Търся електронна книга - 48

• 97 736
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
Търся нашумелите книги на Мерседес Рон (Моя вина, Твоя вина, Наша вина)
Опитах с преводите в руския сайт, но са отчайващи..
Благодаря предварително!

# 331
  • Бургас
"Моята вина" излезе на хартия съвсем скоро. Това ви е опцията за добър превод. Вероятно след месец-два ще я пуснат в ел.вариант.

# 332
Пак да попитам за ,,Възмездие" на Крис Картър дали я има някой добър човек да ми я прати:
Скрит текст:
Присъединявам се към искането за "Възмездие" както и за последните две книги на Луиз Пени - “Лудостта на тълпите” и “Свят на куриози”  - ekaterina_to@abv.bg, предварително Благодаря на отзовалите се!

Възмездие е обработена, но не се разпространява безплатно.
Същото важи и за останалите две книги.

# 333
  • София
Възмездие е обработена, но не се разпространява безплатно.
Същото важи и за останалите две книги.

И смисълът на този пост е?
Търговията в bg-mamma е забранена. Прочети си отново правилата, с които си се съгласила, когато си се регистрирала.

# 334
Жената не търгува. Напомня нещо...за който разбира.
 Наистина е агресивно търсенето на нови книги,,,,,,, за да ги има, трябва  и издатели , автори , да печелят. От толкова много налични заглавия е  въпрос на престиж да се сдобиеш с "топло" още, дори ненаписани книги се търсят. Не  е велика нужда да четеш.
Сякаш сме прочели всичко.
Пиратството ще свърши един ден, но докато го има се възползваме, само да  е по-търпеливо.

# 335
Здравейте,някой има ли електронен вариант на "Тъкачната вила"
Много искам да я прочета.Мисля,че е трилогия.

# 336
Жената не търгува. Напомня нещо...за който разбира.
 Наистина е агресивно търсенето на нови книги,,,,,,, за да ги има, трябва  и издатели , автори , да печелят. От толкова много налични заглавия е  въпрос на престиж да се сдобиеш с "топло" още, дори ненаписани книги се търсят. Не  е велика нужда да четеш.
Сякаш сме прочели всичко.
Пиратството ще свърши един ден, но докато го има се възползваме, само да  е по-търпеливо.

Много мъдро.
Flowers Hibiscus

# 337

Мисля, че има само първата книга. Останалите ги няма. Купувате.

# 338
  • в сърцето на един мъж...

Шест са

# 339
Истината е че има безкрайно много книги, които не сме чели. Когато силно искам някоя току що излязла просто я купувам, като последната на Картър:) Ако не ми е зор да я прочета на мига, си чакам да излезе. Да търсиш книга издадена преди месец е малко … нали.

# 340
Тъкачната вила и аз я търся. Ако някоя добра душа иска да я сподели, ще съм благодарна.

# 341
Истината е че има безкрайно много книги, които не сме чели. Когато силно искам някоя току що излязла просто я купувам, като последната на Картър:) Ако не ми е зор да я прочета на мига, си чакам да излезе. Да търсиш книга издадена преди месец е малко … нали.
И аз така, но чакам намаления. Ето вчера си поръчах от намаленията в Хеликон пет книги, но и петте са нови и нямат ел.вариант. Божествени съперници, Вечно и безценно на Ребека Ярос, Северният вятър, Две корони и Две преплетени корони. Сега като дойдат ще се чудя от къде да ги почна.

# 342
Здравейте, някой дали има Ерин Хилденбранд - Хотел Нантъкет
Irinav.todorova@gmail.com

Благодаря 🤗

# 343
Здравейте,

търся Атомни навици на Джеймс Клиър. Имейлът ми е mgeorgieva at hotmail  com
Имам я на хартия, ама денем трудно стигам до четене, и ми остава вечер с електронната под одеалото, та много се надявам че някой я има Simple Smile)

# 344
Здравейте,

търся Атомни навици на Джеймс Клиър. Имейлът ми е mgeorgieva at hotmail  com
Имам я на хартия, ама денем трудно стигам до четене, и ми остава вечер с електронната под одеалото, та много се надявам че някой я има Simple Smile)
Има я качена в 4eti.me - https://4eti.me/atomic/

Общи условия

Активация на акаунт