Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 069
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 785
Как преценявате по снимка кое е стабилно?! 😁 Масите са на един и същи принцип, нашата не е от Лидл, просто е подобна и си е достатъчно стабилна. Това, че детето я счупи, си е отделен въпрос и не е проблем в масата. Идеята е, че вършат работа и бяхме доволни.

# 1 786
Подарявам
Скрит текст:

# 1 787
Как преценявате по снимка кое е стабилно?! 😁 Масите са на един и същи принцип, нашата не е от Лидл, просто е подобна и си е достатъчно стабилна. Това, че детето я счупи, си е отделен въпрос и не е проблем в масата. Идеята е, че вършат работа и бяхме доволни.

Да кажем, че имам опит с тези неща. Мнението ми нямаше общо с твоето.

# 1 788
Потърсих този шоколад на Тодор Александров, нямаше го, но видях тези

Уви, и лук нямаше. Всичко останало набелязано взех. Голям интерес към детските чорапи е имало, бяха останали едва няколко комплекта.

Взех си от белия с кокос и бадеми и е разкошен! Долавя се лек аромат на кокос, явно ще се ходи за още....

# 1 789
А, имаше ги и двата по едно и също време, не знам за колко дълго но ги имаше със сигурност.
При нас беше, докато свършиха наличностите от 81%. Т.е. не за много време.🙂 Иначе и на мен ми е любопитно да опитам, но ще видим кога ще е.
Тези другите шоколади с надпис "Ново" също ги видях.

# 1 790
Мммда, и един мармот завива шоколада в станиол… 🤣

# 1 791
Може ли да ми кажете във вашите филиали зареждат ли сладоледите без лактоза /лилавата опаковка/ и въобще някакви продукти без лактоза /освен прясното и киселото мляко/?

благодаря

# 1 792
А, имаше ги и двата по едно и също време, не знам за колко дълго но ги имаше със сигурност.
При нас беше, докато свършиха наличностите от 81%. Т.е. не за много време.🙂 Иначе и на мен ми е любопитно да опитам, но ще видим кога ще е.
Тези другите шоколади с надпис "Ново" също ги видях.
Възможно е, а и те тия от 81 бяха толкова гадни че сигурно доста време е отнело да ги приключат Grinning Твърдо не вярвам че някой това нещо си го е купил повече от веднъж.

# 1 793
Аз съм го купувала повече от веднъж.😁
Другата седмица ще купя пак кафе.

# 1 794
  • София
Ние ползваме Лидлската поставка за лаптоп повече от година. Чудесна работа ни върши, даже понякога за хранене. Joy  Не знам какво се разбира под "нестабилна", тя все пак не носи някаква особена тежест.

# 1 795
Ние ползваме Лидлската поставка за лаптоп повече от година. Чудесна работа ни върши, даже понякога за хранене. Joy  Не знам какво се разбира под "нестабилна", тя все пак не носи някаква особена тежест.
Дали е възможно да измерите разстоянието долу между крачетата? Чудя се, дали ще стане за диван.

# 1 796
  • София
видях днес че има насипен боб, хубав ли е? бързо ли увира

# 1 797
  • София
По Коледа се оплакваха от боба - след дълго варене дрънчал.
Но то магазини много, партиди различни.
Може да вземеш малко за проба.

# 1 798
Шоколадите с висок процент какао се смучат, за да не горчат и да може да се ядат.
95% ще е доста горчив и неприятен за голяма част от хората, но като се смучат се преглъщат.
Аз обичам черен шоколад, но в такива проценти и на мен ми идват хард и не ги купувам.
Аз също съм опитвала Линд, в такъв процент. Лидлските може да са по меки на вкус заради качеството им.

# 1 799
Здравейте, някой опитвал ли е тези сладоледи? Всеки път в италинската седмица ги заглеждам и все не купувам 😃

Общи условия

Активация на акаунт