Ели,

Мюге Дагъстанли публикува статия в сайта си „10 haber”
"Финансово състояние на Hande Erçel: Тя завърши първата половина на годината с рекордни приходи. За Ханде Ерчел се отвори нов източник на доходи. 3 марки, фестивали и модни къщи. Ханде Ерчел успя да се превърне в една от най-добре платените звезди сред сериалните актьори през първите 6 месеца на годината. Трите рекламни договора, които е подписала са: бански костюм (10 милиона), дезодорант (7 милиона турски лири) и бижута (20 милиона турски лири). Голям е и броят на международните фестивали, организации и панаири, които е посетила за 6 месеца. Казват, че тя е спечелила от 100 до 150 хиляди долара от всеки от тях. Междувременно за Ханде Ерчел се отвори нов източник на доходи. Ерчел, която носеше рокля, подписана от Roberto Cavalli на промоция на бижута в Милано, оказа влияние върху продажбите на марката, когато сподели снимките в акаунта си със своите 31 милиона последователи. Въпреки че някои нейни колеги и потребители на социалните мрежи критикуват представянето й, тя продължава да печели. Ерчел, която създаде собствена икономика, не каза в нито едно от интервютата си: „Нека ме оставят на мира“."
Изразът „Нека ме оставят на мира“ е станал популярен след използването му от Грета Гарбо. Обидена от всички лоши неща, които прочела, че пишат за нея, тя се оттегля от света на киното.
Преди време прочетох какъв съвет е дала Йорданската кралица Рания на своята снаха - Принцеса Раджва.

"Никога не чети коментарите, защото има болни и нещастни хора, които искат да направят лош и нещастен живота и на другите!"
Завистта също е вид болест. Особено, когато е намесена и красотата!

Ели,

За деня на бащата много ми хареса споделеното от Гамзе за Джанер "Ти стана по-добър баща, отколкото си представях. Честит ден на бащата, любов моя!":

Много ми хареса сторито на Хакан от метростанция Kungsträdgården:

"Kungsträdgården е най-дълбоката метростанция в Стокхолм, около 40 метра под земята. Името "Kungsträdgården" (означаващо "Кралската градина" на английски) идва от парка, разположен точно над гарата - един от най-старите обществени паркове в Стокхолм.
Много посетители изглежда са съгласни, че тази станция е най-красивата от всички метростанции. Тя е с впечатляващ дизайн и е единствената с напълно открита и недокосната планинска стена.
Гарата е открита през 1977 г., две години след откриването на синята линия. Изходът към Arsenalsgatan с придружаващ дизайн е открит през 1987 г.
Художникът на гара Kungsträdgården е Улрик Самуелсон (р. 1935 г.). Той създаде подземна градина със следи и история на парка отгоре.
Цветовете на гарата - зелено, червено и бяло - имат за цел да напомнят на зрителя за бароковата градина, която някога е била Kungsträdgården. Бароковите градини обикновено са имали пътеки с червен чакъл, скулптури от бял мрамор и зелени партери с ниско растящи храсти и фонтани.
Улрик Самуелсън също е вдъхновен от двореца Макалос, дворец, който преди се е намирал в парка."
Благи и Слънчице,

Чакам с нетърпение филма на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч!
Джейлан Наз (Ceylan Naz) - сценаристката на филма:

Енгин Ерден (Engin Erden) - режисьор на филма „Оставете го на вятъра“:

След невероятният успех на "Любов под наем", Елчин Сангу и Баръш Ардуч се снимаха във филм. Направиха и едно прекрасно изпълнение за саундтрака на филма:
Birsen Altuntash публикува, че: "Чуждестранната преса също проявява голям интерес към филма „Оставете го на вятъра“ на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч. Посочиха и мен като източник. Толкова съм щастлива."

Верче,

Все едно бях на екскурзия!!
Благодаря и приятно гледане на футбол!!