Търся електронна книга - 48

• 97 779
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Търся Генезис на Крис Картър. Моля, ако някой я има, да ми я изпрати на beloslava_d@yahoo.com Flowers Bouquet
Имате поща!

# 316
Здравейте!
Търся "Да се чувстваш добре" - д-р Дейвид Бърнс.
Видях че е била пускана в стара тема, но линкът вече не е активен. Някой дали я има и може да ми я изпрати?

# 317
Пак да попитам за ,,Възмездие" на Крис Картър дали я има някой добър човек да ми я прати:
Скрит текст:

# 318
Пак да попитам за ,,Възмездие" на Крис Картър дали я има някой добър човек да ми я прати:
Скрит текст:
Присъединявам се към искането за "Възмездие" както и за последните две книги на Луиз Пени - “Лудостта на тълпите” и “Свят на куриози”  - ekaterina_to@abv.bg, предварително Благодаря на отзовалите се!

# 319
Здравейте, търся тези книги на Лори Фостър - "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да посрещнеш опасността" и "Да измамиш смъртта". Имейл emcho1972@abv.bg. Благодаря предварително

# 320
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Присъединявам се към искането за "Възмездие" както и за последните две книги на Луиз Пени - “Лудостта на тълпите” и “Свят на куриози”  - ekaterina_to@abv.bg, предварително Благодаря на отзовалите се!

"Възмездие" е съвсем нова, няма и два месеца от как е издадена. Още няма електронна, мисля обаче Ера не пускат такива, та трябва да чакате някой да я обработи и да я пусне. В момента е с намаление в Хеликон.

# 321
Имам едно гостенче сега търся една детска поредица на английски Warrior Cats или подобна интересна детска поредица  на английски . И също знам че темата е за четци , но имаше мисля преди години и един линк за книги които някой чете. мп3 или подобни формати . Търся за дете подобни книжки на английски. Има ли някой идея или линк ?

# 322
Здравейте, търся тези книги на Лори Фостър - "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да посрещнеш опасността" и "Да измамиш смъртта". Имейл emcho1972@abv.bg. Благодаря предварително
Здравейте, книгите ги има в рулит

https://www.rulit.me/books/bg/1/date?search=%D0%9B%D0%BE%D1%80%D … D1%82%D1%8A%D1%80

# 323
Здравейте!
Търся книгите на Июн Ли -"Калната река" и "Хиляда години милитви"
Скрит текст:
Хубав ден на всички!

# 324
Линка по горе за книгите на Луиз Пени ли е? Аз не мога да го отворя. Моля ако някой ги е дръпнал да ги ми ги прати и на мен🙏
teodorastankova81@gmail.com

# 325
Здравейте! Търся "Преследването на Аделайн" Х.Д.Карлтън. vania_masurska@abv.bg

# 326
Здравейте!
Видях че е била пускана в стара тема, но линкът вече не е активен. Някой дали я има и може да ми я изпрати?

https://c.gmx.net/@773483243696554479/YC8yxAiNQR2PdNoc4QltgA

# 327
Здравейте,
Търся Сила+Рейки на Кирил Стоянов.Благодаря!
mikfzl@abv.bg

# 328
Здравейте, някой има ли поредицата на Джейн Сасън? Бих била благодарна да я орати на vezni_f@abv.bg
Както и книги на Мамен Санчес

# 329
Здравейте!

https://c.gmx.net/@773483243696554479/YC8yxAiNQR2PdNoc4QltgA

Благодаря! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт