Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 003
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 815
Някой да има отзиви за парната четка? Дали ще върши някаква работа?

# 1 816
  • София
Някаква работа ще върши, ако ще я ползваш по предназначение. Примерно финиш след престой в гардероб.
Негативни коментари имаше, но доколкото стана ясно от тях, очакванията им са били че ще замести ютията. Което не е възможно.

# 1 817
В новата брошура има няколко вида боб от карибската седмица.  Опитвали ли сте някой от тях?

# 1 818
А я купих за парна четка, ама никва не я върши.. ползвам я много рядко като ютия, щото такава нямам и не ползвам ☺️
Днес взехме едно намалено барбекю керамично. ММ отдавна му е хвърли мерак, довечера ще го сефтосаме.

# 1 819
  • In transit
В новата брошура има няколко вида боб от карибската седмица.  Опитвали ли сте някой от тях?
Вземала съм борлоти, хубав беше и бързо се свари. Дано и новите партиди да са ок..

# 1 820
Благодаря! Ще го пробвам.

# 1 821
Осмичка, за парната четка аз съм един от потребителите, написал негативен коментар, но не е вярно, че съм очаквала да замести ютията. Тук не се толерира много различното мнение обаче.
Просто уреда според мен не става, бавно е "гладенето", трябва да закачиш някъде дрехата, което е допълнителен минус, освен това не е достатъчно мощен. За мен е губене на време и ето защо върнах четката, не ми хареса. Можеш и ти да вземеш и пробваш и ако не те устройва - връщай.

# 1 822
Днес върнах пилата за мазоли. Казах, че съм я ползвала за проба, почистила и я връщам защото не върши никаква работа. Приеха я без никакви други въпроси.

# 1 823
Днес върнах пилата за мазоли. Казах, че съм я ползвала за проба, почистила и я връщам защото не върши никаква работа. Приеха я без никакви други въпроси.
Хм, на мен пък ми хареса, особено като за 20лв.

# 1 824
  • до най-прекрасния мъж
Грешката е моя. Шоколад 85% обожавам. 95% е нов, ще го потърся да го опитам. Заспалият ми мозък не знам какво е гледал, като е писал. На Линд съм опитвала 99% какао. Никой вкъщи не го хареса, но аз си го хапнах блокче по блокче и си имах за дълго време. Горчилка е, но който яде шоколад заради вкуса на какаото, като мен, а не за да се подслади, би му харесал.

# 1 825
Лидълският шоколад J. D. Gross 85% ми харесва много повече от 85% на Линдт, така че имам надежди да ми хареса и новият 95%.
Blue.angel, дай отзив, като го опиташ.🙂

# 1 826
Парната четка (другия модел) , взех с цел гладене на завеси и перде,  евентуално.
Гладила съм рокли от материи и модели, които не подлежат на друг тип гладене, сака на ММ и на децата.
Справя се чудесно, за мен е достатъчно силна парата.
Ясно е, че това не е ютия и не е парагенератор от 300+ лв.
За мен е добра покупка ✌️

# 1 827
Парната четка (другия модел) , взех с цел гладене на завеси и перде,  евентуално.
Гладила съм рокли от материи и модели, които не подлежат на друг тип гладене, сака на ММ и на децата.
Справя се чудесно, за мен е достатъчно силна парата.
Ясно е, че това не е ютия и не е парагенератор от 300+ лв.
За мен е добра покупка ✌️
+1. Моята парна четка също е другият модел, не тази от брошурата. Аз също съм много доволна.

# 1 828
  • shumen
Вземала съм насипен боб и увираше бързо.

# 1 829
Лидълският шоколад J. D. Gross 85% ми харесва много повече от 85% на Линдт, така че имам надежди да ми хареса и новият 95%.
Blue.angel, дай отзив, като го опиташ.🙂
И при мен е така, Линдт нещо не могат да ме грабнат, независимо какъв процент. Тези им с високите проценти каквото съм пробвала беше не особено вкусно, а "нормалните" им шоколади и бонбони така и не разбрах защо толкова хора им се радват, според мен не са нещо по-различно от останалите популярни марки като вкус.
Правих си повече експерименти преди години, после като открих този JD Gross от 85% и направо спрях да търся нови, той сякаш специално за моя вкус е правен Grinning Не е въпрос и на цена, при количеството което ям е все тая, просто ми е по-вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт