Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 962
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 055

Подарявам !  ПОДАРЕН

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 15:50 от M.G

# 2 056
  • Бургас
Благодаря! А може ли линк някакъв към тези подобни поставки в Jysk? Защото това, което прегледах там, не е същото. На мен не ми трябва да лаптоп, ще го използвам за друго, но точно такъв тип ми беше нужен.

https://jysk.bg/ofis/ofis-aksesoari/postavka-za-laptop-mejlby-reguliruema-cherna

# 2 057
  • София
Здравейте,

Някой да е виждал все още да се предлагат в някои от софийските магазини т. нар. "Падълборд", марките са Мистрал или F2 . 

Благодаря предварително!
Този борд има при нас, Люлин 5.
Скрит текст:

# 2 058
  • София
Здравейте,

Някой да е виждал все още да се предлагат в някои от софийските магазини т. нар. "Падълборд", марките са Мистрал или F2 . 

Благодаря предварително!

!JOOP, не е ли малко скъпичък този в Лидл - 700 лв?! Не съм наясно с моделите, може би е някакъв висок клас, но при бърз поглед в германския амазон ми излезе този за 160 евро. Слагам линка, ако случайно ви заинтересува.

https://www.amazon.de/Inflatable-Surfboard-Accessories-Adjustabl … G_dt_sl14_13&th=1

# 2 059
yovanka, много благодаря, оказа се, че този модел, F2 го има и в Лидл на канала.
Medy, скъп е, но е по-висок клас, а и на мен ми трябва за тази седмица, нямам време да чакам доставка.

Още веднъж, много ви благодаря!

# 2 060
Някой знае ли, кога ще отвори магазинът на Ладога? Още ми стои в червено, а май трябваше днес или утре да е готов.  Благодаря!
Имам следните купони от рулетка, ако на някой му трябват да пише
Скрит текст:

# 2 061
  • София
Някой знае ли, кога ще отвори магазинът на Ладога? Още ми стои в червено, а май трябваше днес или утре да е готов.  Благодаря!
Нямаш ли жълто съобщение в приложението? На мен ми вади очите всеки път като го пусна, макар вече да върнах като любим близкия до нас магазин. Няма да работи до 8.09 включително.

# 2 062
Благодаря, Таня! Бях го сменила с друг любим и сега не ми позволява да се върна, защото е още затворен. Така е при мен, нямам го жълтото съобщение
Скрит текст:

# 2 063
  • София
При мен е така:

Любим ми е друг магазин, но съобщението продължава да си стои. Simple Smile

# 2 064
Подарявам:
Скрит текст:

# 2 065
  • shumen
За млякото за тяло говорих аз.И при нас го няма.

# 2 066
В два филиала в Пловдив видях млякото/лосиона за тяло днес. В нашия филиал обаче беше поставено почти на земята, на най-долния рафт, та мноооого оглеждане трябваше, за да го видя.😂😂 В другия филиал беше на най-горен рафт и доста по-лесно го видях.🙂
Купих шоколад 95%, но не съм го отворила още.

# 2 067
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за детски пижами и джин са подарени.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:09 от Viara T

# 2 068
Може ли ваучерът за джин?

Подарявам:
Скрит текст:

# 2 069
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт