Отговори
# 2 265
  • София
Моля проверяващ да помогне.
Много съм притеснена
За математиката моят излязал извън въпросното поле
После видял
Задраскал и писал където трябва
НО
Задраскал не с права чарта а със зиг заг Sad
Ще му анулират ли работата?
Задрасканото е уж в полето което няма да се сканира
Ganis - моля за мнение
Направо съм пред припадък!
Не се притеснявайте! Никой нищо няма да анулира.

# 2 266
Какви са очакванията Ви за баловете? Значително по-високи или доближаващи се до миналогодишните? Ние се стремим към 2АЕГ и по груби сметки бала ни се движи към минималния за миналата година, но доколкото разбирам всяка година балът расте, а и не мога да преценя нивото на трудност на изпитите тази година. Тестът по БЕЛ ми се вижда идна идея по-завъртян, но пък преразказът по-лесен. За математиката не мога да взема отношение. Какво е Вашето виждане, ще има ли значителна промяна?

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 06:41 от Kalisi

# 2 267
  • София
Моята излезе доволна, каза, че не е сигурна само за половината в подточка на последната задача. Ядосва се за БЕЛ, защото и тя обърка Странджата и още един глупав въпрос, а уж там й беше силата. Нищо не сме проверявали,  не иска и не смятам да я карам. Стискаме палци да й стигнат точките за 1 АЕГ.
Доста плачещи деца излизаха вчера. Не съм сигурна, че ще се вдигнат баловете, имаше уловки в БЕЛ, за математиката не мога да кажа.

# 2 268
От сърце благодаря на всички, които ми писаха да ме успокоят. От вашата клавиатура в божиите очи/уши.
Когато наборът си легна си поплаках едно хубаво.
За БЕЛ не мога да преценя, но за МАТ ми се струва, че наистина ще има много 95-98 точки.

# 2 269
  • София
Аз пък се чудя нещо, дали момчетата ще докарат по-висок минимален бал за прием от момичетата? Досега това не се е случвало, но май този набор са с повече мъжаги

# 2 270
Аз пък се чудя нещо, дали момчетата ще докарат по-висок минимален бал за прием от момичетата? Досега това не се е случвало, но май този набор са с повече мъжаги
Едва ли...До сега винаги момчетата са били с поне 10 т надолу в паралелките с квоти..

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 07:58 от Kalisi

# 2 271
До съоткачалка Verochka- наборката е абсолютно същата, само повтарям суперлативи, без значение какво ми отговаря. Не знам как се събира за изпитите с този неин негативизъм.

Bibi, и ние се борим за 1АЕГ и ако точките съвпадат с пресметнатите, имаме шанс. Дано ги приемат.[
quote author=bibi76 link=topic=1666233.msg48199349#msg48199349 date=1719028687]
Моята излезе доволна, каза, че не е сигурна само за половината в подточка на последната задача. Ядосва се за БЕЛ, защото и тя обърка Странджата и още един глупав въпрос, а уж там й беше силата. Нищо не сме проверявали,  не иска и не смятам да я карам. Стискаме палци да й стигнат точките за 1 АЕГ.
Доста плачещи деца излизаха вчера. Не съм сигурна, че ще се вдигнат баловете, имаше уловки в БЕЛ, за математиката не мога да кажа.
[/quote]

# 2 272
  • у дома
за МАТ ми се струва, че наистина ще има много 95-98 точки.
И аз мисля,че 1 част е с разнообразни,но училищни задачи,а 2рата е  най-лесната,откакто има НВО-даже и прословутата 23в не е трудна,просто децата не са се сетили да изразят лицето на триъгълника по 2 начина.Та и аз мисля,че ще има доста високи балове.

# 2 273
Тази година има по-малко деца.
Момчета с 99 по-малко.
Момичета не помня 230 май по-малко. Не са статистиките пред мен. Бях ги пускала.
Тоест би могло да има по-ниски балове. Ама при квоти какво значение има. Има значение за тези без квоти.

Според мен пълните 100т по Мат ще са по-малко. Масово последното подусловие не са решили, но аз не знам как са се представили от математическите училища. Тоест би имало повече 98, вместо 100.
За математиката учители и родители на деца от миналата година се изказват, че е по-лесно, но по отзивите не знам. Струва ми се, че миналата година повече родители казваха, че е лесно.

По БЕЛ не знам. Тезата е по-гадна. Преразказът по-приемлив, но пък с детайли. Има деца с грешки тук там, на простото изречение масово и за другите не знам, но сред познатите на моя син много подготвени деца са сбъркали за простото изречение. Доста спорили.

Доста е субективно. Това са размисли само.

Аз лично очаквах по-високи балове тази година.

Има промени и е паралелките. Това има значение къде ще се запълват местата. В НПМГ една паралелка липсва и в СМГ няма физика с немски (не знам дали е заменена). Простете ако бъркам, не съм гледала подробно,но тези разлики знам.

# 2 274
  • София
Този набор сме с много неизвестни Joy
За всички родители и деца, явяващи се на НВО в конкретна година, изпитите са по-трудни от миналогодишните. А за тези, които вече са минали през НВО-мелачката, "техният" изпит е бил по-труден Joy
Ще чакаме изненадите на класиранията, но преди това подобаващо ще черпим sanaka за прогнозите Blush

# 2 275
Може да направим анкета. Но не знам какво ще се постигне. Тук не е представително.

# 2 276
Тази година има по-малко деца.
Момчета с 99 по-малко.
Момичета не помня 230 май по-малко. Не са статистиките пред мен. Бях ги пускала.
Тоест би могло да има по-ниски балове. Ама при квоти какво значение има. Има значение за тези без квоти.

Според мен пълните 100т по Мат ще са по-малко. Масово последното подусловие не са решили, но аз не знам как са се представили от математическите училища. Тоест би имало повече 98, вместо 100.
За математиката учители и родители на деца от миналата година се изказват, че е по-лесно, но по отзивите не знам. Струва ми се, че миналата година повече родители казваха, че е лесно.

По БЕЛ не знам. Тезата е по-гадна. Преразказът по-приемлив, но пък с детайли. Има деца с грешки тук там, на простото изречение масово и за другите не знам, но сред познатите на моя син много подготвени деца са сбъркали за простото изречение. Доста спорили.

Доста е субективно. Това са размисли само.

Аз лично очаквах по-високи балове тази година.

Има промени и е паралелките. Това има значение къде ще се запълват местата. В НПМГ една паралелка липсва и в СМГ няма физика с немски (не знам дали е заменена). Простете ако бъркам, не съм гледала подробно,но тези разлики знам.

За НПМГ традиционната география е вече география и математика , не география и АЕ - ще го видим и това как ще промени класацията

# 2 277
Тази сутрин няма кой да тормозя "Айде започвай задачите и едно тестче допълнително ще ти дам", някаква празнота се усеща.
Обаче съм благодарна че имам непукист. Никакви драми, никакво напрежение. С малкия няма да е така.
Дано не се вдигне много бала. Във форума изглежда така, но е нормално. Тук сме мами съоткачалки и децата нямат избор.
В класа масово са се затруднило във втора част, имаше доста тъжни деца. И други деца питах, ентусиазма е различен от форумския.

# 2 278
Аз като станах и му викам на детето- хайде, избирай си по какво ще учиш днес Smiley
Той се ококори горкия
В нашия град очаквам висок бал на момчетата, писах вече , че в набора отличниците са момчета , ама ние пък квоти нямаме .
Дано  на бел да се е справил добре, ама чак не смея да се надявам

# 2 279
  • София, Лагера
И аз се чудех дали няма да се вдигне много бала. Около мен хлапетата масово са се справили по МАТ доста добре.
БЕЛ си е, както винаги, тъмна Индия до последно.

Общи условия

Активация на акаунт