Отговори
# 1 845
Няма оправия при нас, то квесторите не спазват правилата, а ние искаме учениците..

# 1 846
А дъщеря ми е в сесия и днес има гаден изпит. Та и от нея чакам обаждане. Предвид двойното напрежение, дали е твърде рано да си сипя? Thinking

Честити да са рождениците и да  влязат по първо желание!

При мен синът ми е на интервю за работа, голямата на изпит в университета, а малката на матура😀

# 1 847
  • София
Еспресо мартини пиели сутрин ...

Съставки
Всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вашето еспресо мартини, е кафеварка, шейкър за коктейли и чаша мартини.
30 мл кафе
30 мл водка
30 мл ликьор с кафе
6 кубчета лед
1 чаена лъжичка захар
За да подобрите още повече вашата напитка, добавете водка с вкус на ванилия за отчетлив, но мек вкус.

1 – Направете захарния сироп, като поставите пудрата захар в малък тиган на средно силен огън и налеете 50 мл вода, разбъркайте и оставете да заври.
2 (по избор) –  Поставете няколко кубчета лед в чашата за няколко минути, докато приготвяте напитката, а след това изхвърлете, преди да налеете напитката.
3 – След като захарният сироп изстине, сложете 1 с.л. в шейкъра заедно с леда, водката, ликьора с кафе и кафето. Разклатете, докато външната страна на шейкъра стане ледено студена.
4 – Прецедете в охладените чаши и гарнирайте.

Преди да прецедите коктейла си, уверете се, че чашите ви са охладени. В този момент три еспресо зърна ще го направят да изглежда перфектно, докато плуват върху вашата пяна на еспресо мартини.

Това е най-информативният пост от сутринта.

# 1 848
  • София
При мен синът ми е на интервю за работа, голямата на изпит в университета, а малката на матура😀
А ти на какво си? Simple Smile

# 1 849
Ох, за малко да замине матурата....
Станах към 5 и викам ще легна малко до детето да го разсъня и успокоя и така....се успокоихме, че се събудих в 8.20...😱😱😱 На бегом се отправихме и в 8.55 бяхме в училището, добре, че консултанта ни чакаше. Мислела е, че сме се отказали. Гледам, че не я върна, значи са я приели. На всичкото отгоре си забравих и телефона , та се връщах. Сетих за телефона още като бяхме пред входа, ама не исках да се връщам, че уж не било на късмет и се върнах без нея. Така е, като снощи ме кара да решаваме задачи до 3 часа и е спала 4 часа....такова напрежение не е имало никога....дано имат късмет всички деца.
Та днес деня ми започна доста екстремно...

# 1 850
Мисля че РозАво ще й помогне на Iana, само ако е хапче 😂

# 1 851
  • Бургас
Някои учители се сърдят, когато се каже нещо срещу квестори, не приемат, че, уви, има нарушения... Sad
Скрит текст:
Спомням си за един случай преди 5 години, училищата с немски в София  тогава провеждаха изпита за сертификат накуп за всички - в залите на ТУ имаше деца от 91 НЕГ, от 73 СУ, от 35 СУ.. И във всяка зала разбираемо е имало учители от трите училища + порядъчно количество немци.  В залата , в която бяха моите девойки, на учителката от 35-то й звъннал телефонът и тя даже го вдигнала да си приказва...Rolling Eyes Още след първите думи  един от немците креснал и скорострелно я изгонил навън.

Германецът си германец 😁
Честити да са рожденичките! Здраве, радост и много късмет в живота! 🍀🍀🍀
На моя лесните задачи са му любими за сгрешаване, но каквото-такова.  
Успех да имат децата ни и да са спокойни. Харесва ми, че числото на варианта е нечетно, защото обичам нечетните числа и смятам, че са късметлийски.  🍀🍀🍀

# 1 852
  • София
А ти на какво си? Simple Smile
на нокти изправена например Simple Smile И на еспресо мартини...

# 1 853
Санака, Ванюша - черпя ви рано сабахлян от моята цистерна - венозната. 🤗🤭
Рано, рано... колко да е рано?! Човещинка!
Честит рожден ден на девойките - на Малечка и на мама Ру! Да са здравички, благословени и да покажат максимума днес. ❤️
Кой сега е номер1?!
Пак вариант 1.
Хайде,всичко живо тука, на първо класиране по първо желание. 🙏🙏🙏

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:22 от *FIORE*

# 1 854
  • София
А дъщеря ми е в сесия и днес има гаден изпит. Та и от нея чакам обаждане. Предвид двойното напрежение, дали е твърде рано да си сипя? Thinking

Честити да са рождениците и да  влязат по първо желание!

Добре, де, печелиш! Joy

# 1 855
БГ- мама, ако четат - трябва ви нов фийчър:
Избираш си тема и когато има нов пост роботче ти го чете - така не изпускаш нищо докато бачкаш. А сега докато изчета всичко написано...

# 1 856
  • Варна
Много е забавно тук,поне се разсейвам малко😀 .Аз съм на хапчета и не мога да пия алкохол,  пия си кафето и го мисля моето...,изпращам му положителна енергия🤞,че с математиката не се разбира.
В БЕЛ ни беше надеждата  ,но едва 35-36 точки от първата част (не издържах и вчера проверихме отговорите) . Чудя се как ще ги подреждам желанията ...ама реших,че пиша всички желания ,даже и ако балът не стига и ще се моля на чудо...
Гледам в Школо са започнали да слагат годишните оценки, добре че избират по-добрата оценка от двата срока😊

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:05 от Velina_p

# 1 857
Моя е изцяло оформен.
Другата седмица ще е лежерна.

# 1 858
Мама Ру извинявам пропуснах те да е жива и здрава много щастлива и късмет да има!

# 1 859
  • Видин
Здравейте! Припомних си миналогодишните трепети по това време. Хубавото е, че като мине сега сагата и никога повече няма да се разправям с нво-та Simple Smile Миналата годиха приеха синковеца на първо класиране където искаше, сега ще видим. Че малко не му се учеше на малкия, ама хич! Каквото такова. Важното е да са живи и здрави! Успешно представяне на всички пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт