Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 061
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 800
Подарявам
Скрит текст:

Сосовете подарени

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:58 от J_M_M

# 1 801
Здравейте, някой опитвал ли е тези сладоледи? Всеки път в италинската седмица ги заглеждам и все не купувам 😃

Аз съм вземала от лимоновия, никак не ми допадна. Обикновен сметанов сладолед със замразено лимоново сокче вътре

# 1 802
jojo, има без лактоза кисело мляко, прясно мляко, погледни и протеиновите пудинги. Шоколадовият ххл пишеше, че е без лактоза, за останалите не знам, но вероятно.

# 1 803
  • Варна
В близкия Лидл не видях масичка за лаптоп, или не гледах добре, или са свършили. В кой точно ред със стоки стои един господ знае...

От нескафето със зелената капачка нямаше, взех с червената.

Авокадото още намалено -  на 0.79лв, бананите бяха неугледни.

# 1 804
Масичките за лаптоп не са ли от другата седмица?

# 1 805
  • Варна
Масичките за лаптоп не са ли от другата седмица?

Верно ли? 🤣

# 1 806
От 26.08 са масите. Пише размер 60х26х40 см разгъната.

# 1 807
  • shumen
От Понеделник са масичките за лаптоп.

# 1 808
  • София
Намерени.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 19:59 от Starrydream

# 1 809
От Понеделник са масичките за лаптоп.
Това недоразумение за лаптоп не става. Добре е за повдигане на монитор който е с къса фиксирана стойка.
Дано да помогне на някого, но с липсата на охлаждане отдолу и със специфичната височина за павилна ергономика е трудно. За 16 лева какво му плащаш.

Както предложих търсете поне две неща - регулируема височина и наличие на отвори за да не се ограничава вентилацията.

А часовниците от вчера ли бяха - нямаше и следа...
Явно различно зареждане. Една дама беше помъкнала някакъв като минах през магазина. От групата да кажат къде са видяли и вие да отидете да си вземете.

# 1 810
Момичета, имате ли представа дали като свърши нещо (например дрехи изцяло или отделни номера) доставят нови? Вчера по обяд търсих една пижамка и вече бяха свършили...

# 1 811
  • Пловдив
Напоследък не намирам много неща или номера дори сутрин в деня на зареждане.Става въпрос за магазина в Пловдив на Пещерско шосе.

# 1 812
Аз ще загледам подложката за лаптоп, за да я сложа върху тоалетката на щерката. Няма да я ползвам по предназначение. Стига да ме устройва качеството ѝ.

# 1 813
  • Карлово
видях днес че има насипен боб, хубав ли е? бързо ли увира
Преди беше много хубав, без люспи и бързо увиращ. Надявам се и тази партида да е такава, ще си взема 1 кило.

# 1 814
Аз ще загледам подложката за лаптоп, за да я сложа върху тоалетката на щерката. Няма да я ползвам по предназначение. Стига да ме устройва качеството ѝ.
Е, това е супер идея, мерси! Точно такова нещо ми трябва за върху един.... да кажем скрин, че не намирам думата

Общи условия

Активация на акаунт