Слънцезащита - 8 тема

• 55 502
  • 645
  •   1
Отговори
# 240
  • в Кошера
Скрит текст:
Отзиви за Ultrasun Face Tinted SPF50+?
Подходящ ли е за суха кожа? Пигментиран ли е достатъчно или е по-скоро съвсем леко покривен?
Цветът адаптира ли се, жълтее/сивее ли?

Аз си го взех, кожата ми уж не е суха, но този крем ми я опъва и изсушава. Цветът му е добре, много бързо попива, адаптира се и дори след час лицето не изглежда да има крем с тен ефект. Лесно се нанася, май това е единственото му предимство за моята кожа. На силно слънце нямам представа как ще е защитата, но смятам да го оставя за лятото. Не щипе на очите, не цапа дрехи, не дразни кожата.
Цитат
Tyra, виждам, че си си го взела - ще чакам отзиви...Моята кожа е суха и чувствителна...Ще го търся онлайн, дано да си намеря светъл цвят...

Ще споделя лично мнение. Peace

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:53 от Tyra

# 241
Ето тази защита ми се иска да пробвам
https://novakoja.com/collections/spf/products/invisible-sunscreen-spf50

Има много висок индекс на защита от петна - PPD
Но не знам как се държи на лицето.
Някой дали я е пробвал?
Тази не съм прбвала, но по мнения на потребители е доста силиконова като усещане и не всеки я харесва. Аз ползвам тази https://novakoja.com/collections/spf/products/lightweight-sunscreen-spf50 и е супер. Бързо попива, не омазнява и има естествен завършек. Не я усещам на лицето си за разлика от други с подобни описания.

Запушва ли ви пори? При мен нещо леко се опъпчвам като я ползвам и се чудя реакция с някой друг продукт ли ми прави или е от самия крем.

# 242
  • София
Ето тази защита ми се иска да пробвам
https://novakoja.com/collections/spf/products/invisible-sunscreen-spf50

Има много висок индекс на защита от петна - PPD
Но не знам как се държи на лицето.
Някой дали я е пробвал?
Тази не съм прбвала, но по мнения на потребители е доста силиконова като усещане и не всеки я харесва. Аз ползвам тази https://novakoja.com/collections/spf/products/lightweight-sunscreen-spf50 и е супер. Бързо попива, не омазнява и има естествен завършек. Не я усещам на лицето си за разлика от други с подобни описания.

Запушва ли ви пори? При мен нещо леко се опъпчвам като я ползвам и се чудя реакция с някой друг продукт ли ми прави или е от самия крем.
Не съм имала проблем. Може някоя съставка да ви действа така. Тука вече е проба грешка.

# 243
Да попитам за слънцезащитата на уеnges някой ползва ли я? Толкова ли е добра или просто рекламата й е много.

# 244
Момичета, има ли хак/тест, с който да се уверим дали един слънцезащитен продукт наистина има тези свойства?

# 245
  • Пловдив
Има клипчета в tik-tok снимани с UV камера, където се правят тестове на различни слънцезащити и се вижда коя колко пази.

# 246
А ние как да направим тест?

# 247
  • Пловдив
Мисля, че само с UV камера може.
Ако накой знае друг начин да каже.

# 248
  • Prismatica Aerie
По-скоро се уверете, че ползвате слънцезащитата правилно, а именно, че нанасяте нужното количество и че е съобразена с условията, в които се намирате.

# 249
Въпросът ми беше друг. Знам как да се предпазвам, не разчитам и единствено на слънцезащитен крем.

# 250
Въпросът ми беше друг. Знам как да се предпазвам, не разчитам и единствено на слънцезащитен крем.

Пробвай тази на Dr. Derm - мен не ме е издънвала, а е и много лека и приятна.

# 251
  • София

Пробвай тази на Dr. Derm - мен не ме е издънвала, а е и много лека и приятна.
Подкрепям.

# 252
  • в Кошера
Скрит текст:
Отзиви за Ultrasun Face Tinted SPF50+?
Подходящ ли е за суха кожа? Пигментиран ли е достатъчно или е по-скоро съвсем леко покривен?
Цветът адаптира ли се, жълтее/сивее ли?

Аз си го взех, кожата ми уж не е суха, но този крем ми я опъва и изсушава. Цветът му е добре, много бързо попива, адаптира се и дори след час лицето не изглежда да има крем с тен ефект. Лесно се нанася, май това е единственото му предимство за моята кожа. На силно слънце нямам представа как ще е защитата, но смятам да го оставя за лятото. Не щипе на очите, не цапа дрехи, не дразни кожата.
Цитат
Tyra, виждам, че си си го взела - ще чакам отзиви...Моята кожа е суха и чувствителна...Ще го търся онлайн, дано да си намеря светъл цвят...
Ще споделя лично мнение. Peace

След разносване от 3 последователни дни:

1. Цветът ми идва една идея тъмен към момента, лятото ще е ок. Покривността му е лека към средна;
2. Не е съвсем подходящ за сухата ми кожа, въпреки хидратацията преди него. Предполагам, че голямо влияние оказват климатичните условия в момента;
3. Няма трансфер, което е огромен плюс за мен;
4. Консистенцията му е като мус, попива бързо и не оставя мазен филм;
5. За защита не мога изкажа адекватно мнение, предвид разносването му в градска среда през февруари.

Оставих го да почива в шкафа, чакайки по-топли дни. Мисля, че тогава ще отговори на очакванията ми. Peace

# 253
Здравейте! И на мен ми интересно да чуя мнение. Видях, че имат добро намаление на продуктите. Ако случайно някой я е тествал, ако може да сподели, за да знам струва ли си. Нямам навика да нося слънцезащита, а знам, че трябва. Търся си добра слънцезащита, която може да се използва под фон дьо тена. С мазна кожа съм и до сега, никоя слънцезащита не ми е допаднала като и сложа отгоре грим. Ставам адски мазна и фон дьо тена ми се повдига…
Да попитам за слънцезащитата на уеnges някой ползва ли я? Толкова ли е добра или просто рекламата й е много.

# 254
Blondelle, моята е комбинирана с много мазни (т-зона и брадичка) и сухи участъци (бузи), по-нагоре споделих мнение за Dr. Derm и като цяло може да видиш отзивите за нея според мен има шанс да ти допадне.

Общи условия

Активация на акаунт