Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 757
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 905
  • на последния етаж
Интересува ме уредът за чистене на пори - какво е това чудо? Върши ли работа?

# 1 906
  • Cyprus, Пловдив
За мен не върши, отделно знам за случаи, когато прави синини от вакуума.
Подарявам

# 1 907
  • Бургас

Аз имам от предишни продажби в Лидъл. На мен ми върши чудесна робота. Белези и травми не съм имала, тъй като не прави чак толкова силен вакуум. Е, след чистенето лицето ми е зачервено естествено.

# 1 908
  • София
Мога да подаря купон от рулетката за немска премиум бира Перленбахер 4 + 2 кенчета безплатно.
Ако ще свърши работа някому, нека ме цитира.
подарен

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 07:29 от RebelHeart

# 1 909
Уредчето почиства, като сваля горния слой от кожата и тя става по- свежа. Аз имам, но не от Лидъл. След използването му, трябва да се отвори и изчисти това, което е "изстъргал" вакуума. Филтърът е миниатюрно дунапренче, което изплаквам.Не трябва да се излиза на слънце след ползването му.

# 1 910
Големите кърпи са ултра мега ароматизирани, но много сухи. На мен не ми харесват как чистят.

# 1 911
Уредчето почиства, като сваля горния слой от кожата и тя става по- свежа. Аз имам, но не от Лидъл. След използването му, трябва да се отвори и изчисти това, което е "изстъргал" вакуума. Филтърът е миниатюрно дунапренче, което изплаквам.Не трябва да се излиза на слънце след ползването му.
А за колко време се възстановява кожата на лицето и изглежда,както обикновено?

# 1 912
  • Бургас
Никакъв горен слой не сваля. Уредът е с вакуум и "изсмуква" нечистотии от парите.

# 1 913
Това с излющването на горния слой важи за уреда за микродермабразио. Не помня да са го пускали скоро.

# 1 914
Никакъв горен слой не сваля. Уредът е с вакуум и "изсмуква" нечистотии от парите.
Ако е като моят, а гледам че е същият, сваля. Вътре се събира бяла прах, която е свалената мъртва кожа. Ти какъв имаш - лидълски или друг? Не съм си вкъщи, но го оприличавам на моя.

# 1 915
  • Пловдив
Някой взимал ли е акумулаторната прахосмукачка от 38лв, дали си заслужава?

# 1 916
Машината за пори се обсъжда във всяка тема.
Абсолютно противопоказна е от дерматолози, вкл. съм виждала снимки от хоспитализирана пациентка в Пирогов цялата в хематоми от такива уреди.
Моята лекарка ми е забранила да използвам всякакви такива уреди. Само при нея или в краен случай при козметик в студио.

# 1 917
  • до най-прекрасния мъж
Някой взимал ли е акумулаторната прахосмукачка от 38лв, дали си заслужава?
За колата или за някоя троха, да. Иначе, не. Аз я пробвах за ежедневно, но не ми хареса резултатът.  ММ си чисти колата с нея между основните почиствания.

# 1 918
Днес за първи път видях тези кърпички, не видях да сте ги коментирали. На цената на двупластовите са и са 120бр.

И тези мокри кърпи не са ми познати. Взех и от тях да пробвам. Утре ще отида да взема още няколко пакета. Много ми харесаха-не се навиват, когато ги изкараш, плътни, напоени, добре чистят. Имаше без аромат, с лавандула и с лимон.

И от мини текстмаркерите взех. Много приятни цветове са и добре подчертават. Те са без снимка Grinning

Първите кърпи са по-скъпи от тези от редовтия им асортимент, които са и 200 бр.

Мокрите са 6 и нещо лева..за мен са скъпи.

# 1 919
Подарявам:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт