Отговори
# 1 740
Очаквам днес да има задача за движение с водороден автобус Confused

# 1 741
Добро утро! Дано днес всичко мине по вода и децата се справят и с това НВО.

# 1 742
Ahoney, спокс, легни да поспиш, докато тече изпита, за да си свежа, като се върне детето. Аз пекох кроасани в 4, щото станах долу горе с теб, нещо си завъртях биологичния часовник май.

# 1 743
  • София
Златенце, идеята е супер, но за съжаление съм на работа и днес не мога да отсъствам.

# 1 744
Успех на децата !
Да минава вече и да се свършва с тази мъка Smiley

# 1 745
Успех на всички деца и днес!
Май вълненията за БЕЛ бяха по-силни, днес съм по-спокойна или поне по-добре спах (може да е и от розовия джин за късмет 😉)
Дано задачите са умерено лесни/трудни и което е най-важно - децата да са концентрирани и да четат условията 🙏
Сили и кураж и за нас 🍀

# 1 746
  • София
Успех на децата! Да са спокойни, гладко да им върви мисълта и да  покажат всичко научено, да "видят" нещата във втората част и да ги разпишат добре. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 1 747
  • Пловдив
Добро утро!
Нека всяко дете покаже днес най-доброто от себе си!
Спокойни да са и мислещи! Късмет и успех! 🍀

# 1 748
🤞🏻 Успешен да е днес деня на всички деца, да могат да дадат най-доброто от себе си ..и да се свършва тая мъка !

# 1 749
  • На планетата земя
Успех на всички деца на математиката! Нека да бъдат спокойни и да дадат най-доброто от себе си. На майките здрави нерви и много търпение! Simple Smile

# 1 750
  • София
Успех на децата! Правя палачинки, после към училище. Днес ми е леко по - спокойно, дано е на късмет на всички този ден !!!!

# 1 751
Снощи ми потънаха гемиите на мен. Щерката ме повика да решаваме задачи и още на първата, в която трябваше да умножи 12*15 се оплете - не помнела как се умножават двуцифрено с двуцифрено. Питам я как на пробните ги решава без калкулатор - не казва. Дано поне за проверка на сметките й дадат калкулатор, принципно трябва да има право, но ще видим. На БЕЛ са й взели раничката (от Декатлон) и са я заключили в шкаф! А тя е сама в стая с двама квестори, консултант и камера. В раничката имаше превръзка, кърпички и айрян, но не са й дали повече да я пипне, казали й "да си извадила каквото ти трябва". Поне я пуснали да отиде до прозореца , когато й станало лошо заради паднало кръвно. Върна се протекла в 13:20, а вие ми пишете за разхождащи се в коридора деца между частите и шоколади. Поне са позволили на консултанта да й разясни значението на две думи и да й даде някои указания и малко подкрепа. Приятелката й, също с консултант, но в друг град се оплака, че в сходна ситуация, когато помолила да й обяснят дума получила отговор "А, нямам право да ти подсказвам". Като знам колко трудно прие мисълта, че ще е при по-различни условия - удължено време и консултант, защото "не е честно да ми се помага". Да минава и дано, дано, дано докара  едни 20 точки.

# 1 752
  • ВАРНА
Спокойствие и късмет на всички деца днес Flowers Four Leaf Clover

# 1 753
Успех на децата днес!

# 1 754
Mama Ru, хайде днес вече да я оставят нормално да работи. Кому са нужни чак такива мерки...
За работа и задачи късно вечер моята теория е, че не става и после трябва да се повтаря. Просто е била изморена.

Общи условия

Активация на акаунт