Търся електронна книга - 48

• 97 481
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, търся ел. книги за детско възпитание. Благодаря.

Аз имам тези книги:

https://mega.nz/folder/87MESTBK#h_b5Nzs3tIU7k71rKQVQmA

# 556
Здравейте!
Пак да попитам дали някой има "Моята вина", "Твоята вина", "Нашата вина" на Мерседес Рон?

# 557
Здравейте!
Пак да попитам дали някой има "Моята вина", "Твоята вина", "Нашата вина" на Мерседес Рон?

Книгите ги има в Рулит , но превода не е добър . По добър превод от този няма .

# 558
Здравейте, търся “Мъжете си падат по кучки “ и “Защо мъжете се женят за кучки” на Шери Аргов Simple Smile

# 559
Здравейте,някой дали би могъл да ми изпрати книга за баба Ванга, която му е харесала. (skn1994@mail.bg)
Благодаря предварително!

# 560
  • София
Здравейте, търся “Мъжете си падат по кучки “ и “Защо мъжете се женят за кучки” на Шери Аргов Simple Smile
https://annas-archive.org/search?q=%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%B8

# 561
Здравейте,

Търся Кафка на плажа 🥹😇

Имейл: Simeon.univ@gmail.com

Благодаря предварително!

# 562
Здравейте!

Книгите ги има в Рулит , но превода не е добър . По добър превод от този няма .
Първо там потърсих, но първата я нямаше на друг освен на руски. Бих се пробвала на английски или испански, но предпочитам на български, за да се насладя.
Благодаря все пак

# 563
Едва ли ще се насладиш на отвратителен машинен превод. То не става за четене.

# 564
Здравейте!
Имам първите две. Дайте мейл да ви ги пратя. Хвърлих един поглед на превода, че не съм ги чела, не изглежда машинен, но не мисля, че е оригиналния.

# 565
Напълно си права. Мисълта ми беше, че на чужд език се напрягам повече. На родния си е по-лесно Simple Smile Скоро така почнах от Рулит четвъртата част от "Дяволска нощ". Няма такъв гугъл транслейт. И си я купих електронна.
Ще търся в библиотеката тези от серията, която исках.

Имейл - silviya.teodorova@gmail.com  Благодаря

# 566
  • Бургас
Вариант е да изчакате официалния превод от Сиела на ел.вариант

# 567
Здравейте!
Имам първите две. Дайте мейл да ви ги пратя. Хвърлих един поглед на превода, че не съм ги чела, не изглежда машинен, но не мисля, че е оригиналния.

Може ли и на мен  nati_0987@abv.bg  Благодаря предварително!

# 568
  • Euskal Herria
Вариант е да изчакате официалния превод от Сиела на ел.вариант
Пусната е: https://www.ciela.com/e-kniga-moja-vina.html

Засега само първата я има официално на български език. Всичко останало, което се намира тук-там, е фен или машинен превод.

# 569
  • София
Мерси. Снощи гледах за ел. книги на Сиела и защо така не се ориентирах в разделите на сайта. Някои книги, които чакам, вече са пуснати.
Скрит текст:
п.с. Сиела са много коректни с ел. книгите. Плащаш, и до минути книгата е при теб. Обичам да купувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт