Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 988
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Варна
Тези лосиони за тяло някой да ги е пробвал вече?

# 2 041
Не, дори не съм ги забелязала в нашия филиал, но се нареждам и аз за мнения.😃 Определено ще си купя, ако са ок, защото и опаковката им изглежда супер удобна за използване!🤩

# 2 042
  • Варна
А аз вече се чудя кой от двата вида първо да пробвам. Едното е бадем, другото с арган.
Искам да е лека, бързо попиваща емулсия, подобна на крема за тяло в светло-синята кръгла кутия Cien 250мл, от който съм страшно доволна 😀

# 2 043
Здравейте! Който иска изпращам на ЛС купон за бира от рулетката 😃. Не сме фенове на алкохола, а това ми се падна.

# 2 044
  • София
И на мен ми се падна бира - кенчета Перленбахер премиум 4+2 подарък. Имам и за напитките с тяхната марка в кенчета от 330 мл. 4+1 подарък. Също и дървени прибори на 50%. Подарявам купоните.

# 2 045
  • shumen
При нас дори не ги видях.Ако има и аз ще взема да ги пробвам.

# 2 046
  • Буркина Фасо
аз всеки път виждам бира Перленбахер. не е дефицит.

# 2 047

Въпрос на вкус - на нас въобще не ни допада, но пък бутилката аргус ни е топ.

# 2 048
Включвам се с въпроса кой е най хубавия и качествен зехтин в Лидл който може да ми препоръчате

# 2 049
  • София
Въпрос на вкус - на нас въобще не ни допада, но пък бутилката аргус ни е топ.
аз всеки път виждам бира Перленбахер. не е дефицит.
Защо ли си мисля, че danaeka говори за млякото за тяло, а не за бира? Joy Чакам с нетърпение развръзката. Joy

# 2 050
Таня, аз също с това впечатление останах.🙂

# 2 051
Включвам се с въпроса кой е най хубавия и качествен зехтин в Лидл който може да ми препоръчате
Вкъщи много харесваме зехтинът от испанската седмица. В черни  метални кутии по 500мл, има нарисувана лястовичка.

# 2 052
Вкъщи много харесваме зехтинът от испанската седмица. В черни  метални кутии по 500мл, има нарисувана лястовичка.

Благодаря за отговора аз ще го използвам за домашни маски за коса няма да го консумираме

# 2 053
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Гуакамолето ( ако някой се е забързал като мен за него ) да кажа, че има люти чушки в състава. Не купих, не ям люто. То и беше логично да предположа предвид в коя седмица идва, но не зацепих автоматично 🙃
В други държави имат класическо в ПА.
При нас пускат ли друго освен това в някоя седмица?

Сигурно е малко късно, но това гуакамоле в кръглите кутийки, въобще не е люто, въпреки че пише че има люти чушки халапеньо. ППЦ и аз не ям люто, и рискувах и се оказа супер вкусно, няма дори и намек за люто, или пикантно. Дори сега отивам да взема още няколко кутийки, дано да има.

# 2 054
Здравейте,

Някой да е виждал все още да се предлагат в някои от софийските магазини т. нар. "Падълборд", марките са Мистрал или F2 . 

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт