Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 139
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 740
Бисквити на born winner на Сливница имаше много днес, даже са намалени на 3,19.
Сладолед на Alive нямаше никакъв, но има някакъв нов:

И има нов голям клошарски щанд за хранителни стоки, които не са за хладилник.

# 1 741
Мочи купувам от Кауфланд. 5 лв, но не го харесахме вкъщи. Много ми е слузесто това като обвивка.

# 1 742
Масло винаги имам в запас и го съхранявам във фризера. Вадя си пакетче по пакетче. Никакви проблеми съм нямала с качеството му.

# 1 743
масло съхранявам в хладилника. винаги имам запаси. много след срока му няма нищичко.

# 1 744
Зеленчуковата лазаня хубава ли е?

Зеленчуковата лазаня е ужасна. Като зеленчуков гювеч с много домати и кори е.

# 1 745
  • Mostly in my mind
Мочи купувам от Кауфланд. 5 лв, но не го харесахме вкъщи. Много ми е слузесто това като обвивка.
В К има и за 10 и нещо мочи сладолед. Муун нещо си беше. Хареса ни!
Чудесна новина, че вече има и в Лидл. Ще го пробваме. Simple Smile

# 1 746
масло съхранявам в хладилника. винаги имам запаси. много след срока му няма нищичко.
И аз така го съхранявам и никога не съм имала проблем. Може да зависи и от хладилника също (и други стоки в нашия- No frost- издържат по доста време). Конкретно с Пилос не пропускам да заредя по повече.
Рошличката, вероятно е било проблем с марката масло.

# 1 747
  • София
Момичета да ви питам, тези завеси от стара акция ли са?

Купих ги вчера от магазин в друг град, но сега ми скимна, че е добре да имам още един чифт. Но не ги виждам в брошурата. Та се чудя изостанали ли са били.

# 1 748
  • shumen
От старата са мисля.
Масло винаги съхранявам в хладилника и съм нямала проблем.

# 1 749
Това десертче от новата брошура взех вчера. Наподобява на вкус тирамису. Хареса ми.

Взех, много е вкусно, но няма нищо общо с вкус на тирамису, дори не се доближава. Шоколадов е вкусът. Ще взема пак, всички го харесахме вкъщи Grinning

# 1 750
  • София
Това десертче от новата брошура взех вчера. Наподобява на вкус тирамису. Хареса ми.

Взех, много е вкусно, но няма нищо общо с вкус на тирамису, дори не се доближава. Шоколадов е вкусът. Ще взема пак, всички го харесахме вкъщи Grinning
от тези има с кафе, за това наподобява тирамису

# 1 751
  • софия
Не харесвам този десерт. Твърде е сладък за моя вкус и не е нищо особено, твърде далеч от тирамису.

# 1 752

Срока на годност е до 20.09.2024 г. Аз не бих го купила.

# 1 753
И какъв е проблемът, че има още един месец срок на годност? Не знам за видовете с кафе, аз коментирам конкретния вид десерт. Шоколадов мус със шоколадова вътрешност. Много далеч от тирамису.

# 1 754
На италианска седмица от италианските десерти нищо не купувам.
Отровно сладки са, не ги харесваме вкъщи.
   Ако ви се яде купешко тирамису - препоръчвам на фирма TasteIt. Уникално е. Продават го в К., понякога го пускат и в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт