Търся електронна книга - 48

• 97 506
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз знам, че са издадени, но тотално съм отвикнала да чета хартиена книга, при все, че професионално съм зарината от книги.
Благодаря ви, ще се мъча с фен превода. Grinning

# 406
Някой случайно да има копие от Моя мрачна Ванеса на Кейт Елизабет Ръсел?

# 407
Аз знам, че са издадени, но тотално съм отвикнала да чета хартиена книга, при все, че професионално съм зарината от книги.
Благодаря ви, ще се мъча с фен превода. Grinning
Ако не бързаш ще проверя на моята книга как е превода и ако е добър ще ти я пратя. На компютъра в офиса и ще мога да го направя утре.

# 408
Издадени са , проверих . Ама как са ...не знам.
Издадени са.Преводът е професионален. Нямам забележки. Отдавна мрънкам фен преводите да с гриф, за да не се бъркат с копието на издателя. Аз ги заобикалям отдалеч. Един неправилен превод ,може да те откаже от хубав автор.

# 409
  • София
Меган, ще съм ти благодарна, ако хвърлиш едно око. Hug

# 410
Някой случайно да има копие от Моя мрачна Ванеса на Кейт Елизабет Ръсел?

https://dox.abv.bg/download?id=a00b1a212b# - Линк за сваляне

# 411
Сийче, понеже за първи път попадам на такова животно, ми дойде шоково. Все си мислех, че когато излиза книга, сканираш с Акробата и при желание отстраняваш дребни грешки. Егати и фен превода... Тъпото е, че прочетох първите два тома, които си бяха напълно окей, и не върви да зарежа книгата по средата...
https://mega.nz/folder/dVUWyY7J#3Pnd_an04F26lfwmWbEstA
Прочетох няколко абзаца на различни места изглежда нормална.Проверете, Ако не е, пишете

# 412
Здравейте, търся поредицата на Рейвън Кенеди "Позлатена пленница"
-Позлата
-Пламък
-Проблясък
-Просветление
victtoriag@abv.bg
Благодаря предварително!

# 413
Здравейте, търся поредицата на Рейвън Кенеди "Позлатена пленница"
-Позлата
-Пламък
-Проблясък
-Просветление
victtoriag@abv.bg
Благодаря предварително!

Приятно четене!

# 414
Здравейте. Някой може ли да ми изпрати, ако има "Анатомия на безсмъртните видове"  "Дисекция на безсмъртни сърца" тук или на yvetta96@abv.bg
Благодаря. ❤

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 13:14 от Ивета Петрова 677119

# 415
  • София
Търся поредиците на Елена Звездная. В рулит не всички книги са целите
В mailbooks има всякакви нейни книги. Трябва да си го инсталираш, аз тук (на работа) не мога и затова мейлбукс ми е вкъщи.

# 416
Меган, ще съм ти благодарна, ако хвърлиш едно око. Hug
Струва ми се добър превода. Ако има герои Грейсън, Ксандър, Джеймсън и Алиса и имената им съвпадат, значи не е машинен превод. Не знам как да кача книгата тук, дай мейл, ако все още не си я намерила.

# 417
  • София
Струва ми се добър превода. Ако има герои Грейсън, Ксандър, Джеймсън и Алиса и имената им съвпадат, значи не е машинен превод. Не знам как да кача книгата тук, дай мейл, ако все още не си я намерила.
За жалост не е това оригиналният превод, тъй като името не е Ксандър, а Зандър. Именно това е едното объркано име, което ми избоде очите. Благодаря ти за отделеното време!

azmimi, благодаря! Довечера като я конвертирам в моби ще пиша какво е положението, че на работа не мога да направя това.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:43 от Тонка*

# 418
Здравейте!
Търся "Няма невъзможни неща (Транссърфинг на реалността)" Вадим Зеланд.

# 419
Здравейте!
Търся "Няма невъзможни неща (Транссърфинг на реалността)" Вадим Зеланд.

В rulit има това от същия автор:
https://www.rulit.me/books/apokrifniyat-transsrfing-download-419754.html

Общи условия

Активация на акаунт