Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 992
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 830
Линд в България е с палмова мазнина, а цената му е много надута спрямо качество-състав.

# 1 831
  • до най-прекрасния мъж
Лидълският шоколад J. D. Gross 85% ми харесва много повече от 85% на Линдт, така че имам надежди да ми хареса и новият 95%.
Blue.angel, дай отзив, като го опиташ.🙂
Близо година сладко почти не ям. Но с този ще се прежаля да опитам. Дано не забравя, че нямам вече навика да купувам шоколади и сладки неща. А преди ходех първо на този регал. Ще дам отзиви задължително.

# 1 832
Blue.angel, трябва да споделиш как си успяла да се откажеш от сладкото, поздравления за което.
За мен много прехвалени марки шоколади и шоколадови бонбони са по-неприятни на вкус от други по-евтини, Моцарт например.

# 1 833
Днес върнах пилата за мазоли. Казах, че съм я ползвала за проба, почистила и я връщам защото не върши никаква работа. Приеха я без никакви други въпроси.
Хм, на мен пък ми хареса, особено като за 20лв.
Хм. Сега почнах да мисля дали не е била дефектна. Ти какъв резултат постигаше с нея?

# 1 834
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel, трябва да споделиш как си успяла да се откажеш от сладкото, поздравления за което.
За мен много прехвалени марки шоколади и шоколадови бонбони са по-неприятни на вкус от други по-евтини, Моцарт например.
ММ разви преддиабет и понеже трябваше да спре сладкото, аз спрях да купувам. За около седмица вече не ми се и ядеше. Сега купуваме разни барчета без захар, но и те ми идват адски сладки. Наблягаме на плодовете. Ако нещо ни се прияде, ядем, но много ограничено. Вафли, бисквити, шоколади не помня от кога не съм яла. Ако издържиш седмица, после не ти се и яде. Вкусът се възпитава.

# 1 835
Днес върнах пилата за мазоли. Казах, че съм я ползвала за проба, почистила и я връщам защото не върши никаква работа. Приеха я без никакви други въпроси.
Хм, на мен пък ми хареса, особено като за 20лв.
Хм. Сега почнах да мисля дали не е била дефектна. Ти какъв резултат постигаше с нея?
Предполагам далеч по-незадоволителен резултат, отколкото посещение на педикюр, защото не съм ходила на качествен такъв. Но с малко повече упоритост и без да имам кой знае какви мазоли, минавам единия крак за около 15 минути. След това разликата с другия е огромна. По-късно ще опитам да направя снимки преди и след. Между другото забелязах, че само с кабел НЕ работи - не знам какъв е смисъла от него. На батерии обаче си върти както трябва.

# 1 836
Подарявам
Скрит текст:

# 1 837
Подарявам
Скрит текст:

# 1 838
Моята пила я ползвах с кабел. Доста добре си въртеше, но грубата кожа си стоеше.

# 1 839
Подарявам

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 12:06 от reninel

# 1 840
И аз имам пила - от предишни пускания. Прибрана е някъде из шкафовете, ако я намеря - ще я изхвърля. Върти се, но никаква работа не върши. По-добър ефект постигам с обикновена ръчна пила за 2 минути или пък с тампончета с лосион.

# 1 841
  • София
Подарявам
Скрит текст:

Соковете имат валидност още 5 дни, другите са до утре. 

Донатите са подарени.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:13 от Таня67

# 1 842
Леле, колко купони имате...
Аз имам само 5. Уж пазарувам редовно в магазина.

# 1 843
  • София
Леле, колко купони имате...
Аз имам само 5. Уж пазарувам редовно в магазина.

При мен са от 4 карти. Simple Smile На всеки различно пращат, а понякога няма нищо "Избрано за теб".

# 1 844
  • София
Мога да подаря купон от рулетката за 50% отстъпка на пакет от еднократните дървени прибори. Ако някой го иска, нека ме цитира.

Ако маркирате сомун на касите на самообслужване, то там фигурира като сомун ххл. Да не се чудите - той е.

Общи условия

Активация на акаунт