Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 039
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Вчера купих от това авокадо. Даже е твърдо, трябва да позрее.

# 331
  • Бургас
При нас имаше и твърдо, имаше и една касекта с меко. Аз си избрах по твърдо, че да го средя в къщи, но като цяло усеща се, че до няколко дни ще е готово.

# 332
Супер е авокадото. Днес дадох на бебето от него. Меко, бели се лесно кората, отвътре идеално на цвят, консистенция и вкус.

# 333
Някой вземал ли е от сладоледа с вкус на кафе от настоящата брошура?

# 334
Остана ли на някой излишно малкото коремче SPF 50 за 1ст?

# 335
Може ли да помоля ако някъде видите от тъмносините панталони Есмара номер 34 да ми пише и да ми купи и прати ако е удобно.
Аз подарявам

# 336
  • Бургас
Може ли да помоля ако някъде видите от тъмносините панталони Есмара номер 34 да ми пише и да ми купи и прати ако е удобно.
 Кои? Че сега тъкмо излизам да ходя в нашия. Макар че като гледам брошурата, номерата почват от 36...

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 09:52 от bradata

# 337

По спомен си ми градска Simple Smile .В Изгрев,с-у Метро новия и в Славейков преди КАТ няма. До сега ги обикалях...

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 10:16 от reninel

# 338
  • Бургас
Това горе са дънките, дето са по-горе вдясно на тази страница, не панталоните. И си пише, че са от 36 нагоре. Иначе няма ядове, ще погледна за всеки случай в Галерия, където отивам Simple Smile

# 339
Може и да си права за горната снимка-коригирах  Има навсякъде 34,но в бежаво.На колана са с райе в синьо и бяло и 2 странични джоба.Панталон Simple Smile
Много ще съм благодарна,до там не стигнах Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 10:17 от reninel

# 340
  • Бургас
Може и да си права за горната снимка-коригирах  Има навсякъде 34,но в бежаво.На колана са с райе в синьо и бяло и 2 странични джоба.Панталон Simple Smile
Много ще съм благодарна,до там не стигнах Simple Smile
Има само в 36 и 40 и тук. Бежови да, но тъмносин и на райе няма 34, съжалявам 🥴

# 341
Благодаря Flowers Hibiscus Спести ми разходка в жегата.Може в града да не са заредили Sad .
Ако някой се включи от другаде ще е чудесно Simple Smile

# 342
  • Бургас
Защо не звъннеш по телефона и да питаш в кой има? То май само "Меден рудник" остана непроверен.
Правила съм така, когато търсих един инструмент по поръчка на ММ, казаха ми хората магазините, отидох и го взех.

# 343
И Трапезица Joy ...
Може да звънна Simple Smile, макар,че подозирам,че не са заредили с 34.Не може изобщо да няма..

# 344
  • Бургас
И Трапезица Joy ...
Може да звънна Simple Smile, макар,че подозирам,че не са заредили с 34.Не може изобщо да няма..
Сега погледнах в сайта... Като начало снимката с мацката си е с тези панталони в крайна сметка, но... 34 няма от този цвят. Винаги изброяват наличните размери за всеки вид - в реда на снимките

И на снимката облечени и при размерите все няма 34, така че май е излишно да се надяваш Disappointed  Отделно пък, че моделът е по-различен от този на снимката и на живо е доста по-симпатичен Wink

Общи условия

Активация на акаунт