Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 924
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Масичките за лаптоп видя ли ги някой наживо?

# 1 891
Аз купих сутринта масичката за лаптоп. Стабилна е и достатъчно широка. При нас ще се ползва с друго предназначение и това, че няма възможност за охлаждане и други екстри не ме притеснява.

# 1 892
  • София
Аз моля ако някой пазарува сега или е купил вече, да погледне срока на годност на гуакамолето и евентуално дали има количества и дали се купува много 🙂

# 1 893
И аз видях масичката, много е симпатична. Детето прискърца да й купувам, но все се надявам баща й да измисли нещо за нейната и да си я ползваме нея.
Намалените неща са от понеделник. Аз съм купувала в неделя Рафълс мега пак, не бях обърнала внимание, че е от понеделник намален. Етикетът беше на намалената цена, а на бележката си излезе редовната. Видях чак вкъщи и не съм се разправяла, но е тъпо. Поне да си седят старите етикети до понеделник, защото подвеждат.

# 1 894
Подарявам купоните
Скрит текст:

# 1 895
  • София
Аз моля ако някой пазарува сега или е купил вече, да погледне срока на годност на гуакамолето и евентуално дали има количества и дали се купува много 🙂

В Ст. град в хлад. витрина гуакамоле със срок до 24.09.2024 г, имаше 3 кашона.
Студентите не се блъскат за него. Купуваха разни протеинови млека и кренвирши.

# 1 896
Днес за първи път видях тези кърпички, не видях да сте ги коментирали. На цената на двупластовите са и са 120бр.

И тези мокри кърпи не са ми познати. Взех и от тях да пробвам. Утре ще отида да взема още няколко пакета. Много ми харесаха-не се навиват, когато ги изкараш, плътни, напоени, добре чистят. Имаше без аромат, с лавандула и с лимон.

И от мини текстмаркерите взех. Много приятни цветове са и добре подчертават. Те са без снимка Grinning

# 1 897
  • Бургас
Мокрите кърпи Бинго на каква цена са? Аз си ги купувам от друг хипермаркет.

# 1 898
  • Бургас
Вкарали са турски внос Лидл. И от течния Бинго имаше с турските надписи.

# 1 899
Тъкмо щях да кажа, че имам запаси от тези кърпички купувани от Одрин.

# 1 900
И аз ги купувам от Одрин тези кърпи.
Другия фаворит са ми тези - всичко се чисти с тях - кухня, баня, тоалетна..
Скрит текст:

# 1 901
  • Бургас
Ооо, аз Sleepy даже на промоция ги хванах скоро, 2 пакета на цената на 1 Simple Smile

Кърпичките в кутии вървят като топъл хляб у нас, благодаря, Хоп-Троп, че сподели за новия вид!

# 1 902
Върнах няколко страници назад, но не видях да е коментирано. Комплекта за маникюр и педикюр заслужава ли си? Правя си сама ноктите вкъщи и от доста време заглеждам такава пила, че с другите вече ме мързи доста 😃

# 1 903
  • shumen
Кърпичките са страхотни.

# 1 904
Някой беше писал, че е върнал комплекта за педикюр заради незадоволително представяне.

На Sleepy съм фен на памперсите. Но нормалните, тези за плуване за мен не стават. Мокри кърпи веднъж ми носиха, много им беше силен ароматът. Но може би имат различни видове.
Уви, запасите свършиха и чакам четвъртък сутрин да взема няколко пакета четворки на lupilu Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт