Търся електронна книга - 48

• 97 454
  • 777
  •   2
Отговори
# 570
Ще може ли да ми изпратите Лунатион 3?
gibinskai@gmail.com  Благодаря ви.

# 571
  • Euskal Herria
Аз и от другите книжарници веднага си дръпвам е-книгите. На Сиела само това не ми харесва, че веднъж изтеглена, книгата изчезва. Ако по някаква причина я загубиш, трябва наново да я купуваш. А другите книги (със защита) си ми стоят в профилите  и по всяко време мога наново да ги изтегля. Вече веднъж така съм си възстановявала затрита книга.

# 572
Имам молба- прочетох на един дъх "Домът на гарвана" от Валентина Йорданова. За пръв път харесвам българско фентъзи  с такава сила, не намерих   какво да укоря. Не вярвам, че е начинаещ автор. Има втора книга ,написана отдавна ,тази е предистория всъщност, новела.
 Молбата е   има ли я някъде , излязла ли е, знаещите  и които следят, защото или бързам, или не се справям, признавам с търсенето, говори се за нея в интервю ,та се надявам.
 Ще бъде поредица, ако запази стила и качеството - нямам думи.
 Помогнете ,моля, ако можете.
 "Песента на черния феникс"  е търсената нова за издаване. Тази "Домът на гарвана" е безплатна електронна, предоставена от авторката.
 Така се печелят читатели ,с качество и щедрост.
 Интервюто и инфото са от август 22, та се надявам.

# 573
Имам молба- прочетох на един дъх "Домът на гарвана" от Валентина Йорданова. За пръв път харесвам българско фентъзи  с такава сила, не намерих   какво да укоря. Не вярвам, че е начинаещ автор. Има втора книга ,написана отдавна ,тази е предистория всъщност, новела.
 Молбата е   има ли я някъде , излязла ли е, знаещите  и които следят, защото или бързам, или не се справям, признавам с търсенето, говори се за нея в интервю ,та се надявам.
 "Песента на черния феникс"  е търсената нова за издаване. Тази "Домът на гарвана" е безплатна електронна, предоставена от авторката.

@Бор_янче, ти знаеш, че български автори рядко имат "късмет" да ги поеме издателство и да им промотира заглавията и да ги бута на първо място като продажби и да стимулира търсене. Колежката, чиято новела ти е допаднала се самоиздава, както Никол Калева например и електронно издание не вярвам да пусне изобщо, макар, че участвах в една нейна анкета по темата. За съжаление не съм на твоето мнение за новелата и така и не продължих да се интересувам за същинската история. За сега от българските автори Емил Минчев ми е фаворит))  Късмет в търсенето Flowers Four Leaf Clover

# 574
Нямам проблеми  на хартия, 140+ страници глътнах за часове. Харесвам, по мой вкус  е. Тази е подарък , самата тя  я пуска безплатно. Стил Сара Маас.

# 575
Малко се отклонявам от темата

Моля някой по запознат да ми каже поради каква причина не мога да тегля файлове на таблета си .
Препращам ги в абв поща и ги тегля от там и ми изписва, че не може да се изтегли . Имам страшно много памет не е от това . Опитвах няколко пъти прегледах уж всички настройки и пак не мога . Файловете изобщо не се теглят в известия пише , че не може да се изтегли .

# 576
  • Стара Загора
Здравейте,
Търся Братята Хоторн - кн. 4  от Игри на наследство на Дженифър Лин Барнс.
mku.mkg@gmail.com

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 23:46 от mimi.k

# 577

Моля някой по запознат да ми каже поради каква причина не мога да тегля файлове на таблета си .
Препращам ги в абв поща и ги тегля от там и ми изписва, че не може да се изтегли . Имам страшно много памет не е от това . Опитвах няколко пъти прегледах уж всички настройки и пак не мога . Файловете изобщо не се теглят в известия пише , че не може да се изтегли .

Днес съм мерудия на всяка манджа.. абв - то е малко бъгава на андроид- ако прикачвате файлове в писмо е много възможно да се получава точно гореописаното, като се опитвате да теглите през приложението на пощата на таблета си. Пробвайте да качите през друга поща- дори да нямате, сколасайте една в gmail например. Считам, че няма да срешнете същите затруднения. Ако не щете да се разделите с абв- то, опитайте да изтеглите въпросните файлове не през приложението, а във браузъра на телефона, като му дадете да е в декстоп режим.. голям ситнеж ставя текста, но в този случай не би трябвало да имате проблем.

# 578
  • Варна
Книгата още не е излязла въпреки, че беше на косъм от печат преди около година и половина. Авторката сподели, че причината е чисто финансова - със семейството ѝ се преместили в друг град и парите за печат (понеже ще се самоиздава) са отишли по друго направление и се надява да успее да я издаде до края на тази година.
Иначе и аз очаквам да я издаде, понеже и на мен като на Вас доста ми допадна новелата.

# 579
Здравейте, някой има ли Всичко започва с нас на К. Хувър.
Може ли да споделите линк?
https://dox.abv.bg/download?id=228d33ee36
Благодаря!

# 580

Днес съм мерудия на всяка манджа.. абв - то е малко бъгава на андроид- ако прикачвате файлове в писмо е много възможно да се получава точно гореописаното, като се опитвате да теглите през приложението на пощата на таблета си. Пробвайте да качите през друга поща- дори да нямате, сколасайте една в gmail например. Считам, че няма да срешнете същите затруднения. Ако не щете да се разделите с абв- то, опитайте да изтеглите въпросните файлове не през приложението, а във браузъра на телефона, като му дадете да е в декстоп режим.. голям ситнеж ставя текста, но в този случай не би трябвало да имате проблем.

Не пробвала съм и да тегля от групите пак не става . Не знам какво му стана . Сравнително нов е . Ще го погледна пак довечера .

# 581
  • Пловдив
Здравейте,
Търся Братята Хоторн - кн. 4  от Игри на наследство на Дженифър Лин Барнс.
mku.mkg@gmail.com

Изпратих ви я.

# 582
  • Mediterraneo

Заглавието трябва да е друго, не ми излиза книга с това заглавие. Какво си пожелаваш

# 583
Здравейте.

Търся този сборник в електронен формат (може и pdf).

Това е оригинала: https://www.ciela.com/sbornik-retsepti-i-rakovodstvo-za-zdravosl … shna-vazrast.html

Благодаря!

# 584

Заглавието трябва да е друго, не ми излиза книга с това заглавие. Какво си пожелаваш

https://www.ozone.bg/product/kakvo-si-pozhelavash/?gad_source=1& … B1CBoC6-wQAvD_BwE

Тази е книгата

Общи условия

Активация на акаунт