Отговори
# 1 890
  • в края на града
Неравенство
Дърва, проценти
Успоредник
3 задачи по 3 подточки
Това от втори модул ли?

# 1 891

Какво означава дърва, проценти?

# 1 892
  • София
Санака, браво на госпожицата! Ама тя си е супер!
Мартеа, и аз това си мисля. В Китай си е баш ракиено време 🤣
там не пият, една парфюмирана тяхна си ракийка, ужас... ама не пият  не, имат хубава бира обаче ...в Китай де

# 1 893
Първите готови седмокласници излязоха при нас, щастливи и се смееха🙂

# 1 894
... Аз от вчера съм в някакъв ступор. На всичкото отгоре  дадох съвет на детето, за който съжалих още в момента, в който го оставих пред школото сутринта. Имам усещането, че сама съм го провалила и само на рев ме избива. Поне се оплаках, кой би ме разбрал по-добре от група "съоткачалки", нали...
Алиса, детето ти е състезател и ще се справи Hug
Каквото и да си казала, на тая възраст минава през ушите като вятър, не се тормозѝ!

Моята девойка, която винаги съм имала за страшна drama queen се оказа мноооого желЕзна!
Скрит текст:
В началото на втори модул се сетила, че е преброила единицата за просто число (предната вечер говорихме, че нулата не е естествено, но за простите - нищо, защо го говорихме това, нямам спомен...) Close Flushed Като ми го каза това по телефона и изтръпнах... следващата реплика беше "И си казах, че ей сега ще реша и напиша всичко мноооого подробно и точно, така че тези загубени 2 точки да са единствените!", т.е. вместо да блокира, тя се беше мобилизирала максимално и ѝ е стигнало времето и мястото на беловата, описала всичко подробно и точно... хем знаеше, че това ѝ е по-важия НВО Hands V

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:03 от peneva_a

# 1 895
Ако е работа - добре. Моят ги разписва тях доста подробно.... Чак аз съм в културен шок от него. Преполивах го този изпит( 2 аперола) и ще умра явно от главоболие днес. Ама като не казахте по-рано, че можело и със сладолед Smile Добре поне, че днес не съм на работа. Обещала съм забавления на децата. Съоткачалнички, още час и половина и можем да запразняваме TadaTadaTada

# 1 896
Някакви дърва ще се добиват.

# 1 897
Имало задача за работа
Малее, ще си пусна тото...

# 1 898
Аз пия вино само в събота, но днес може да направя изключение. Усещането ми е много добро или поне никак не съм притеснена. ще видим Simple Smile

# 1 899
  • ВАРНА
Първите готови седмокласници излязоха при нас, щастливи и се смееха🙂
Е, как? По втори модул решавали ли са изобщо нещо?

# 1 900
Аз пък много се притесних Sad

# 1 901
В София всички са по-притеснени. Близка ми сподели, че детето й много е плакало след БЕЛ от притеснение. Да минава успешно вече всичко и да си почиват и децата!

# 1 902
А дъщеря ми е в сесия и днес има гаден изпит. Та и от нея чакам обаждане. Предвид двойното напрежение, дали е твърде рано да си сипя? Thinking

Честити да са рождениците и да  влязат по първо желание!

При мен синът ми е на интервю за работа, голямата на изпит в университета, а малката на матура😀
Добре, де, печелиш! Joy

Хаха, айде, няма нужда. Давам си печалбата на всички, дето днес са на някакъв изпит. Аз съм на чиста рафинирана захар от около 2 часа😀

# 1 903
Третата е с успоредник.
Дано са им дали успоредник с ъглополовяща. Снощи това обяснявах.
И за простите числа и процентите преговорихме.

# 1 904
  • София
Понеже офисът ми е в непосредствена близост до НДК, а зад него довечера явно ще има концерт или някакво събитие, правят супер шумен саундчек, дори на затворени прозорци сградата ни си тресе. До нас е 22ро, представям си милите деца на отворени прозорци как ли правят матура....
Аууу моят не е в 22ро, но е от другата страна на НДК. Със сигурност ще чуват. Дано не им повлияе. Онзи ден го питах, беше ли топло в стаята. Зачуди се малко и каза, че изобщо не е обърнал внимание, толкова се е вглъбил в изпита. Дано и днес да е така.
От тази страна на НДК  Wink нищо не се чува, интересно..Преди броени дни беше пълен ужас, цял ден..

Общи условия

Активация на акаунт