Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 073
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 770
Има нов тъмен шоколад J. D. Gross 95%.🙂

Някой опита ли го вече?😃
Погледнах пълнозърнестите кори за лазаня. Има леки разлики в калориите и въобще в хранителния състав.

# 1 771
  • до най-прекрасния мъж
Винаги го е имало, но много трудно се намира. Аз го обожавам, но от поне 3-4 години не съм го виждала, а сега спрях сладкото и не съм го и търсила.

Има нов тъмен шоколад J. D. Gross 95%.🙂

Някой опита ли го вече?😃
Погледнах пълнозърнестите кори за лазаня. Има леки разлики в калориите и въобще в хранителния състав.

# 1 772
Как винаги го е имало? Аз в нашия филиал го виждам за първи път.😃 Макс 85% съм виждала при нас, а предимно шоколади на J. D. Gross купувам.🙂
Днес обаче при нас го нямаше шоколадът 85% на J. D. Gross...На неговото място беше този 95%.

# 1 773
И аз повече от 85% не съм виждала такъв, той всъщност ми е любим на мен. Аз и в символични количества ям шоолад, че и рядко, ама държа да е точно такъв и винаги имам по някой и друг вкъщи.
Ще ми е интересно ако някой може да съпостави 85% и 95% как са като вкус един спрямо друг. Че имам лош опит с пак техния от 81 или 82% да беше, това нещо е ужасно просто, а уж не очакваш да е голяма разликата... Аз самата едва ли да си купя скоро да мога аз да дам коментар, имам няколко купени от 85 и сигурно ще си ги търкалям из нас доста месеци.

# 1 774
# 1 775
Натка, споко, шоколадът 81% го няма от години.😉 Горе-долу от появата на шоколадът 85%.🙂

# 1 776
А, имаше ги и двата по едно и също време, не знам за колко дълго но ги имаше със сигурност. Аз не ги и разглеждам толкова де, като вляза фиксирам този дето ми трябва, вземам го и отминавам, та дори не им знам целия асортимент.
Но в случая имах предвид че тези двата бяха с огромна разлика като вкус, а като ги погледнеш не би очаквала да е голяма. Та ми стана любопитно този от 95 колко ще е по-различен и дали ще е по-хубав или ще е гаден.

# 1 777
Благодаря за брошурата. Заитригувах се от поставката за лаптоп.

# 1 778
Не съм виждала друг път този шоколад от 95%, а и има етикет "ново". Нов си е.

# 1 779
  • In transit
Dolce, шоколад 95% съм опитвала на Линдт. Не се ядеше от горчивина. Твърде натурален ми дойде, за мен това 95% е същото, като да дъвчеш зърна какао. Като гледам съдържанието на този шоколад, предполагам ще е същия на вкус, като Линдт. Ама опитай го, на теб може да ти хареса. Grinning

# 1 780
  • София
Не мога да кажа нищо за този шоколад, аз екстремно какаови по-скоро не обичам.
Но мога да кажа, че много пъти се е случвало нещо да дойде със знак Ново, когато известно време го е нямало, но преди го е имало.
Също така има разлики в ПА между различните филиали. Ако е в брошура, ще го има навсякъде, да. Но ако е просто ПА, съвсем не.

# 1 781
Благодаря за брошурата. Заитригувах се от поставката за лаптоп.
Бях купила за детето подобна, само че с детски мотиви. Много е удобна, нашата имаше и usb, вентилаторче и лампичка. Не издържа обаче 25 килограма да седят от горе 😅 и се счупи единия крак.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 13:27 от Anyyyone

# 1 782
Масата за лаптоп от брошурата на Лидл ми се вижда много нестабилна.
https://jysk.bg/ofis/ofis-aksesoari/postavka-za-laptop-mejlby-reguliruema-cherna
Имаме тази от 7-8 години, купувана е на намаление, не помня колко беше. Позова се всеки ден за лаптоп, за рисуване, за ядене, супер здрава е и с две ръце я препоръчвам.

# 1 783
Потърсих този шоколад на Тодор Александров, нямаше го, но видях тези

Уви, и лук нямаше. Всичко останало набелязано взех. Голям интерес към детските чорапи е имало, бяха останали едва няколко комплекта.

# 1 784
Тези новите шоколади са на мястото на едни много вкусни, бял с бадеми и още 1-2 вида. Бяха по 150 грама. Много ще ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт