Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 40 032
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Аз като ходих аг каза - яла и пила вода, но без кафе.

Матео от днес е извън кувьоз. Неонатоложката каза, че подготвят и Антонио до няколко дни. Много съм щастлива.

# 616
Много хубави новини! Още малко остана 🥰

# 617
Обаче как всички тук се с термин септември, някои родиха вече, а аз примерно още не съм почнала да ходя на тонове. Има си разлика определено.

# 618
Колко мерят вашите бебчета в 36гс?

# 619
Аз като ходих аг каза - яла и пила вода, но без кафе.

Матео от днес е извън кувьоз. Неонатоложката каза, че подготвят и Антонио до няколко дни. Много съм щастлива.

Бравооо!!! ☘☘☘

# 620
Марти, супер новини! Браво на момчетата, все по-добре да стават. 🍀🍀🍀
В 36гс не са го мерили, в 35гс го измериха 3кг.
Дейзи нормално от 1 септември до 30септември си е месец разлика. Тези в началото на септември е много възможно да родят август. Важното е бебетата да са добре, пък което когато му е време 🥰

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 22:42 от edelvais0404

# 621
Разлики големи винаги се получават. Те и в теглото много варират. Гледам, че в тая фаза всеки се чуди вече неговото дете дали е нормални едро за седмицата. Почти всичко е нормално, казва го като майка на дребно момиче от преди 4 години. Сега пък вървял малкия 3 седмици напред, едро бебе… То бременния мозък реши ли да се тревожи, все ще намери за какво 😃

# 622
За кратко време натрупах лек опит в тези тонове Rolling Eyes
Първият път варираха точно между 140-160 и ми казаха, че са супер.
Вторият път бях цяла седмица крайно изнервена и напрегната поради лични причини и явно това се отразява и на бебока, защото варираха към 180. Доктора като видя и ме накара да изляза, да се успокоя и да хапна и пия студена вода, защото искаше да ме вкарва в болница. Та, след хапване и вода горе-долу изкарахме добри тонове.
Седмица по-късно отивам пак на тонове - бебето спеше ама никой не ме върна.
Вчера пак ходих - бях ужасно гладна, жадна, прегряла, то беше 3 часа следобяд, ама излязоха в рамките на нормалното между 140-160.
Изводът - разковничето е спокойствието явно, не толкова храната или водата.

# 623
Здравейте и от мен, връщам се от преглед днес в 33+4г.с. Бебето върви едричко, премери го около 2,8кг, всичко е наред. Вече сладките ритничета изобщо не са сладки. 😀
С покупките на всичко сме готови и съм намислила в близките седмици да сглобим креватчето и да започвам с прането и подреждането на дрешките.
Поздрави!

# 624
Здравейте, момичета! Пак се залутах с писането, но накрая нещата вече много дотежаха и т.н. Да докладвам : на 11.08.2024г, в 22:36 се роди Никола в тъкмо навършена 37г.с. 3300гр е и 50см . Пожелавам ви точно толкова бързо и безболезнено раждане като моето - истински болки ( не такива, които да не се търпят) получих чак след пукането на водите и засилване честотата им. Родих буквално с два напъна, без шевове и други придружаващи гарнитури. НО! Тук трябва да кажа едно огромно благодаря на акушерката ( невероятен професионалист)! Та така....толкоз от мен! 😘❤😜

Здравейте, Gerta, честит да ви е Никола! На вас, браво 👏🏻👏🏻👏🏻🥳💯🎊🎁🎉

Исках да ви попитам ходихте ли на някакви курсове за дишане например или тези, на които учат как да се напъва, за да няма разкъсвания, или както казахте “да е жива и здрава акушерката”? Благодаря.
Никога не съм посещавала никакви курсове. Много е важно да слушаш акушерката и да впрегнеш всички сили да отпуснеш тялото, защото така болката сякаш се ,,разлива" по цялото тяло, а не се концентрира и става по-поносима. После стигне ли се до напъните нещата стават съвсем различни- слушаш тялото и акушерите. Това май е най- важно : да се слуша! А и винаги има опция упойка.

Благодаря на всички за пожеланията! Ние днес се прибираме вкъщи ❤❤❤

# 625
Здравейте, момичета! Пак се залутах с писането, но накрая нещата вече много дотежаха и т.н. Да докладвам : на 11.08.2024г, в 22:36 се роди Никола в тъкмо навършена 37г.с. 3300гр е и 50см . Пожелавам ви точно толкова бързо и безболезнено раждане като моето - истински болки ( не такива, които да не се търпят) получих чак след пукането на водите и засилване честотата им. Родих буквално с два напъна, без шевове и други придружаващи гарнитури. НО! Тук трябва да кажа едно огромно благодаря на акушерката ( невероятен професионалист)! Та така....толкоз от мен! 😘❤😜

Здравейте, Gerta, честит да ви е Никола! На вас, браво 👏🏻👏🏻👏🏻🥳💯🎊🎁🎉

Исках да ви попитам ходихте ли на някакви курсове за дишане например или тези, на които учат как да се напъва, за да няма разкъсвания, или както казахте “да е жива и здрава акушерката”? Благодаря.
Никога не съм посещавала никакви курсове. Много е важно да слушаш акушерката и да впрегнеш всички сили да отпуснеш тялото, защото така болката сякаш се ,,разлива" по цялото тяло, а не се концентрира и става по-поносима. После стигне ли се до напъните нещата стават съвсем различни- слушаш тялото и акушерите. Това май е най- важно : да се слуша! А и винаги има опция упойка.

Благодаря на всички за пожеланията! Ние днес се прибираме вкъщи ❤❤❤

Gerta, благодаря ви много за отговора,,сега ще си го запаметя 🤭🙏🏻 Пожелавам ви много щастливи дни вкъщи 🤗

# 626
Здравейте, момичета! Влизам за да се отчета, термина ми беше за 08.09., секцио планирано за края на този месец. Да ама не, нашата мома се оказа лъвица и реши, че ще излиза на 13.08., в 36+2 , се роди 3.00кг, 48см 😊

# 627
Честито Фрезия, жива и здрава да ви расте девойката, а на теб бързо възстановяване Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 628
Фрезия, честита радост! Blush Да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва ! Бързо да се възстановиш. Heart

# 629
Честито Фрезия! Да е здрава, щастлива и горда лъвица, момичето ви! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт