Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 144
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Можете да маркирате плюса колкото пъти искате и винаги ще работи. Това за времето за маркиранията се отнася за скреч картата - няма да получите втора при последователни маркирания. Там трябва да минат 15 минути.

# 1 726
И аз това забелязах, че вече отчита лидл плюс картата и на последвателни бешежки. Не е нужно да се чака.
При мен винаги ми е отчитало в последователни бележки, но ако има скреч карти и не си изчакал 15 Мин между двете пазарувания имаш само 1 скреч карта.

# 1 727
Купувахте ли от пъпешите в Лидъл? Какво ви е мнението?

# 1 728
Скреч картите веднъж ми се появяват в камбанката, веднъж са на началния екран- щура работа.☺️ То днес беше рулетка де. Уцелих червено (ако са еднакви печалбите)- 80% намаление на втори брой тортили. Не съм сигурна колко броя могат да се купят.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 23:06 от dolce miele

# 1 729
  • Буркина Фасо
Скреч картите веднъж ми се появяват в каюнанката,
това пък какво е ?

# 1 730
Скреч картите веднъж ми се появяват в каюнанката,
това пък какво е ?
Камбанката с бърза грешка Grin

# 1 731
  • София
Виждали ли сте в някой филиал протеиновия сладолед Alive oт брошурата? 

# 1 732
Някой питаше за пъпеш, един път взех , беше много сладък.
Аз да питам , че имам купон награда за крем за ръце на Сиен, кой хвалехте тук?

# 1 733
  • Сливен
Sos е крема,но е доста мазен и аз го ползвам само през зимата,вечер преди лягане.

# 1 734
  • София
Зеленчуковата лазаня хубава ли е?

# 1 735
  • Буркина Фасо
според вкуса е.
за едни е хубава, а за мен щом не е с кайма - е лоша.

# 1 736
Тази с кайма е страхотна.

# 1 737
На едната опаковка с кори за лазаня надписите са на английски, на другата са преведени на италиански (съвсем буквално даже).🙂 Съдържанието би трябвало да е еднакво. Да не би от едната страна на опаковката надписите да са на английски, а от другата на италиански?
Хайде, "честита" ни нова цена на маслото Пилос!🙄

То и да се запасиш не си заслужава.
Току що изхвърлих 2 масла в срок на годност до 22.9, съхранявани в хладилника, не на вратата. Целите почернели с избили петна по тях и гаден вкус. Но не бяха Пилос, де, Deutsche на Милки груп.

# 1 738
  • Варна
Това десертче от новата брошура взех вчера. Наподобява на вкус тирамису. Хареса ми.

# 1 739
  • Бургас
Маслата ги замразявам във фризера и вадя по пакетче. Могат да се съхраняват така с месеци.

Общи условия

Активация на акаунт