

Аз кандидатствах с Илийца и на детето се падна Илийца. Казах и, че поне за внуците ще знаем какво ще се падне. А тя ме скастри, че внуците ще учат в чужбина и никаква Илийца няма да им се пада Joy
По математика решавах задача с движение. Затова залагам, че и днес ще е такава.
По вода да им върви!

# 1 735
  • Sofia
Аз кандидатствах с Илийца и на детето се падна Илийца.

И ММ така и си говорехме преди НВО БЕЛ, че сигурно тя ще се падне. На ММ кандидатстването е било неуспешно, до ден днешен страда. Моята девойка също е сбъркала въпроса - избрала е "войводата" Странджа. На тезата съм ѝ дала 3т.
Вкъщи всички сме спокойни, не знам защо така ThinkingSweat Smile Тя вчера цял ден лежа - имах чувството, че просто стои и чака да да дойде днешния ден и по-скоро днешния следобед Laughing
Успех на всички днес Flowers Four Leaf Clover

# 1 736
Господ пред нас, ние след него!

# 1 737
Добро утро! Нямам големи надежди за днешната матура. Дори и лесна да е дъщеря ми доста  се отчая след тази по БЕЛ като видя, че е объркала 4 въпроса, а и на тезата и преразказа едва ли ще ѝ дадат много точки. Иска испански език в ЕГ в Благоевград, но за там си трябват високи резултати.
Математиката ѝ е трудна, особено доброто описване на задачите от втори модул. От няколко дни само повтарям да бъде спокойна, но е много притеснена, особено след речта на тяхната директорка преди матурата по БЕЛ, че ,,това е най-важният изпит в живота им" 😳
Късмет на децата днес! 🍀

# 1 738
Добро утро! Спокойствие и късмет днес на децата!
Още няколко часа е да свършва това мъчение!!

# 1 739
  • София
Будна съм от три и половина, а вчера полях добре днешния изпит и не знам как ще оцелея днес. Мисля, че можеха директно да ме вкарат в лудницата ако ме бяха видели как в 5 сутринта чертая координатна система. Благодаря на дамата, която подсети за това, наборката все забравя коя ос как се казва и ще й припомня.
Желая късмет и много успех на всички деца. Да дадат най-доброто от себе си и да постигнат мечтите си. А ние да оцелеем до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт